sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: sekalaisia Silk Naturalsin tuotteita

Silk Naturals-sarjastani on viimeisenä jäljellä muutaman sekalaisen tuotteen esittely, jotka eivät luontevasti kuuluneet muiden postausten kanssa (ks. myös postaukset poskipunista, huuli-, ja silmämeikeistä ja kulmatuotteista). 

Baby Kisses Fragrance Oil

Tuoksuja on melkein mahdoton ostaa sokkona verkosta, paitsi jos on kovin kaikkiruokainen. Minä ostan tuoksuja ylipäätään harvoin - jos pidän tietystä tuoksusta, käytän sitä kyllästymättä joka päivä. Ajattelin kuitenkin olla avarakatseinen ja ostaa yhden merkin neljästä edullisesta tuoksuöljystä ($5,99). Silk Naturalsin sivuilla Baby Kisses-tuoksua kuvaillaan kevyen sitrusmaiseksi tuoksuksi, jossa on myös tuulahdus valkoista teetä, makeita hedelmiä, myskiä, ja kukkaistuoksuja. Yleisesti ottaen tuoksua kuvaillaan kevyeksi, puhtaaksi ja hieman makeaksi. Olen kevyiden tuoksujen ystävä, joten kuvaus iski minuun. 

Tuoksu on tosiaankin mieto ja nimikin on osuva. Öljy imeytyy nopeasti, joten ei tarvitse pelätä sen jäävän lillumaan ihon pinnalle. En osaa oikein sanoa tuoksun kestosta mitään, sillä itseään on vaikea haistella, mutta tykkään kerrostaa tätä Soap&Gloryn Orangeasm-vartalotuoksun kanssa.


Bent Liner Brush

Seuraava tuote on todellinen timantti! Olen meikkaushistoriassani tehnyt geelirajaukset aina joko The Body Shopin viistosiveltimellä tai Real Techniques'in silikonisella 'siveltimellä'. Erityisesti jälkimmäisellä saa ihan tyydyttävää jälkeä. Kuitenkin kun näin tämän rajauksiin tarkoitetun siveltimen, sitä oli aivan pakko kokeilla hintaan $2,99. Arvostelutkin näyttivät hyviltä. 

Tuote on tuohon hintaan yllättävän laadukas. Harjasten pituus on täydellinen muutamaa pidempää hajakarvaa lukuunottamatta. Siveltimen taitettu kulma tekee rajauksista aivan uskomattoman helpot! Sillä tavoin siveltimen saa sijoitettua tarkasti ripsityveen. Harjaksiin tarttuu myös sopiva määrä geelilaineria, joten yhden kerran dippaus rajauspurkkiin riittää per silmä. Siveltimellä saa tehtyä niin ohuita kuin paksujakin rajauksia. Olen todella tyytyväinen hankintaani ja olen käyttänyt siveltimen helppouden ansiosta geelilainereitakin useammin. Suurin huolenaiheeni tosin on se, että harjakset irtoavat vähäisen käytön jälkeen, sillä tämä sivellin täytyy pestä joka käyttökerran jälkeen. Se selvinnee ajan kanssa, mutta ainakaan kolmisen viikon aikana en ole huomannut mitään.


HD Cream Concealer sävyssä #2

Koska etsin mitä todennäköisimmin ikuisesti Holy Grail-statuksen ansaitsevaa peitevoidetta, tilasin näytteen HD Cream Concealerista. Sitä on saatavilla viidessä sävyssä, joten tilasin toiseksi vaaleimman, joka on yleensä minun sävyni melkein mistä tahansa tuoteperheestä. Väri ja koostumus sulautuvat kasvojeni ihoon luontevasti. Tämä sopii myös silmänalusten peittämiseen. Pigmentti siinä on siihen tarpeeksi peittävä ja koostumus on tarpeeksi notkea. Toki yliannostelua kannattaa varoa, koska silloin se tarrautuu kuiviin kohtiin, kuten mikä tahansa peitevoide. Pidän tuotteesta ja se kuuluu ehdottomasti hyviin peitevoiteisiin. Se ei kuitenkaan ole tarpeeksi erilainen, jotta ostaisin kokonaisen tuubin. Jos teillä puolestaan on pula peitevoiteesta ja haluatte tilata jotain Silk Naturalsilta, suosittelen kokeilemaan tätä. Näytteitä voi tilata vaikka eri sävyistä.


