lauantai 17. tammikuuta 2015

Ihonhoito-, ja hiustuotesuosikkini vuonna 2014

Päätin tänä vuonna toteuttaa tällaisen megasuosikkipostauksen ensimmäistä kertaa. Kaikki suosikkini ovat luonnonkosmetiikkaa, joten suosittelen erityisesti siitä kiinnostuneiden jatkamaan lukemista! Julkaisen ensi viikon alussa postauksen viime vuoden parhaista meikkituotteista videon muodossa.

Valitsemani tuotteet eivät välttämättä ole viime vuona lanseerattuja, vaan tuotteita, jotka ovat tehneet minuun erityisen vaikutuksen. En myöskään valinnut tuotetta jokaisesta kategoriasta - esimerkiksi tässä postauksessa ei ole yhtään naamiota tai kuorintaa. Se ei tarkoita sitä, että en olisi tutustunut yhteenkään hyvään kuorintaan tai naamioon viime vuonna, vaan sitä, että mikään kokeilemani naamio tai kuorinta ei ole selkeästi muita parempi.

Kasvojeni iho on kuiva ja hieman punoitukseen taipuvainen.

Melvita Rose Extraordinary Water

Joko blogiani enemmän seuranneet ovat kyllästynet hehkutukseeni tästä tuotteesta?! Se on ainoa minuun vaikutuksen tehnyt kasvovesi. Saan sillä ihostani käsittämättömän pehmeän ja sileän. Ehdoton must ihonhoitorutiinissani kesät talvet. Hinta on valitettavan suolainen, mutta tuote on mielestäni sen arvoinen. Bonusta myös vienosta ruusuntuoksusta.

Saatavilla esimerkiksi Naturisimosta ja FeelUnique'ista hintaan 17£ (n. ~ 22€).


Balm Balm Little Miracle Rosehip Serum

Ihana ruusunmarjaöljyseerumi, joka sopii sekä päivä-, että yövoiteen alle. Pari tippaa riittää silloin, kun laitan päälle voiteen, mutta seerumi sopii tupla-annoksena yövoiteen sijastakin. Se pitää kuivan ihoni erinomaisesti kuosissaan. Se imeytyy tehokkaasti, mutta on kuitenkin kosteuttava. Minulla ei ole kerrassaan mitään valitettavaa!

Saatavilla kohtuuhintaan 13,25£ (~  17€) jälleen mm. FeelUnique'sta ja Lovelulasta.




Yours Truly Organics Fix Me! Serum

Tässä teille toinen vuoden seerumi-ihastukseni. Mielenkiintoista kyllä, tämä on tuote on suunnattu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, joista erityisesti toinen ei päde omaan ihotyyppiini yhtään. Seerumi ei kuivata, vaan tekee ihostani hyvin sileän. Vaikutus tuntuu hyvin samankaltaiselta kuin Melvitan kasvovedenkin jäljiltä. Tämä tuote on minulla omiaan päivävoiteen alla, mutta iltaisin kaipaan jotain kosteuttavampaa. Olisi kiinnostavaa kuulla käyttökokemuksia heiltä, joilla on rasvoittuva tai sekaiho. Laittakaa kommentti, mikäli olette kokeilleet tätä!

Seerumi saatavilla Lovelulasta hintaan 28£ (~ 37€).


Mádara Pihlaja Daily Defence

Onkohan tämä parin viime vuoden hypetetyin voide suomalaisessa kauneusyhteisössä? Kyseessä on kerrassaan loistava monitoimivoide, joka on kehitetty raakoihin pohjolan tuiverruksiin. Se tuntuu  ensin vahamaiselta, mikä voiteen nimenkin mukaan puolustaa ihoa. Näppärä ratkaisu joko kuivaihoisille ympäri vuoden tai kaikille ihotyypeille talvella. Sopii erinomaisesti myös kyynärtaipeisiin.

Saatavilla ainakin Sokoksen verkkokaupasta hintaan 15€.


Trilogy Rosapene Night Cream

Tässäpä lisää ihanuutta ruusufaneille! Melvitan kasvovoiteen lailla tässä yövoiteessa on tuoksuu valloittavasti ruusu. Erinomaisesti kosteuttava voide tekee ihostani niin pehmeän, että oksat pois. Tuntuu melkein siltä, kuin iho nuorentuisi. Paljon voidetta ei tarvitse laittaa, mikä on tärkeää kalliin hinnan vuoksi. Täysi 60 millin purnukka maksaa 28,50£ (~ 37€), mutta se on tällä hetkellä saatavilla FeelUnique'sta hintaan 23,09£ (~ 30€)! Sen voi hankkia myös HQHairista, tosin normaalihintaisena.


