torstai 30. lokakuuta 2014

Arvostelu: Barry M Starry Eyed Shadow & Blush Palette (Limited Edition) (+ swatchit)

Se aika vuodesta lähenee. Minun kalenterini alkaa täyttyä joulunodotuskauteen kuuluvista kekkereistä. Siitähän se monelle tuttu kriisi lähtee - mitäs niihin kissanristiäisiin laittaisi päälle? Toisaalta, monelle meistä kosmetiikkahulluista se on todella hauskaakin, kun voi oikein luvan kanssa laittautua kunnolla. Sitä ajattelen minun on aivan pakko esitellä tämä paletti teille!

Mikä?

Tämä, hyvät naiset ja kenties herrat, on ehdottomasti vuoden 2014 pikkujoulukauden bilepaletti! Barry M:n Starry Eyed Shadow & Blush Palette (Limited Edition) on kaunis niin ulkoa kuin sisältäkin. Älkää antako pakkauksen materiaalin, eli pahvin, hämätä. Vaikka en olekaan matkustanut sen kanssa, niin pakkaus vaikuttaa silti tukevalta. Kansi pysyy kiinni magneetilla. 

Tykkään paljon paletin ulkonäöstä. Kokonaisuus on selkeä ja väriyhdistelmä on kuin suoraan minua ajatellen suunniteltu.


Paletissa on kolme mattaa ja kaksi hohtavaa luomiväriä, ja jopa yksi kunnon glitteriunelmakin eli keskellä oleva pronssi/kulta. Sävyn tulkinta riippuu vähän valosta. Paletin oikeassa reunassa näette upeasti kultaa hehkuvan korallin poskipunan. Mukana tulee myös pari lyhyttä vaahtomuoviaplikaattoria luomiväreille. 


Millainen koostumus ja pigmentti?

Totuuden nimissä on sanottava, että luomivärien koostumus kovin jauhoinen. Vaikka kopautan sivellintä paletin reunaan karistaakseni enimmän irtopigmentin, luomiväriä varisee poskille meikkauksen aikana huomattava määrä. Sen saa toki pyyhkäistyä meikinpoistoliinalla, mutta tällä paletilla meikatessa suosittelen silmämeikin tekoa ennen pohjameikkiä.

Pigmentistä minulla ei puolestaan ole kuin hyvää sanottavaa. Kuva antaa totuudenmukaisen kuvan siitä: jokainen sävy näyttää lähes samalta kuin paletissa.

Poskipuna ansaitsee erityismaininnan. Sen koostumus poikkeaa luomiväreistä tuntumalla hyvin silkkiseltä ja tasaiselta. Sen perusteella hankkisin pelkän poskipunia sisältävän paletin Barry M:ltä, mikäli sellainen joskus ilmaantuu! 


Mistä ja kuinka paljon?

Saksalaisessa Kosmetik4less-verkkokaupassa en ole tätä palettia vielä nähnyt, mutta sen voi hankkia Barry M:n omasta verkkokaupasta hintaan 6,49£ (~ 8,20€). 

Mikä on teidän suosimanne bilepaletti?

8 kommenttia:

 1. Oo, ihana tuo poskipuna ja apua! Barry M:llä on oma kauppa. Tätä ei välttämättä olisi tarvinnut kuulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo poskipuna on kyllä mahtava. Sillä saa kasvoille kauniin hehkun! Hahhah, Barry M:llä onkin paaaaaaljoooon tuotteita, joten siinäpä taas riittää kokeiltavaa...:D!

   Poista
 2. Ihana!
  Onneks ei ole vielä Kosmetik4lessillä, tein nimittäin just tilauksen sinne (oli pakko ottaa SEKÄ Vintage Romance ETTÄ Sunset, kun en osannut päättää :D) ja olisi ollut aivan kamalaa, jos tämän olisin missannut ;)

  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo wau, tuota Sunsetia minäkin olen himoinnut, mutta jostain syystä en ole kuitenkaan vielä ostanut. Kerrassaan upeat sävyt - ihan lämmittävät, kun niitä katsoo!

   Poista
 3. Mulla on Barry M Natural Glow paletti, mutta en oikein ihastunut siihen. Värien levittyminen ja pigmentti eivät aivan vakuuttaneet. Tässä paletissa väriä näyttää riittävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen swatchaillut ja tutkaillut jotain noista merkin neutraaleista paleteista ja olen myöskin ollut ihan vaan sen perusteella välinpitämätön Barry M:n luomivärejä kohtaan. Tää oli kuitenkin pakko hankkia, kun värit oli ihan kuin mulle suunniteltu.

   Poista
 4. BarryM:n poskipunat on oikeastikin kyllä mahtavia! Itselläni päivittäisessä käytössä BarryM:n kirkkaanpunainen poskipuna joka on ihana. Toivottavasti sellainen poskipunapaletti ilmestyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, wau, kiitos vinkistä! Tutustun merkin poskipuniin mielelläni tarkemmin ;).

   Poista