perjantai 27. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Shiro Cosmetics osa II

Nyt on aika esitellä edellisessä postauksessa vilauttamani Shiron huulimeikit. Niitä on kahta erilaista: huulikiiltoja ja sävyttäviä huulirasvoja. Ensimmäisessä kuvassa näette kaksi huulirasvaa. Niitä on alla olevien lisäksi kolmessa muussa eri värissä. Kaikki huulirasvat ovat myös hauskasti Miyazaki-teemaisia.

                                                       
Puikossa vasemmalla oleva With Eyes Unclouded näyttää todella hurjalta. Who Swallowed A Star on puolestaan kirkas korallinpunainen. 


Sävyttäviksi huulirasvoiksi näissä on oikein kiva pigmentti. With Eyes Unclouded ei ole lähellekään niin hurja kuin puikon perusteella voisi ymmärtää. Se onkin aika neutraali, punertava ruskea. Ei näytä pelottavalta enää!


Huulirasvat tuntuvat todella kosteuttavilta - aivan kuin ne sulaisivat huulille. Kesto näiden kahden sävyn välillä vaihtelee. Nude With Eyes Unclouded haihtuu huulilta tunnin sisällä. Onneksi se on kuitenkin sen verran helppo väri, että sen levitys onnistuu ilman peiliäkin. Who Swallowed A Start säilyy huulilla pidempään ja jättää voiteen imeydyttyä huulille luonnollisen punaisen sävyn. 

Alla vielä värinäytteet huulilla. Ylimmäisessä kuvassa näette huulteni luonnollisen värin, keskimmäisenä With Eyes Unclouded ja kolmantena Who Swallowed A Star. 


Seuraavaksi huulikiiltoihanuudet. Haaviini harvemmin tarttuu huulikiiltoja, sillä pidän punista paljon enemmän. Shiron kiiltojen pakkaukset ja nimet ovat kuitenkin niin hauskoja, että pakkohan niitä oli kokeilla. Päätös oli oikea, sillä pidän näistäkin todella paljon.

Jep, näette oikein. Nic Cage. Niillä kiilloilla on myös pisimmät nimet kautta kaikkien kosmetiikkatuotteiden!

Vasemmalta oikealle: Red Wedding, Nic Cage Nibbling Petit Fours in a Posh Victorian Tearoom ja Nic Cage Churning Butter One Crisp Thanksgiving Morn


Kaikki kolme kiiltoa ovat äärimmäisen miellyttävän tuntuisia, hajuisia ja makuisia. Niiden koostumus on pehmeän samettinen, eikä lainkaan tahmainen. Ne tuoksuvat joltain makealta, ehkä vaniljalta. Ne kestävät huulilla parisen tuntia, eli huulikiilloille tyypillisen ajan. 

Vasemman reunan Nic Cage Churning Butter (jne...) on niin nude kuin huulikiilto voi olla. Se sopii kenelle tahansa, erityisesti jos on arka meikkaamaan huulia. Keskimmänen Nic Cage Nibbling Petit Fours (jne...) on suosikkini kaikista postauksen tuotteista. Se on lämmin, ruskeaan vivahtava vaaleanpunainen. Se on tarpeeksi helppo sävy arkeen, mutta siitä saa kerrostamalla tummemmankin. Tietyssä valossa se näyttää jopa tummanpunaiselta. Vamppimaisen Red Weddingin ostin ihan vain silkasta rakkaudestani punaisia huulia kohtaan. Sen ainoa huono puoli on se, että se on vähän haastava levittää huulille tasaisesti ja sotkematta!


Sitten vielä tietysti tarkastellaan sävyjä huulilla. Luonnollisten huulteni värin jälkeen kiillot ovat samassa järjestyksessä kuin ylemmässä kuvassa. 


Mikä on teidän suosikkinne? Oletteko te kokeilleet indiemerkkien huulimeikkejä?

6 kommenttia:

 1. Siis en kestä noita, ne on niin mielettömän näköisiä. Kertakaikkiaan kaikki noi. Miksi kosmetiikan pitääkin olla niin asiallista. Onneksi on tälläisiä, jotka meikkausta ilahduttaa ja saa hymyn huulille. Tahtoo! <3 Ja vaikuttavat vielä hyviltä tuotteilta. :)

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Niinpä, just ehkä parasta näissä indiemerkeissä yleisesti ottaen on se, että niiden tuotteet ovat usein niin kekseliäitä! Kaikki nää on tosi ihania :).

  VastaaPoista
 3. Ooh, kaikki ovat tosi ihanan värisiä! Minulla oli pari Shiron huulikiiltoa, mutta tuoksu niissä oli jotenkin tosi tosi makea ja outo. Jäivät sen vuoksi käyttämättä. Toivottavasti ovat vähän vähentäneet hajusteiden määrää sittemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuoksuvat kyllä joltain makealta esanssilta, mutta ainakaan mun nenää se ei ole haitannut.

   Poista
 4. Nuo Shiron huulirasvat on ihan parhaita! :) Kaikki Shiron kiillot tuoksuvat muuten erilaiselta. Esanssiselta kyllä, mutta erilaiselta. Jokaisen tuotetiedoissa pitäisi lukea se tuoksu. Osassa se on voimakkaampi, osassa kevyempi. Kaikki Cage-kokoelman tuoksut on aika maltillisia, mutta esim. viime Halloween-kokoelman toinen kiilto tuoksui niin voimakkaasti etten itse voinut sitä juuri käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouh, mun nenä ei ole erottanut! Pitääpä haistella tarkemmin...

   Poista