tiistai 10. kesäkuuta 2014

LoveLula Beauty Box: kesäkuu 2014 (+ alekoodi)

Sanon sen suoraan teidän aikaa säästääkseni: en erityisemmin pitänyt tämän kuun LoveLula-boksista. Jos ette halua lukea pidemmälle, en kanna kaunaa. Jos haluatte muodostaa oman mielipiteenne paketin sisällöstä tai tietää tarkemmat perustelut, lukekaa postaus loppuun asti.


Kae Huile de Beauté (kasvoille) ja Beauté Scintillante (hiuksille ja vartalolle)

Jee, öljyjä! Rakastan läträtä öljyillä ja ne ovat suosikkitapani kosteuttaa ihoani. Pidän öljypohjaisista seerumeista, kosteutan vartaloni ihoa mieluiten öljyillä, öljyt sopivat hiuksiin, käytän manteliöljyä karvanpoistossa...lista on lähes loputon. Oli siis mieluista saada uusia öljyjä kokeiluun. Harmi vain, että näytteet riittävät vain yhteen kertaan, joten en oikein voi sanoa niistä sen enempää. Huile de Beauté:lla voitelin kerran kasvot ja dekolteen yötä varten. Siinä oli hyvin mieto arganöljyn tuoksu ja se imeytyi hyvin. Käytin oranssin ja kullan värisen Beauté Scintillanten säärien kosteuttamiseen. Tällä saisi kauniin kullanhohdon ihoon ja hiuksiin kesällä. 


La Claree Gentle Cleansing Milk

Tämähän on minulle jo vanha tuttu. Kyseessä on siis oikein toimiva ja meikin miellyttävästi poistava putsari. Käytän riittoisan näytteen ilomielin, mutta olisin vielä mieluummin kokeillut jotain minulle täysin uutta tuotetta. 


MOX Botanicals Bath Milk (Calendula & Oatmeal)

Tämän tuotteen ongelma on se, että en käy kylvyssä, siis noin niin kuin kylpyammeessa. Yritän löytää niille toisen omistajan.


Suki Exfoliate Foaming Cleanser

Nyt pääsemme paketin todelliseen helmeen. Olin aluksi hieman hämmentynyt tuotteen tarkoituksesta. En ensikohtaamisen perusteella päässyt jyvälle, että onko se putsari vai kuorinta. Käytön perusteella se on osoittautunut molemmiksi, kuten nimikin kertoo (d'oh...). Itse asiassa tuotteen nimi on täydellisen kuvaava.  Se näyttää ja tuntuu sokerikuorinnalta ja tuoksuu huumaavan sitruunaiselta. Mikäli et pidä sitrustuoksuista, todennäköisesti inhoaisit tätä. Minä olin seitsemännessä taivaassa, kun nuuskaisin purnukkaa ensimmäisen kerran. Otan tuotetta ihan pienen määrän ja kostutan käsiäni, joiden välissä hieman lämmitän ja vaahdotan tuotetta. Sitten hieron sen kasvoilleni pyörivin liikkein. Putsarin rakeet tuntuvat helliltä, ja etiketinkin mukaan tuotetta voi käyttää päivittäin. Oma ihoni on ainakin tykännyt. Olen käyttänyt tätä siis iltaisin toisen vaiheen putsarina, sillä tällä ei voi puhdistaa meikkiä.

Olen todella tykästynyt tähän tuotteeseen. Se on erilainen kaikkiin muihin kokeilemiini putsareihin verrattuna. Se ei ärsytä ihoani ollenkaan, vaikka monet kuorinnat tuntuvat minusta jopa raapivilta. Saan tällä ihostani erittäin pehmeän ja tasaisen. Olen aivan koukussa tämän putsarin ja The Body Shopin Vitamin E Serum-In-Oil:in yhdistelmään kasvojeni iltahuollossa. Ainoa harmi on tuotteen superkallis hinta. Se maksaa 32,95 puntaa Naturisimossa ja 29,75 puntaa LoveLulassa


Urban Veda Purifying Exfoliating Facial Polish

Kyllä meidän tilaajien kasvot ovat nyt kovan kuorinnan alla. Päätin tehdä niin, että koska tämä tuote on rasvoittuvalle iholle, lahjoitan sen eteenpäin. Oma ihoni on kuiva, joten en halua avata purkkia vain todetakseni, että se ei sovikaan minulle.


Vaikka olenkin todella tyytyväinen Sukin kuorivaan putsariin, ja se on melkein kolminkertaisesti koko boksin hintainen, kokonaisuudessaan kesäkuun paketti oli mielestäni lässähtänyt. Se ei ollut  hyvä kokonaisuus, sillä tuotteet olivat liian samantyyppisiä. Sekä Suki että Urban Veda kuorivat kasvoja, kun taas Suki ja La Claree puhdistavat. Edes yksi näistä olisi voitu korvata vaikka kasvovedellä, naamiolla tai voiteella. Mikä vielä parempi, mukaan olisi voitu heittää edes yksi värikosmetiikkatuote. Arganöljyt ovat tosin ihan kiva lisä, mutta kylpy....jauho(?) menee minulla täysin hukkaan. En sano, että boksi on täysi susi, mutta se ei iskenyt minuun tällä kertaa.

Huom! Mikäli kiinnostuitte jostakin boksin merkistä, koodilla BBJUN saa 20% alennuksen kaikista Kaen, Sukin, Mox Botanicalsin, La Clareen ja Urban Vedan tuotteista LoveLula-verkkokaupasta kesäkuun loppuun saakka. 

Mitä mieltä te olette? Olisitteko te halunneet saada tällaisen paketin?

4 kommenttia:

  1. Kyllä tämä minun mielestäni ihan hyvältä näyttää, mutta kannattaa ottaa huomioon, että minun vertailupohjani on Livbox, jossa tuli tässäkin kuussa Bicin höylä ja mm. Nivean suihkuhoitoainetta. Että -siihen nähden- nämä Lovelulan boksin tuotteet ovat oikein eksoottisia :D mutta joo, värikosmetiikan puute ja useat samankaltaiset tuotteet ovat vähän tylsiä. Sukin kuorintaputsaria voisin itsekin kokeilla, mutta hinta on kieltämättä vähän turhan korkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no joo, myönnettävä on, että objektiivisesti katsottuna tämä boksi on varmaan ihan hyvä, mutta ei vaan henkilökohtaisesti napannut tällä kertaa. Kieltämättä tän kuun LivBox vaikuttaa mälsältä, sen perusteella mitä oon blogeissa nähnyt.

      Poista