tiistai 25. maaliskuuta 2014

Video: Roskapuhetta! Maaliskuu 2014 (Soap & Glory, Victoria's Secret, REN...)

Kylläpäs tätä kauneusroskaa on taas kertynyt tässä vuoden ekallan neljänneksellä. Jos 17 tuotteen miniarvostelu noin kymmenessä minuutissa kiinnostaa, niin katsokaa ihmeessä!

5 kommenttia:

 1. Hauska video! Nyt alkoi tuo shampoo ja Moan voide kovasti kiinnostamaan...

  VastaaPoista
 2. Joo, toi shampoo on ihan ihmeellinen, erityisesti luonnonkosmetiikaksi. Oon tuon lisäksi kokeillut Laveran Orange Milk Shampoota, Santen Henna-shampoota ja kahta Weledan shampoota, eikä mikään noista ole lähellekään yhtä hyvä kuin tuo BiOrganicsin. Merkin omilta sivuilta ekaa kertaa tilatessa saa 25% alennusta, mutta postikulut Britannian ulkopuolelle ovat näköjään järkyttävät £15 puntaa (http//www.biorganics.co.uk). BiOrganicsia saa myös lovelula.comista, joka puolestaan toimittaa ilmaseksi ulkomaillekin. Sillä vaan jos kiinnostaa :D. Sieltä saa myös tota Moaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä Lovelulasta taisin noita shampoita jo katsellakin, mutta siellä ei tainnut olla niitä seerumeita ollenkaan. Merkin omilta sivuilta saisi postikuluihinkin vähän alennusta, kun vain tilaisi tarpeeksi. Täytyy laittaa harkintaan. :)

   Poista
  2. Mulla on tällä hetkellä Salon Secrets-setti (http://www.biorganics.co.uk/shampoo-treatment-elixir-set), jonka tuotteet on 'Replenishing' kun taas toi shampoo jota vilautin videolla on 'Rebalancing'. Meinaan kirjottaa siitä postauksen, kunhan olen käyttänyt sitä vähän pidempään!

   Poista
  3. Tuosta toisestakin shampoosta olisi kyllä kiva kuulla kokemuksia! Se saattaisi sopia minulle paremmin kuin tuo Rebalancing.

   Poista