lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 10.-14. päivän luukut

Minulla on ollut muutaman päivän harmillinen tauko näiden joulukalenteripostauksien kanssa. Olen ollut tällä viikolla vaikka minkälaisissa kissanristiäisissä ja tulevan joulukonsertin takia kuoron kanssa on ollut tavallista kiireisempää. Tänään otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin postaamattomien luukkujen tuotteet. Kyllä minua nyt taas hemmotellaan, sillä luukuista on paljastunut vaikka mitä ihania juttuja!


Trilogyn Rosapene Night Cream-postauksestani puuttui kuva, joten lisäsin sen tähän yhteiskuvaan. Sain tiistaina Inikan irtoluomivärin sävyssä Gunmetal. Se on hyvin kimaltava ja juhlava hopea. En erityisemmin pidä hopeasta, mutta aion opetella. Ehkä voisin käyttää sitä vaikka mustan rajauksen päällä. Minulla on entuudestaan pari näitä Inikan luomivärejä, ja ne ovat oikein laadukkaita. Helppoja työstää ja pigmentti on kohdallan.

Keskiviikkona sain kauniissa peltirasiassa Steamcream-voidetta. Se soveltuu sekä kasvoille, käsille että koko keholle ja on voittanut jotain palkintojakin. Saa nähdä. Todennäköisesti käytän sitä erityisesti kasvojen ja käsien hoitoon, sillä käsi- ja kasvovoiteet ovat suosikkejani. 

Tänään sain Green People-merkiltä Anti-Age Eyeliner-rajauskynän sävyssä City Grey. Se on nimensäkin mukaan harmaa rajauskynä, vaikka itse kynä noin muuten onkin musta. 

Kaikki kuvan tuotteet Trilogyn voidetta lukuunottamatta soveltuvat vegaaneille! Trilogyn voiteessa ainoa eläinperäinen ainesosa on hunaja.

Yhdestä luukusta sain peräti pienen tuotepaketin.


Dermalogica pisti lusikkansa soppaan kolmen deluxe-näytteen ja kahden folionäytteen voimin. Tämähän on mainio ajoitus tutustua Dermalogican tuotteisiin, sillä kyseinen firma on vetäytymässä Kiinan markkinoilta siihen saakka, kunnes eläinkokeita ei vaadita enää. Mahtavaa! 


2 kommenttia:

 1. lucky you! we haven't done any beauty shopping in a while!

  http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I got all the items above from a beauty advent calendar. Good innit?!

   Poista