keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Päivittäinen ihonhoito

Olen pari viime viikkoa meikannut kovin keveästi, joten valitettavasti sillä saralla mulla ei ole ollut mitään uusia inspiraatioita. Sen sijaan ajattelin tehdä pienen jutun päivittäisestä ihonhoidostani, johon olen tällä hetkellä tosi tyytyväinen. Mulla oli pari kuukautta sitten hirveä tympääntyminen mun kasvojen ihoon, koska se oli tosi kuiva ihan koko ajan, teinpä mitä hyvänsä. Pienikin määrä meikkivoidetta korosti erityisesti poskieni kuivia läikkiä tosi inhottavasti monesta kuivalle iholle tarkoitetusta rasvakerroksesta huolimatta. Mun iho on aina kuiva, mutta tällä hetkellä se ei ole pahimmasta päästä. Hurraa!

Asiaan. Alla kuva tällä hetkellä käyttämistäni ihonhoitotuotteista. Mikäli jotakuta kiinnostaa, kaikki kuvan tuotteet ovat vegaanisia, eli eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Pesen kasvoni aamuisin B.Clean Melting Gel Cleanser-puhdistusgeelillä. Se on brittiläisen Superdrugin luotsaaman, uudehkon kosmetiikka- ja ihonhoitosarjan puhdistustuote. Ostin sen pari kuukautta sitten tuotemerkin 3 for 2-alennuksesta hintaan £6.99. Se on kalliimpi kuin aiemmin käyttämäni (ja rakastamani) Simple Moisturising Facial Wash, mutta ajattelin kokeilla sitä uteliaisuudesta. Sitä voi käyttää myös meikinpoistoon. Se on ihan toimiva puhdistaja, mutta en tykkää poistaa sillä silmämeikkiä, koska se kirvelee silmiäni. Se ei tosin ole mielestäni hintansa arvoinen, ja käytettyäni tämän pakkauksen, aion ostaa mainitsemani Simplen tuotteen. Se on mielestäni kosteuttavampi ja tekee ihostani pehmeämmän.

Käytän aamuisin Simplen Kind To Skin Vital Vitamin-päivävoidetta (£5.59, Superdrug). Se on täysin hajuton ja väritön voide. Se on koostumukseltaan kevyehkö, joten levitän sitä yleensä useamman kerroksen, mutta useampi kerros tätä voidetta imeytyy nopeammin kuin yksi kerros raskaampaa voidetta, joten tykkään käyttää tätä. Erityisen kuivina päivinä laitan vähän MiaFloran ihon- ja hiustenhoitoon tarkoitettua kookosöljyä (£6.99, Holland&Barrett)  poskipäihin.

Illalla poitans silmämeikkini Superdrugin Vitamin E Gentle Eye Make-up Remover-puhdistusaineella (£2.99, Superdrug). Se on hintaansa nähden ihan hyvä, mutta teetättää hieman töitä todella hyvälaatuisten/pitkäkestoisten silmänrajausten ja ripsivärin poistossa. Silloin käytän apuna joskus MiaRoman makeaa manteliöljyä (£6.99, Holland&Barrett), joka varmasti poistaa kaikki meikit (kuten mikä tahansa öljy - oliiviöljy lienee maailman vanhin meikinpoistoaine). Kun olen käyttänyt tämänhetkisen silmämeikinpoistoaineen, siirtynen käyttämään vain ja ainoastaan öljyjä. Joskus käytän myös B.Clean-geeliä muun kasvomeikin poistamiseen, jos en käytä manteliöljyä kyseisenä iltana. Suihkun jälkeen rasvaan kasvoni vähän mielentilan mukaan kokonaan joko kookos- tai manteliöljyllä. Käytin ennen Simplen samaisen Vital Vitamin-sarjan yövoidetta, mutta käytin sen loppuun noin kuukausi sitten ja olen siitä lähtien käyttänyt vain öljyjä. Toimivat yhtä hyvin, joten en ole ostanut uutta erillistä yövoidetta.

Minua aina kiinnostavat tuotteet, jotka ovat erityisen hyviä kuivan ihon kurissapitäjiä, joten jättäkää kommentti suosittelemistanne tuotteista. Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti