keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Arvostelu: Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Like Angels-luomiväripaletti

 Jep, jälleen uutta Makeup Revolution-postausta pukkaa! Johan tästä on tosin ollut parin viikon tauko...

Tällä kertaa esittelen teille tällaisen kaunokaisen kuin 32 luomiväriä sisältävän Eyes Like Angels-paletin. Siinä on pääasiassa hohtavia sävyjä, mutta onneksi kirjavaan joukkoon on päässyt muutama mattakin. Paletin pääpaino on selvästi viileissä väreissä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Vähän aikaa sitten kirjoitin siitä, että pidän eniten sekä neutraaleja että värikkäämpiä paletteja sisältävistä paleteista. Tämä on juuri sellainen. Vaikka ensivilauksella värikkäämmät sävyt kiinnittävät huomion, väittäisin ainakin 40% väreistä olevan neutraaleja. Se tekee paletista monipuolisen. 


Luomivärien pigmentti on jälleen aivan loistava, mitä MUR:ilta voi odottaakin. En viitsinyt kuvata jokaista swatchia, mutta saanette hyvän käsityksen näistä esimerkeistä. Pigmentti on kauttaaltaan tasaista, myös mattasävyissä. 


Luomivärien koostumus on valitettavasti irtonaisempi/jauhoisempi kuin MUR:in pienemmissä paleteissa. Se oli odotettavissa siksi, että tämä 32 väriä sisältävä paletti maksoi vain kahdeksan puntaa (n. 10€), kun taas 12 värin Redemption-paletit maksavat neljä puntaa (n. 5€). Pigmenttiin jauhoisuus tosiaan ei vaikuta, mutta se tekee paletista sotkuisen ja pieniä värihiukkasia varisee muihin nappeihin. Se ei ole vajaan kahden kuukauden käytön aikana vielä kuitenkaan käytännössä hankaloittanut meikkaamista, mutta jää nähtäväksi, että miten pidemmällä aikavälillä käy. Halusin mainita sen varoituksen sanana, mikäli joku teistä harkitsee paletin ostoa, mutta ei voi sietää pehmeitä luomivärejä.

Suurempi harmitus minulle on puute matasta, keskisävyisestä, luomivakoon sopivasta varjostusväristä. Kaipaan myös ihan perusmustaa, mutta hohtavakin kelpaisi. Paletin tummin sävy on sinertävänharmaa, joka ei sovi paljon värikkäitä sävyjä sisältävän paletin tummimmaksi sävyksi. Perusmusta rauhoittaisi olemusta paremmin ja olisi monikäyttöinen tukipilari niin sumusilmiin kuin rajauksiinkin.

Urputuksista huolimatta paletilla saa tehtyä todella kauniita meikkejä. Olen erityisen tykästynyt ylärivin keskellä olevaan karpalonpunaiseen, joka näyttää luomillä yllättävän pinkiltä. Minulla on sitä kuvassa koko liikkuvalla luomella. 


Alaluomella minulla on upeaa pronssia, joka on yläluomella olevan värin kanssa upea yhdistelmä. Sisärajauksen tein violetilla korostamaan silmieni vihreyttä entisestään.


Loppukaneettina sanoisin, että pidän tästä paletista yleisesti ottaen. Pigmentti on lähes huippuluokkaa ja värivalikoimalla saa tehtyä sekä värikkäitä että neutraaleja meikkejä. Luomivärien koostumus on tosin jopa haitallisen pehmeä ja kaipaan joukkoon paria perussävyä. Kannattaa miettiä, että mitkä seikat luomiväreissä ovat itselleen tärkeimpiä tai jopa niin haitallisia, että ei halua edes kymppiä kuluttaa palettiin, jossa on ko. piirteitä. Voi olla, että parin pienemmän, mutta parempilaatuisemman Makeup Revolution-paletin ostaminen sopii paremmin yhdelle kun taas tämä paletti saattaa olla värien puolesta napakymppi toiselle.

5 kommenttia:

 1. Oi, on tämä kyllä niin kiva. Olisin itseasiassa tämän jo tilannutkin, mutta Makeup Revolutionin sivut toimivat vähän tökkien, joten asia siirtyi myöhemmäksi... Oletko muuten huomannut, että sieltä löytyy myös punnan kappale maksavia irtopigmenttejä, jotka ainakin Nina's Bargain Beauty-blogin esittelyssä olivat aikas mahtavan oloisia (saattaa olla, että niitäkin tilauksen mukaan lähtee...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, enpä ole itse asiassa huomannut! Kiitos vinkistä, pitää tutkiskella :).

   Poista
 2. Miten näiden eläinkokeettomuus? Nettisivuilta en löytänyt mitään tietoa, eikä tää ollut Kosmetik4less.de eläinkokeettomien merkkien listallakaan. Onko sullla joku lähde, jonka mukaan eivät testaisi eläinkokein?

  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Tiltu! Juu, on toki! Olen kysynyt asiaa s-postitse ja vastaus on yhdenmukainen tämän blogin selvityksen kanssa: http://dizzynicky.wordpress.com/tag/makeup-revolution/

   Toivottavasti auttaa! :) Mahtavaa kuulla, että on muitakin eläinkokeettomuudesta välittäviä kosmetiikkafanaatikkoja! Hyvää yövuoroa (?)! :D

   Poista
  2. Ok, kiitos linkistä :)
   ...ja kiitos näin jälkikäteen (ja tulevaisuuden varalle) - yövuorossa olin :D

   -Tiltu

   Poista