lauantai 28. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Detrivore

Ajattelin nyt tehdä Detrivorellekin oman postauksensa, vaikka tuotteita minulla ei merkiltä olekaan kuin pari ilmaiseksi saatua luomivärinäytettä ja poskipuna. Merkin tuotteita voi ostaa Shiron nettikaupasta.


Concubine-poskipuna on joukon ainoa täysikokoinen tuote. Opin tässä hiljattain toisesta asiayhteydestä, että concubine tarkoittaa jalkavaimoa. En olisi varmaan kiinnittänyt koko asiaan huomiota, mikäli en olisi tiennyt sen olevan jonkin omistamani tuotteen nimi. Voimmeko siis tämän perusteella päätellä, että kosmetiikan avulla oppii myös englantia? Joo?

Kyseessä on sävy, joka tuskin hivelee suurten massojen silmiä, mutta minua viehättävät lilan ja violetin sävyillä leikittelevät poskipunat. Koska tuotteen käyttö silmissäkin on turvallista, olen tehnyt tällä varjostukset luomivakoon joitakin kertoja. Se toimii siinä tarkoituksessa ihan mielettömän hyvin! Se muistuttaa minua Naked 3-paletin Nooner-sävystä - tai enemmänkin Naked 3-kopion, Iconic 3-paletin vastaavasta sävystä. Jos teillä ei ole hajuakaan mistä höpötän, niin klikatkaa itsenne kesäkuun suosikit-videooni. Vilautan siinä tuota Iconic 3:sta. 

Concubine on täysin matta.


Vaikka en tilannutkaan näitä luomivärinäytteitä, olen todella iloinen, että sain ne. Niissä on nimittäin jotain erityistä. 


Exhumation on monikäyttöinen mattaruskea, joka sopii hyvin luomivakoon tai vaaleammissa meikeissä varjostamaan ulkonurkkia. Midnight on upea laivastonsininen, joka sopisi aivan mielettömän hyvin sumusilmiin, jossa vaaleampana värinä käytettäisiin kultaa. Midnightin pinta on satiininen. Luulin sitä ensisilmäyksellä mataksi, mutta jos katsotte kuvaa tarkkaan, siinä näkyy hyvin hienoista kimalletta.


Se syy miksi olen erityisen iloinen näistä näytteistä on se, että ne tuntuvat todella ylellisiltä. Verrattuna kaikkien tilaamieni indiemerkkien luomiväreihin, näiden kahden koostumuksessa on jotain taianomaista. Se on jo paljon sanottu, sillä olen tyytyväinen kaikkiin indie-luomiväreihini. En tosin ole huomannut eroa meikatessa, mutta näin käsituntuman perusteella Detrivoren luomivärit tuntuvat erilaisilta muihin verrattuna.

Oletko sinä kokeillut Detrivorea? Mitä merkin tuotteita suosittelisit minulle?

2 kommenttia:

  1. Upean näköiset nuo luomivärit. Täytyykin kokeilla tätäkin merkkiä, jos ja kun tilausta Shirolle jossain vaiheessa teen.

    VastaaPoista
  2. Tosi kätevää, että samasta paikasta saa kahta eri merkkiä! Femme Fatalen kaupasta saa puolestaan Shiroa.

    VastaaPoista