lauantai 25. toukokuuta 2013

Perjantai-illan asu ja meikki

Olin eilen huippuhyvän Alicia Keysin konsertissa ja nyt tätä kirjoittaessa täytyy tietenkin fiilistellä kuuntelemalla hänen musiikkiaan. Show oli mahtava ja Alicia oli livenä jopa parempi laulaja kuin levyllä. Voisin mennä katsomaan uudelleenkin seuraavalla kiertueella. Kuulin kaikki haluamani kappaleet yhtä lukuunottamatta (Put It In A Love Song), joista omat kohokohtani olivat Brand New Me ja Try Sleeping With A Broken Heart. Aaah...

Konserttiin oli tietenkin vähän tälläydyttävä. Alla pari kuvaa käyttämistäni tuotteista, meikistä ja asusta.

Tuotteet

E.L.F. Mineral Infused Face Primer
B. is for Beautiful B. Flawless Foundation in Rose Ivory
E.L.F. Studio Flawless Finish Foundation in Buff
E.L.F. Studio Maximum Coverage Concealer
E.L.F. Studio Eyebrow Kit in Medium
MUA Pro-Base Eye Primer (unohtui kuvasta!)
B. is for Beautiful Eye Shimmer in Dusk till Dawn
The Body Shop yksittäinen valkoinen hohtava luomiväri (tätä ei taida olla enää myynnissä, nimestä ei tietoa)
Soap&Glory Smoulder Kohl in Superblack ja Blue My Mind
E.L.F. Beauty-on-the-go Palette in Happy Hour
Soap&Glory Thick&Fast mascara
E.L.F. Studio HD Blush in Superstar
E.L.F. Bronzer (jonka olen irrottanut jostain beauty-on-the-go-paletista ja laittanut tyhjään CD-koteloon muutaman muun aurinkopuuterin ja poskipunan kanssa)

Tässä lopputulos:


Värit ja kontrastit näyttävät kuvassa paljon haaleammilta kuin ne oikeasti olivat, joten kuvista saa lähinnä osviittaa. Luomilla käytin pohjana B. Dusk till Dawn-luomiväriä, jonka päälle levitin koko luomelle E.L.F.-paletin vasemman puolen neljättä väriä. Sekoitin paletin deniminsinistä ja tummansinistä, jota käytin rajauksena sekä ylä- että alaluomella ja luomivaossa. Tein samalla värisekoituksella myös vähän v-muotoa luomien ulkonurkkiin. Sitten rajasin kevyesti yläluomen mustalla kajalilla, jota pehmitin siveltimellä häivyttämällä. Tein saman alaluomella tummansinisellä kajalilla. Taivutin ripset ja viimeistelin ripsarilla. En vaivautunut huulimeikin kanssa, koska se on yhtä tyhjän kanssa poikaystäväni kanssa liikkuessa.

Lopuksi illan asu:


Jegginsit - Marks & Spencer 
Vyö (jota hädin tuskin näkyy) - Debenhams
Toppi ja pitsipusero - H&M

Mulla oli päällä myös musta bleiseri ja balleriinat. En siis käytä Reinoja ulkona, vaikka ne useimmiten mun päivän asu-kuvissa ovatkin! Käytän niitä koko ajan kotona tosin.

Toivottavasti kaikilla on menossa rentouttava viikonloppu. Minulla neulomisvimma jatkuu edelleen ja katson Ricky Gervaisin An Idiot Abroad-sarjaa. Se on just sopiva ohjelma neulomisviihteeksi, koska siinä ei tarvitse keskittyä juoneen tai yksityiskohtiin. Dekkarit ovat ihan mahdottomia seurattavia neulomisen aikana mulle.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti