lauantai 28. kesäkuuta 2014

Video: Helppo ja kaunis kiharakampaus

Innostuin tekemään videon tämän kesän suosikkihiustyylistäni. Se on epäsymmetrinen kiharakampaus, joka on superhelppo tehdä! Se sopii mielestäni sekä juhlaan että arkeen, ja siihen voi halutessaan lisätä hiuskoruja tai muita asusteita.


2 kommenttia:

  1. Hieno kampaus ja loistava tutoriaali! Minullakin on vähän samaa ongelmaa hiustenlaiton kanssa, eli ei kauheasti yleensä innosta. Aamuisin ei millään ehdi väpästää. Toisaalta hiukseni ovat sen verran liukkaat ja raskaat, että kampaukset eivät tahdo niissä oikein pysyä. Omistan tosin jopa kiharrusraudan, mutta olen käyttänyt sitä tasan kerran :D Noh, jos sitä joku päivä innostuisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on ikuinen hiuskompleksi. Mun hiukset ei näytä melkein koskaan mieluisilta ja sitten ne on ärsyttävät jos jätän laittamatta auki, mutta sitten mun kasvot näyttävät pyöreiltä jos hiukset ovat kiinni ja jos ne ovat kiinni, niin korkeintaan ponnarilla tai sotkuisella nutturalla. Siitä huolimatta se ei jaksa kiinnostaa sen vertaa, että viitsisin opetella hiustenlaittoa enemmän. On se vaan vaikeeta :D. Koklaapa joku vapaapäivä tuota videon hiustyyliä! Onnistuu rähmäkäpälältäkin!

      Poista