perjantai 28. maaliskuuta 2014

Luonnonkosmetiikan viisi parasta (tällä hetkellä)

Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan on kasvanut hurjasti vuodessa. Vuosi sitten minulla oli vain muutama luonnonkosmetiikkatuote, kun taas nykyään niitä on kasaantunut siinä määrin, että en ehdi testata niitä yhtä nopeasti kuin tekisi mieli.

Minun tuotesuosikkini vaihtelevat alvariinsa, mutta halusin kuitenkin jakaa tämän hetken viisi luonnonkosmetiikkasuosikkiani teidän kanssanne. Olen todella rakastunut ja innoissani näistä kaikista tuotteista ja luulen, että tekin pitäisitte edes parista.

Muuten, tuotteet eivät ole minkäänlaisessa parhausjärjestyksessä.

Inika Mineral Eyeshadow


Inikan irtoluomivärit ovat korkealaatuista värikosmetiikkaa. Ne ovat voimakaspigmenttisiä ja helppoja häivyttää. Minulla niitä on toistaiseksi vain kolme, mutta jokainen on yhtä laadukas ja haalisin mieluusti suuremmankin kokoelman. Vaalein sävy, Gold Dust, on kaunis vaikkapa yhden luomivärin arkimeikkiin. Kevyellä kädellä levitettynä se näyttää enkelimäiseltä valkokullalta, joka kirkastaa katsetta. Sen voi halutessaan yhdistää sekä antiikkikullan väriseen Forrest Goldiin tai sinertävänharmaaseen Gun Metalliin.

Vasemmalta oikealle: Forrest Gold, Gun Metal, Gold Dust

Weleda Sea Buckthorn Body Oil

Tämä tuote oli rakkautta ensiöljyämisellä (kornia?!). Sain yhdessä kauneusboksissani tästä 10 millin näytteen ja minun oli pakko ostaa täysikokoinen pullo. Ihastukseni tähän vartaloöljyyn perustuu tasan kahteen seikkaan: valloittavaan tuoksuun ja nopeaan imeytymiseen. Öljy tuoksuu mielestäni appelsiinilta, vaikka onkin tyrniöljy - tosin en tiedä miltä tyrni tuoksuu, joten voin olla väärässäkin. Rakastan sitrushedelmien tuoksuja, joten sen puolestä öljy on kuin minulle tehty. Toisekseen, se imeytyy ihoon huippuvauhtia. Edes mikään perinteinen vartalovoide ei imeyty ihooni niin nopeasti kuin tämä öljy eikä kyse ole riittämättömästä kosteutuksesta. Ihoni tuoksuu herkulliselta ja tuntuu pehmeältä tämän öljyn ansiosta. Amen!


Lily Lolo Mineral Foundation (In The Buff)

Mieluilin irtonaista mineraalimeikkipohjaa jonkin aikaa, kunnes tilasin Lily Lololta pari näytettä sävyissä Blondie ja Barely Buff. Jälkimmäinen sopii minulle täydellisesti. Muutama viikko sitten Lily Lololla oli 50% alennusmyynti, joten tilasin vihdoin täysikokoisen meikkipohjan. Tarkoitukseni oli tietenkin tilata tuo minulle täydellinen Barely Buff, mutta klikkasin ostoskoriini huolimattomasti sävyn In The Buff. Sävyjen ero ei onneksi ole suuri, In The Buffin ollessa himpun verran tummempi. Hyvin häivytettynä tämän tummemmankin sävyn saa onneksi toimimaan, joten olen ollut muutoin täysin tyytyväinen hankintaani. Kaikista kokeilemistani meikkipohjista tämän saa näyttämään eniten iholta. 


Trilogy Rosapene Night Cream

Aaah. Olen hehkuttanut tästä yövoiteesta ja pariinkin otteeseen, mutta kehutaan nyt vielä kerta kiellon päälle! Sain tämän siis hulppeasta kauneusjoulukalenteristani, miksi minulla on vain 25 millin näyte. Näyte on kuitenkin kestänyt pitkään, vaikka en joka ilta raaskikaan tätä ihanuutta käyttää. Jos se on koskaan alennuksessa jossain (vinkatkaa ihmeessä jos tiedätte!), niin aion napata täysikokoisen purnukan. Se tuoksuu miellyttävästi ruusuilta, tuntuu sopivan täyteläiseltä ja samettiselta ja saa ihon tuntumaan silkiltä.


Melvita Eau Extraordinaire Rose

Vaikka Melvitan ruusuvesi on yksi uusimmista luonnonkosmetiikkakokeiluista, se on jo vienyt sydämeni. Kuten moni muukin tämän postauksen tuote, tämäkin tuoksuu i-h-a-n-a-l-t-a! Se myös kosteuttaa kasvoja aamulla tai suihkun jälkeen ja se on paljon sanottu se, sillä en yleensä lämpene kasvovesille. Ne harvoin tekevät minun iholleni mitään. Tämän tuotteen olen kuitenkin ilolla lisännyt kasvojenhoitorutiiniini.


Minulta on tulossa lisää juttua luonnonkosmetiikasta piakkoin: Naturisimo-haalinta ja viisi luonnonkosmetiikan meikinpoistotuotetta vertailussa.

Seuraavaan kertaan!

2 kommenttia:

  1. Lilyloloa olen minäkin käyttänyt jo reilun puoli vuotta ja ihan äkkiä en sitä toiseen vaihda. Aivan mahtavaa tavaraa, helppoa käyttää ja sävyjä on sen verran, että niistä löytyy helposti itselle sopiva. Mielenkiintoisia nämä muutkin tuotteet, täytyy laittaa muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana mysteeri on myös se, että miten tällanen puuterimainen tuote sopii kuivallekin iholle - usein jopa paremmin kuin meikkivoiteet. Käsittämätöntä, mutta olen todella mielissäni, että vihdoin rohkaistuin kokeilemaan!

      Poista