torstai 26. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Shiro Cosmetics osa I

Nyt polkaisen käyntiin seuraavan lohkon, jossa esittelen tämän kevään ja kesän indiemeikkihaalintojani. Sekä tässä että seuraavassa postauksessa näette mitä ostin Shirolta. Alla yleiskuva kaikista tilaamistani merkin tuotteista. Saaliini on tällä kertaa kovin huulimeikkipainotteinen.


Olen huomannut, että minulla on suurempi kynnys tarttua yksittäisiin luomiväreihin paletteihin verrattuna. Olen jotenkin luonnostaan viehättyneempi paleteista, joten ostankin harvemmin monoluomivärejä. Siksi tilasin vain pari luomiväriä. Tilauksen kylkiäisenä sain parin muun näytteen lisäksi yhden luomivärinäytteen. 

Wildflowers on pehmeä, mutta voimakaspigmenttinen vaaleanpunainen, jossa on kullankimallusta. Se on Nälkäpeli-sarjan inspiroimasta The Tributes-kokoelmasta. Väri on omiaan laiskempiin meikkipäiviin, kun silmämeikkiin ei jaksa käyttää kuin yhtä tai korkeintaan kahta sävyä. Keskimmäisenä on The Hobbit-kokoelman Lingered in Twilight. Se on mustapohjainen, sinertävän vihreä, hohtava väri. Siinä on myös kimallusta. Kyseessä on minulle hyvin epätyypillinen sävy, sillä en käytä meikissäni juurikaan vihreää tai sinistä, mutta juuri sen takia halusin ostaa sen. Olen liian kaavoihini kangistunut värivalinnoissani, ja yritän opettaa itseni kokeilemaan jotain erilaista aika ajoin. Samasta kokoelmasta haalin myös kauniin maanläheisen punaruskean sävyn nimeltään War of Five Armies. Se on melkein matta, mutta eri kulmista katsottuna siinä välillä näkyy pieniä glitterhippuja. 


Pieneksi merkiksi Shiro on ehtinyt niittää mainetta superpigmenttisistä luomiväreistä. Niiden laadun näkee hyvin seuraavasta swatch-kuvasta. Annan sen puhua puolestaan.

Vasemmalta oikealle: Wildflowers, Lingered in Twilight, War of Five Armies


Minun oli tietenkin pakko saada myös poskipuna. Halusin taas vähän haastaa itseäni ostamalla viileän fuksian You're Making Me [Blush]-punan. Sekin on Shiron luomivärien tapaan hyvin pigmenttinen. Juuri tällaisen tuotteen kanssa E.L.F'in suurempi Stipple Brush on omiaan, koska sillä saa kevyttä ja luonnollista jälkeä. Näin pirtsakalla värillä kasvoille saa hyvin raikkaan ilmeen. 

Pidän myös poskipunan pakkauksen kannesta.


Oletteko te kokeilleet Shiron luomivärejä tai poskipunia? Mikä on suosikkinne?

4 kommenttia:

 1. Ooh, ihania. Minulta on Shirolta viimevuotinen Halloween-kokoelma, mutta lisää haluaisin. Yksittäisten luomivärien käyttö on minullekin yllättävän vaikeaa, mutta tulee niitä aina joskus onneksi käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt tsempata luomivärien tai yleisesti ottaen meikkien tasapuolisessa käytössä, etenkin kun nämä yksittäiset luomivärit ova niin superhyvälaatuisia. Olisi sääli jättää ne hunningolle!

   Poista
 2. Shiro on ollut yksi mun suosikeista jo kauan! On ollut ilo seurata miten merkki on kehittynyt. Sivuston uusi ulkoasu oli selvä merkki siitä että suosio on kasvanut! Multa löytyy Shiron tuotteita aika jäätävät määrät-suurin osa vanhoista kokoelmista, ja lähes kaikki uudet. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi sun blogin parhaita puolia onkin juuri se, että käytät niin paljon indiemeikkejä. Itse asiassa haalin jokin aika sitten Femme Fatalelta muutaman luomivärin, joista yksi on Cosmic Owl sun innoittamana :).

   Poista