perjantai 4. heinäkuuta 2014

Esittelyssä: Meow Cosmetics-rajausvärit (+ bonuksena Sleek-alekoodi!)

Tällä kertaa esittelen kaksi Meow Cosmeticsin rajauspuuteria. Merkillä on vaikuttava valikoima Feliner-nimisiä rajausvärejä neutraaleista räväköihin sävyihin. Kokoelmassa on myös erilaisia pintoja matasta glitteriin, mutta suurimmassa osassa on edes jonkin asteista hohtoa.

Ensimmäisenä vuorossa on Thunder. Se on musta, joka näyttää yhdessä valossa matalta ja toisessa kimaltavalta. Silmissä se näyttää lähinnä tosin matalta, mutta silloin tällöin valon osuessa glitterhippusiin ripsirajassa näkyy hento kimallus.

Alla olevassa kuvassa se näyttää lähes matalta.


En saanut kimallusta millään esiin ikkunan ääressä, joten kuva oli pakko ottaa kylppärin lampun alla. Otos voisi olla paljon parempikin, mutta tässä näette hieman osviittaa. Glitter on onneksi hyvin pientä. Hiput ovat itse asiassa kahden värisiä: punaisia ja vihreitä. Ne näyttävät luonnossa aivan upeilta, mutta en saanut ikuistettua niitä kameralla. 


Seuraavaksi Cat-chy, josta tilasin vain näytekoon. Harmittelin sitä ensin, sillä tämä väri on aivan mieletön ja täysin ainutlaatuinen kokoelmassani.


Sävy on mielestäni hillitysti hohtava viininpunainen. Se sopii erityisen hyvin vihreisiin silmiin, joita tietenkin vastaväri eli punainen korostaa todella kauniisti. Siksi olin ensin aivan villinä tästä rajausväristä!


Ehkä jo aistittekin, että tässä on 'mutta' tulossa. Olen käyttänyt molempia värejä noin viidestä kahdeksaan kertaa. Cat-chya minulla siirtyy aina luomivakoon, kun taas Thunder suttaa alaluomen, vaikka en sitä alaripsirajaan laittaisikaan. Käytän usein luomivärejä rajausten tekoon, eikä minulla yleensä ole tällaista ongelmaa muiden rajauksiin käyttämieni tuotteiden kanssa. Pöh! Olen suorastaan hieman hämmentynyt siitä, että mikähän tässä meni vikaan. Otan vinkkejä mielelläni vastaan!

Täten Meow Cosmeticsin Feliner-rajauspuuterit ovat ensimmäinen indie-pettymykseni. Olen tosin tyytyväinen, että tilasin vain yhden rajausvärin täysikokoisena, vaikka eivät nämä hintansa puolesta tiliä kaadakaan ($7).

Mihin kosmetiikkatuotteeseen petyitte viimeksi?

P.S. Sleekin verkkokaupassa kaikki tuotteet ovat 30% alennuksessa vain tämän viikonlopun! Ei minimiostosvaatimusta! Alennuksen saa koodilla SLEEK30. Arvatkaa - tuleeko mulle Sleekin uusin paletti, Rio Rio? Kysymys on muuten retorinen...

6 kommenttia:

 1. Harmi, etteivät rajausvärit toimineet. Voikohan niitä vielä käyttää luomiväreinä vai varisevatko kahta kauheammin? Viimeisin pettymykseni on BeautyBayn oman sarjan luomiväripaletti, jonka kanssa en oikein tahdo tulla toimeen. Aloitan meikkauksen sillä, totean, että sävyt ovat ihan liian pliisuja ja siirryn suosiolla samantien Makeup Delightiin :D

  Minullekin tulee Rio Rio! Tai siis ei ihan vielä, mutta tilaan sen ihan juuri kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan voisi käyttää tosiaan luomiväreinäkin, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla...pitäisi varmaan joskus testata kotioloissa ja toivoa parasta!

   Oh, no hyvä tietää tosta BeautyBaysta. Olen nimittäin joitakin kertoja katsellut niiden paletteja, jotka näyttävät todella näteiltä. Luotan sun sanaan ja jätän ne suosiolla väliin!

   Just tein Makeup Delightilla eilen meikin pitkästä aikaa. Ah <3

   Poista
  2. Mun BeautyBay on se punasävyinen. Toiset on kyllä tykänneet omistaan paljonkin ja Gliz & Glam-blogin Minna sai omallaan ihan kauniin meikin aikaiseksi. Mutta joo, sanoisin, että paljon parempiakin paletteja löytyy.

   Poista
  3. Nykyään on niin paljon edullisia, mutta hyvälaatuisia luomivärejä, että eipä tosiaan kannata käyttää aikaansa edes keskivertoihin paletteihin!

   Poista
 2. Rio Riosta sitten kuvia kun saat sen ;)

  VastaaPoista