maanantai 21. heinäkuuta 2014

Arvostelu: Makeup Revolution Romantic Smoked-paletti (sis. swatchit)

Hei! Olen vihdoin palannut ja palautunut viikon työmatkaltani, joten voin paneutua taas blogiin. Tässä postauksessa arvostelen muutama viikko sitten hankkimani Makeup Revolutionin Romantic Smoked-luomiväripaletin. Se maksaa neljä puntaa eli vain noin viitisen euroa. Paletissa on kaksitoista luomiväriä - kuusi hohtavaa ja kuusi mattaa.


Pakkaus on edullisten palettien keskivertoa paremman tuntuinen. Toki siitä huomaa, että kyseessä on halpa tuote, mutta verrattuna saman hintaisiin MUA:n paletteihin Romantic Smoked on tukeva.


Värien pigmentti on paletin parasta antia. Kuten Iconic 3-paletissa, Romantic Smoked on käsittämättömän voimakaspigmenttinen. Seuraavan kuvan hohtavat sävyt tuntuvat sormessa uskomattoman kermaisilta. En millään voi käsittää paletin hinta-laatusuhdetta! Hohtavista sävyistä vasemmalta katsoen kolmas sävy, hempeä vaaleanpunainen, on ässä liikkuvalla luomella. Myös oikean reunan tummanvioletti on vienyt sydämeni. Se sopii erityisesti luomen ulkonurkkaan.


Jälleen kerran paletin hintaan nähden myös matat ovat hyviä, tosin eivät tavalliseen tapaansa yhtä laadukkaita hohtaviin sävyihin verrattuna. Oikeanpuoleinen kerma on oiva sävy kulmaluulle, kun taas kolme vasemmalla olevaa sävyä ovat kaikki luonnollisia varjostajia luomivakoon. Kerman viereinen tummanvioletti on paletin heikoin sävy, sillä sitä saa hangata työkseen saadaakseen siitä tarpeeksi pigmenttiä irti. Se tuntuu myös sormessa huomattavasti kuivemmalta kuin muut paletin matat.


Tein kuvan meikin puolentoista viikon takaiselle kuorokeikalle. Koko meikki ei ole täysin valmis, sillä lookin painopiste oli voimakkaasti meikatuissa huulissa. Halusin niiden kaveriksi tehdä hyvin pehmeän silmämeikin, minkä takia en tehnyt edes rajauksia. Tykkään tästä silmämeikistä ihan hirveästi, sillä se on kevyt ja pehmeä. Mieleni on tehnyt meikata kevyemmin nyt kesällä, joten tämä meikki on siihen omiaan.Ruusut

+ lyömätön hinta-laatusuhde
+ yhtä sävyä lukuun ottamatta mahtava pigmentti
+ hyvä valikoima sekä hohtavia että mattoja värejä
+ monipuolinen paletti, joka sopii arki-, ja juhlakäyttöön

Risut

- mattasävyt eivät ole yhtä kermaisen tai silkkisen tuntuisia kuin hohtavat sävyt
- yksi sävy on muita kuivempi ja täten vähäpigmenttisempi
- saatavilla vain ulkomailta netistä tilaamalla

Kaiken kaikkiaan kyseessä on aivan uskomaton paletti, josta voisi mielestäni maksaa enemmänkin kuin hieman päälle viisi euroa!

Pidättekö Romantic Smoked-paletin värivalikoimasta? Oletteko jo kokeilleet Makeup Revolutionin luomivärejä?

4 kommenttia:

 1. Ihana on tämäkin! Tarttiskohan sitä vielä yhtä tällaista neutraalia palettia.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hei, tällä hinnallahan se on sama kuin pankkiin laittas rahaa ;). Addiktilogiikka.com....

   Poista
  2. Sähän sen sanoit! Sitten täytyy vielä ratkaista tuo uhkaava tilanpuuteongelma :)

   Poista
  3. No joo, oispa ihanaa kun oisi kunnon meikkistudio, jossa ois kaikkia ihania lipastoja ja suuri pukeutumispöytä...

   Poista