Ultimate Luxury Treatment Powder

Tämä taitaa olla jonkinlainen kulttituote indiepiireissä. Mm. silkkiä ja ruusua sisältävä puuteri kehitettiin alunperin yövoiteen sijaan käytettäväksi, mutta sitä voi käyttää myös meikin  pohjustajana tai viimeistelypuuterina. Olin kaikkein kiinnostunein sen mahdollisista ihoa hoitavista ominaisuuksista, mutta skeptisin mielin, joten tilasin vain näytekoon. Siitäkin tosin riittää kymmeniin käyttökertoihin. Silk Naturalsin sivuilla sen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien kuivalle, herkälle, akneen taipuvaiselle ja ikääntyvälle iholle.

Yötä vasten olen käyttänyt tätä niin, että olen tehnyt normaalin hoitorutiinini, eli kaksoispuhdistanut, laittanut silmänympärysvoiteen ja levittänyt yöseerumin koko kasvoille. Tavallisesti seerumin päälle laitan yövoiteen, mutta joinakin iltoina olen tosiaan levittänyt tätä ihmepuuteria kabukilla seerumin päälle. Ajatukseni se tuntui kerrassaan absurdilta. Aamulla ihoni ei kuitenkaan ollut kuiva, vaan tuntui samalta kuin yövoiteen jäljiltä. Taikuutta! Muutaman käyttökerran perusteella en tosin ole huomannut mitään ihoa parantaviakaan ominaisuuksia verrattuna yövoiteisiin. En tiedä, että auttaisiko se esimerkiksi akneen paremmin. Vaikutelmani tuotteesta siis on, että se toimii seerumin päällä yhtä hyvin kuin yövoidekin, mutta ei paremmin. Pitäydyn perinteisesti yövoiteen käytössä, sillä sen levittäminen ei ole yhtä vaivalloista puuteriin verrattuna. 


Tämä postaus päättää Silk Naturals-sarjani täällä blogin puolella. Kokonaisvaikutelma merkistä on erittäin positiivinen, sillä ainutkaan tuote ei ole käyttökelvoton. Verkkokaupassa on suuri valikoima eri tuotteita, sävyjä ja koostumuksia edullisin hinnoin. Suurin osa tuotteista soveltuvat myös merkin nimestä huolimatta vegaaneille.

Aion tehdä vielä jatkoksi Youtubeen videon, jossa teen meikin hyödyntäen mieluisimpia Silk Naturals-tuotteitani.

Toivottavasti ette ole kyllästyneitä indie-teemaan, sillä ensi viikolla esittelen teille Shirolta tilaamiani ihanuuksia!

2 kommenttia:

 1. Jee Shiroa!

  Juuri tuollaisia rajaussiveltimiä olen useasti katsellut ja miettinyt, ovatko ne normaalia parempia. Täytyypi joskus kokeilla. Puuterikin vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Tosin itse en varmaan pääsisi yli siitä ajatuksesta, että puuterimainen tuote jää ihon pinnalle, josta suurin osa siirtyy yöllä tyynyyn. Tosin voi olla, että ihan juuri niin käy voiteidenkin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös monesti ihmetellyt, että voiko sellainen/tällainen sivellin olla niin paljon parempi kuin sellainen perinteisempi. Kyllä se vaan on! Voi että rajausten tekeminen on stressitöntä sen kanssa!

   Tosiaan puuterin laittaminen yötä vasten tuntuu niiin vaistojen vastaiselta :D.

   Poista