sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Päivän meikki: Antaa kesän tulla (Wet n' Wild, Neve Cosmetics, NYX)

Viikonloppuisin on aivan mahtavaa käyttää kunnolla aikaa jonkin (itselleen) epätyypillisen meikin tekoon. Niinpä tänä sunnuntaina tein tällaisen hyvin lämpimän, aurinkoisen meikin. Ajattelin ensin kutsua sitä perinteisesti auringonlaskumeikiksi, mutta sitten siitä tulikin kesä mieleen.

Raskasluomisena ei itse liikkuvan luomen meikkiä juuri tuosta lähikuvasta näekään valitettavasti...Kultainen keskiö on tehty Wet n' Wildin I'm Getting Surburned-triolla, sitä ympäröivä oranssi on Neve Cosmeticsin Makeup Delight-paletista, ja uloin sävy on NYX:in luomiväri nimeltään Extreme Apricot. Tein myös ihan ohuet rajaukset Makeup Revolutionin Amazing Liquid Eyelinerilla, joka on muuten nimensä veroisesti aivan mahtava. Sillä saa erittäin tarkkaa jälkeä, se on superedullinen (£3) ja kestää, kestää ja kestää. Jätin muun meikin hyvin yksinkertaiseksi.

Tuotteet

Kasvot
Sleek CC Cream (Light)
Pixi Correction Concentrate
Lily Lolo Mineral Concealer (Barely Beige)
Pixi Bronze Sculpt Trio

Silmät
Too Faced Shadow Insurance-silmämeikinpohjustaja
Wet n' Wild I'm Getting Sunburned Eyeshadow Trio
Neve Cosmetics Makeup Delight Eyeshadow Palette
NYX Single Eyeshadow (Extreme Apricot)
Makeup Revolution Amazing Liquid Eyeliner (Ultra Black)
Cosmetics á la Carte Divine Lash Mascara
E.L.F. Eyebrow Kit (medium)

Huulet
Inika Lip Whip (Apricot)

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu!

5 kommenttia:

 1. Ihana meikki! Tuo kultainen tuossa keskellä on tosi upea!

  Sanoinko muuten jo, etten pystynyt vastustamaan tuota Makeup Delightia ja ostin sen sitten... Olen aivan ihastunut tuohon oranssiin. Onnistuin käyttämään sitä jopa töissä, ilman että meikki tuntui yhtään överiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)!

   Oi, et sanonu! Mut hei eikö ookin aivan loistodiili, noin niin kuin hinta-laatusuhteeltaan? Se oranssi on myös mun suosikkeja. Niin ihana paletti. Tekis mieli investoida muihinkin Neven paletteihin...

   Olis tosi kiva nähdä, et millasia meikkejä oot tehny/teet Makeup Delightilla! Jos vaan viitsit, niin postaile ihmeessä blogiisi! Meidän pitää levittää tän paletin ilosanomaa :D.

   Poista
  2. Paletin pigmentti on kyllä aivan älyttömän hyvä, juuri niinkuin swatcheistasi näkyikin. Ja napit ovat tosi suuria, loistava hinta-laatusuhde tosiaankin. Minua vähän kiinnostaisi se tummasävyinen paletti, jonka nimeä en muista. Myös Blushissimi on edelleen korvan takana.

   Silmämeikkipostauksia haluaisin tehdä enemmänkin, koska aika moni luomiväri pääsisi sillä tavalla niin paljon paremmin esille. Kamerani vaan on sen verran huono lähikuvissa, että se syö kaikki vähänkin haaleammat yksityiskohdat kuvista pois :( Kauhea ongelma tälläiselle pilkunviilaajalle, kun jokin ei olekaan täydellistä. Pitäisi varmaan harjoitella olemaan vähän vähemmän kriittinen. Tai sitten hankkia vihdoin se järjestelmäkamera.

   Poista
  3. Tiedän tismalleen mitä palettia tarkoitat, nimittäin se on myös mun kiikarissa! Kun ostin Makeup Delightin, harkitsin myös sen tumman paletin ostoa, mutta sentään pieni järjen ääni soi päässä...

   Mulla on ihan sama noiden silmämeikkipostausten suhteen. Tekisin niitä mieluummin enemmänkin, mutta valokuvaus tuottaa mulle suurta päänvaivaa ja silmämeikkien kuvaus vaan *on* haastavaa. Argghh. Noh, oppia ikä kaikki, ehkä me joskus osataan! Tosin mielestäni ne sun silmämeikkikuvat lauantaipostauksissa oli oikein kelvolliset.

   Poista
  4. Kiitoksia! Tosin niissä kuvissa olikin sitten väriä värin päällä ja silti jäi kaikki nyanssit puuttumaan :p Miksei voi kuvat näyttää samalta kuin naama oikeasti?? Olen tosin viime aikoina hankkinut aika voimakaspigmenttisiä luomivärejä, joten kyllähän niistä kuvaamalla ainakin jotain saisi irti. Täytyy pistää harkintaan, kovasti kyllä houkuttelisi silmämeikkipostaustenkin tekeminen.

   Poista