perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulukalenterin kuudes luukku ja kauneusuutisia

Tämän päivän luukusta paljastui onneksi elisen suihkugeelin jälkeen jotain mieluista. Sain nimittäin 7,5 millin kokoisen näytteen Perricone MD:n No Foundation Foundation-meikkivoiteesta. En ole kuullut koko merkistä aiemmin, saatika tästä tuotteesta. Jos jollakulla teistä on kokemuksia siitä, niin jakakaa ihmeessä.


Oletteko muuten jo nähneet Sigman Enlight-kokoelman, joka julkaistaan sekä Amerikassa että täällä Britanniassa maanantaina? Varsinkin tuo luomiväripaletti on uskomattoman kaunis ja himottaa minua huomattavasti enemmän kuin Naked 3. Todennäköisesti hankin tuon Sigman paletin ja jätän Naked 3:sen suosiolla ostamatta. Täällä Britanniassa ainakin Sigman tuotteita voi ostaa ainakin Cocktail Cosmetics-verkkokaupasta, ja olen saanut heiltä vahvistuksen, että Enlight-kokoelmaakin saa jo heti maanantaina. Kyseinen putiikki toimittaa käsittääkseni myös muualle EU:hun.

Sitten toiseen ihan äskettäin kuulemaani uutiseen. Tales of a Pale Face-blogin Kat kirjoitti, että Britannian QVC alkaa myydä Tartea maaliskuussa! Kirjaimellisesti hihkuin onnesta luettuani tämän uutisen. Rakastanrakastanrakastan poikaystäväni hankkimaa Amazonian Escape Eye&Cheek-palettia ja olen harmitellut monet kerrat Tarten huonoa saatavuutta täällä päin maailmaa. Älkää te Suomen asukit masentuko, nimittäin QVC:stä voi tilata myös Suomeen!

Näillä uutisilla saatellen haluan toivottaa teille ihanille kauneusaddikteille tunnelmallista itsenäisyyspäivää. Vaikka se aika erilaiselta aina tuntuukin näillä muilla mailla, niin olen menossa paikallisten suomalaisten itsenäisyyspäiväjuhliin myöhemmin tänään.

Kippis isänmaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti