maanantai 2. kesäkuuta 2014

Väri-iloittelua pirteillä kynsilakoilla

Tämän maanantain aiheena on yksinkertaisesti nauttia väreistä. Kun nyt on virallisesti kesäkin, on viimeistään aika vaihtaa talven tummat ja nudet lakat värikkäisiin vaihtoehtoihin. Tässä postauksessa näytän tämän kesän viisi suosikkiani.

Siinäpä rakastamani värikavalkadi. 


 Barry M Mint Green. Kuivasti, mutta osuvasti nimetty. Jos ette ole kokeilleet Barry M:n lakkoja, niin suosittelen tosin merkin Gel Hi Shine-sarjan lakkoja enemmän kuin näitä ns. tavallisia Nail Paint-lakkoja. Merkin geelilakat kestävät ja levittyvät paremmin verrattuna näihin peruslakkoihin. Tämä väri on tosin ihanan keväinen ja pirtsakka.


SpaRitual Eye Of The Beholder. Uusin kynsilakkaihastukseni SoukSouk-boksin ansiosta. Kestää todella hyvin ja peittävyys on myös huippuluokkaa. Haluan näitä lisää!


Zoya Pippa. Rakastan keltaista, mutta jostain syystä en hanki itselleni keltaisia juttuja tarpeeksi. Tämä lakka erottuu joukosta ja piristää. 


Lumene Kesän hehkua. Pidän valtavasti Lumenen Gloss & Care-lakkojen siveltimistä. Paksu ja leveä, sellaisella saan parasta jälkeä aikaan. Tykkään yhdistellä oranssia ja keltaista, joten lakkaan joskus joka toisen kynnen keltaisesti ja joka toisen vastaavasti oranssiksi.


Zoya Lo. Tällainen pinkki koralli korostaa rusketusta kauniisti ja tekee mielen iloiseksi. 


Mikä on teidän kesänne luottolakka?

2 kommenttia:

  1. Ooh, ihanat värit tosiaankin. Hienoja kuva muuten kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitos. Tekotaiteellisuuden puuska iski ;).

      Poista