perjantai 10. toukokuuta 2013

Amarya Beauty Box - toukokuu 2013

Heissan!

Tämän perjantain ilonaiheeni on ensimmäinen Amarya Beauty Box-tilaukseni. Se on kuukausittainen Amarya-verkkokaupan tilaus, joka sisältää luonnonkosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Amarya myy vain täysin eläimillä testaamattomien valmistajien tuotteita ja heillä on laaja valikoima vegaaneillekin soveltuvaa kosmetiikkaa. Tilaus maksaa £10 + postikulut.

Alla pari kuvaa pakkauksesta.Paketissa oli kaksi täysikokoista tuotetta ja kolme pientä näytettä.


Tuotteet

Mádara Natural Skincare Refreshing Soap (250ml; RRP £9)
Cowshed Slender Cow Extra Firming Body Butter (50ml; RRP £10)
Mádaran näytteet: Moon Flower Rose Beige Tinting Fluid, Sun Flower Golden Beige Tinting Fluid, Time Miracle Day Adcanced Anti-Aging Cream

En ole vielä kokeillut näitä tuotteita, mutta jonkinlainen arvio seurannee myöhemmin. Olen halunnut kokeilla Cowshedin tuotteita aiemminkin, mutta en ole ostanut niitä kalliihkon hinnan vuoksi. Oli kiva saada kiinteyttävä voide, koska minulla ei ole sellaista tällä hetkellä. Olen käyttänyt joskus aiemmin joitain kiinteyttäviä voiteita ja ne ne ihme kyllä toimivat! Tämä Cowshedin voide tuoksuu aika voimakkaasti jollekin, ehkä vähän jollekin kukkakedolle. Mádara on minulle täysin tuntematon merkki. Tämä vartalonpesutuote tuoksuu todella raikkaalle mintulle. Sen tuoksuista suihkuvuotetta minulla ei olekaan, joten kiva saada jotain erilaista. Se on myös vegaaninen, mikä on plussaa. Nämä kaksi tinting fluid-näytettä ovat varmaan sävyttäviä päivävoiteita.

Huomioonottaen tuotteiden yhteishinnan ja tilauksen hinnan, mielestäni tämä on tosi hyvä diili. Tykkään myös siitä, että Amarya myy paljon sellaisia merkkejä, joita en varmaan muuten tulisi kokeiltua tai joista en edes kuulisi. Odotan mielenkiinnolla tämän illan suihkua, jotta pääsen testaamaan näitä tuotteita!

Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti