tiistai 1. heinäkuuta 2014

Esittelyssä: Meow Cosmetics-luomivärit

Jatkakaamme indie-teemalla. Toivottavasti ette ole aivan kyllästyneitä näihin indie-tuote-esittelyihin! Muutama seuraava postaus nimittäin käsittelee Meow Cosmetics-merkin meikkipohjaa, poskipunia, aurinkopuutereita ja rajausvärejä. Tässä postauksessa kuitenkin aloitan ehkä hieman epäloogisestikin luomiväreistä - ihan vain siksi, että niistä kaikista minulla on jokseenkin onnistuneet kuvat!

Tässä koko Meow-tilaukseni.


Ensivaikutelmani merkistä oli, että verkkokaupan sivut ovat suorastaan helvetilliset. Anteeksi kielenkäyttöni, mutta kyseinen adjektiivi kuvaa asiaa parhaiten. Korkealaatuiset tuotteet sentään korvaavat sivujen monimutkaisuuden!

Meow Cosmeticsilla on useita luomivärikokoelmia, kuten useimmilla muillakin merkeillä. Tämän ensimmäisen luomivärin, nimeltään Peeled, sain ilmaiseksi Stripped-nimisestä nudekokoelmasta. Jaksan aina hymähdellä sille, että miten monta eri nimeä neutraaleille luomivärikokoelmille on keksitty Nakedin inspiroimana: Revealed, Nudie, Undressed, Au Naturel, Butt Naked, Matt(e) Nude...Jättäkää kommentti, jos teille tulee mieleen lisää esimerkkejä! 

Peeled vaaleanpunaiseen taittava, hohtava neutraali sävy. Todella tasainen pigmentti ja luottosävy liikkuvalla luomella. (Sori, kaikki swatchit postauksen lopussa.)


Keskiruskea Schizo on Cat Eyes-kokoelmasta, joka koostuu vain matoista luomiväreistä. Ostin Schizon yleispäteväksi varjostusväriksi luomivakoon, jollaisena se on käytännössäkin osoittautunut todella hyväksi. Siitä on tullut yksittäisillä luomiväreillä tehtyjen silmämeikkien tukeva pilari. Etenkin swatchista näette, että miten todella sopiva väri se on luomivakoon. Olen todella iloinen, että tilasin juuri tämän sävyn täysikokoisena. 


Myös tämä seuraava sävy on Cat Eyes-kokoelmasta. Shadowcat on hyvin silkkisen tuntuinen, minulle täydellisen sävyinen violetti. En ole itse asiassa vielä käyttänyt tätä meikissä, mutta se näyttäisi upealta sumusilmissä tai vaikkapa rajauksena.


Viimeisenä kolmas tilaamani matta. Vaikka Jynx näyttää pussissa mustaakin mustemmalta, se on iholla enemmänkin tummanharmaa. Ajattelin tämänkin olevan hyvä sävy esimerkiksi bilemeikkiin. 


Vihdoin nyt näihin swatcheihin! Kuten kaikki muutkin indie-luomivärini, pigmentti on täydellinen. Värien koostumus on tasainen ja silkkinen. Ainoastaan Schizo tuntuu käteen swatchattuna aavistuksen hangoittelevammalta kuin nuo kaksi muuta mattaa. Meikkiä tehdessä ei ole kuitenkaan ongelmia. 

Vasemmalta oikealle: Peeled, Schizo, Shadowcat, Jynx


Ei taaskaan tarvinnut pettyä indieluomiväreihin! 

Antakaa myös niiden nakuluomivärikokoelmien ja -palettien nimiä tulla...!

2 kommenttia:

 1. Aah, taas niin ihania! Purkitkn on niin söpöjä!

  Naked-väännöksiä en nyt tähän hätään keksi. Taisit mainita jo kaikki mitkä minä tiedän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi purkkien kannet on kivat ja persoonalliset!

   Poista