Weleda Sea Buckthorn Body Oil

Ensin minut huumasi appelsiinimainen tuoksu. Seuraavaksi ihastuin nopeaan imeytymiseen, jotta rasvaisena ällötyksenä ei tarvitse kärsimättömästi odottaa kauaa. Pidän tätä kylppärissä, ja voitelen sillä jalkani suihkun jälkeen muutaman kerran viikossa. Pitäisi varmaan joka päivä, mutta rehellisyyden nimissä en vaan millään viitsi niin usein. Vaikka kasvoni ja käteni ovat kuivat, kehoni iho on mielestäni lähempänä normaalia kuin kuivaa. Tämä öljy on sellaiselle iholle juuri passeli, mutta saattaa olla, että todella kuivalle iholle siinä ei ole riittävästi tehoa.

Hintaa 100 millin pullolla, joka muuten riittää pitkäksi aikaa, on hintaa vajaa 14£ (~ 18€) Naturisimossa ja 28,20€ Sokoksella. 



Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture Shampoo For Damaged Hair

Giovanni yllätti minut melkoisesti loppuvuodesta. Olin kuullut merkistä, mutta en sen enempää kuin ainoastaan nimen. Sain matkakokoisen shampoon yhdestä Lovelula-boksista. Shampoo on tarkoitettu vahingoittuneille hiuksille, mutta minulla se toimii oivasti tuuheuttavana shampoona. Hiukset tuntuvat todella upeilta Giovannin käsittelyn jälkeen: ravituilta, paksuilta (minun lättähiusteni mittapuulla) ja kiiltäviltä. Ihan huippukamaa.

Useampi lukija vinkkasi, että Giovannia kannattaa hankkia iHerbistä, josta sitä saa melkeinpä puoli-ilmaiseksi. Jos ei syystä tai toisesta halua tilata Yhdysvalloista asti, niin Lovelulassa täysikokoinen 250 millin puteli maksaa 7,99£ (~ 10,50€).


BiOrganics Salon Secret Elixir Hair Perfecting Oil

Jos minun pitäisi nimetä yksi hiustuote, joka on merkittävästi kääntänyt hiustenhoitoni parempaan suuntaan, niin epäröimättä valitsisin tämän hiusöljyn. Biorganics on uudehko merkki, joka nimensä mukaan valmistaa vain luonnollisia hiustenhoitotuotteita. Minun puolipitkiin, kuiviin ja ohuisiin hiuksiini yksi pumppaus riittää tekemään hiuksistani eloisammat ja erityisesti pehmeämmät. Käytän öljyä joka kerta hiusten pesun jälkeen, mutta sitä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin tarvittaessa. Se suojaa hiusta myös kuumilta laitteilta, joten laitan sitä yhden pumppauksen ennen suoristusta ja kiharrusta.

Tuote on saatavilla hintaan 13£ (~ 17€) merkin omilta sivuilta tai Lovelulasta.


Oletteko te kokeilleet joitain suosikeistani? Entäs mitkä ovat sinun viime vuoden tai tämän hetken suosikkituotteesi ihon-, ja hiustenhoidossa? 

7 kommenttia:

  1. Giovannia on kyllä pakko joskus kokeilla. Käytin tässä juuri A'kin-sarjan shampoon ja hoitoaineen näytepussukasta ja ne tuntuivat tosi hyviltä tuotteilta. Jossain kohtaa täytynee hankkia niitäkin.

    Löysin muuten alesta tuon Madaran DD-voiteen vartalovoiteen käytännössä puoleen hintaan ja saippua siihen vielä päälle. Oli aika hyvä diili.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, se vartalovoide on mun himotuslistalla! Haluun kuulla joskus, et mitä mieltä oot siitä!

      Poista
    2. Njoo, tällä vartalovoiteen kulutuksella palaamme siis asiaan noin vuonna 2018 :D Pakko oli silti ostaa, kun halvalla sai. Tämä on kyllä minulle ikuinen kirous.

      Kappas, palaammekin asiaan jo vuonna 2016, koska silloin on parasta ennen...

      Poista
  2. Giovannin tuotteet on kyllä aivan huippuja! Mulla on joskus ollut ehkä juuri tuo kosteuttava shampookin, mutta enemmän olen tykästynyt merkin superkosteuttaviin hoitoaineisiin. :)

    VastaaPoista