tiistai 28. lokakuuta 2014

Video: Kuukauden suosikit - lokakuu 2014

Hei! Sunnuntain video oli ajastettu Youtube-kanavalleni, mutta en muistanut linkittää sitä tänne blogin puolelle. Mikäli katsotte videoitani ainoastaan blogini puolella, pahoitteluni myöhäisestä ajoituksesta!

Tässä se kuitenkin nyt on - esittelen siinä lokakuun suosikkituotteeni!Olennaiset SoMe-linkit blogin oikeassa marginaalissa!

~ * ~ * ~ * ~

Tuotteet


5 kommenttia:

 1. MUAn korostuspuuteri alkoi nyt houkutella kovasti. Minulla on tällä hetkellä menossa jokin ihme highlighter-kausi. Silmämeikissä on ollut paljon lilaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama juttu korostuksien kanssa! Oon testaillu Sleekin Precious Metals-palettia tässä...arvostelu tulossa piakkoin kunhan päätän, et mitä mieltä oon. En oo ihan varma vielä...!

   Poista
  2. Uu, mielenkiintoista. Katselin itsekin tuota Sleekin palettia, mutta tulin vielä siihen tulokseen, että tätä en ehkä kuitenkaan tarvitse. Saa nähdä muuttuuko mieli vielä.

   Poista
 2. Himoittelin tuota Antiqueta pitkän aikaa, mutten silti ole napannut sitä itselle kun pelkäsin sen olevan liian glitterinen/hohtava. :D Nähtävästi siis pelkäsin turhaan.

  Noh, hyvä tietää että voin ottaa sen huoletta ensi kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on osoittautunut monipuoliseksi poskipunaksi, joten kannattaa napata se seuraavan kerran ostoskoriin :)! Minäkään en tykkää ihan ylenpalttisesta hohdosta enkä varsinkaan glitteristä poskipunissa.

   Poista