tiistai 8. huhtikuuta 2014

Arvostelussa Melvita Discovery Set

Latasin Youtubeen luonnonkosmetiikkahaalinnan vähän aikaa sitten. Yksi hankkimistani tuotteista oli Melvitan Discovery Set, jossa tuli viisi matkakokoista tuotetta. Melvita lienee suurimmalle osalle, ellei jopa teille kaikille tuttu: kyseessähän on siis sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on myös Leaping Bunny-logolla varustettua.

Setissä tulivat kuvan viisi tuotetta.

Apicosma Body Ultra-nourishing body balm; arganöljy; Apicosma Ultra-nourishing cream; Nectar de roses Moisturizing rose Nectar ja Milky cleansing oil

Seuraavaksi ruodin jokaisen tuotteen läpi.

Apicosma Body Ultra-nourishing balm
Jos menen kiemurtelematta suoraan asiaan, niin tämä vartalovoi ei iske minuun. Sen koostumuksessa ja tunnussa on jotain oudon kumimaista. Se ei tunnu samalta kuin useimmat muut vartalovoit, eli ihoon helposti sulavalta ja täyteläiseltä. Oudon koostumuksen takia minusta tuntuu, että voi on todella jäykkää ja sen levitykseen pitää nähdä enemmän vaivaa kuin muiden vastaavien tuotteiden kanssa. Ei houkuttele ostamaan täysikokoista purnukkaa.

Huile d'Argan eli arganöljy
Tämä onkin minun ensimmäinen kokemukseni puhtaasta arganöljystä. Olen käyttänyt sitä kasvojen ja kehon rasvaukseen. Kyseessä on kosteuttava ja melko nopeasti imeytyvä öljy, jossa on maanläheinen...haju. En voi millään sanoa sitä tuoksuksi, koska se kuuloistaisi kehulta. Öljy itsessään on loistokamaa ihon kosteuttamiseen, mutta en välitä sen hajusta. Se ei ole luotaantyöntävän paha, mutta tämä öljy ei tee ihostani sen parempaa kuin muutkaan kokeilemani parempituoksuiset öljyt. Käytän näytteen mielelläni loppuun, mutta minulla ei ole hinkua ostaa tätäkään täysikokoisena. Olen sen verran rakastunut muihin öljyihin kasvoillani ja Weledan tyrniöljyyn kehoni ihon hoidossa. 

Apicosma Ultra-nourishing cream
Tämä on kasvovoide, joka on tarkoitettu nimenomaan hyvin kuivalle iholle. Olen kyllä kuivaihoinen, mutta niin paljon kuin vaikkapa pari kuukautta sitten. Voide on tällä hetkellä iholleni vähän liiankin kosteuttava, mutta talvikäytössä se olisi varmasti loistava. Tuotteessa on miellyttävä koostumus - se ei ole rasvaisen tai erityisen kermaisen tuntuista, vaikka selvästi hyvin kosteuttava onkin. Suosittelisin kokeilemaan tätä, mikäli kamppailet todella kuivan ihon kanssa eikä mikään tunnu auttavan.

Nectar de Roses Moisturizing Rose Nectar
Olenkin jo ehtinyt hehkuttaa Melvitan ruusukasvovettä. Nyt minusta on tulossa vain enemmän ja enemmän merkin ruususarjan fani, sillä rakastan tätä voidetta! Se tuoksuu jumalaiselta ja on juuri sopivan kosteuttava tällä hetkellä, sillä se on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Siinä on samanlainen koostumus ja tuntu kuin Apicosma-sarjankin voiteessa, mikä tekee siitä erityisen miellyttävän. Nam, olen myyty.

Milky cleansing oil
Tämä puhdistusöljy kruunaa setin. Se sopii erinomaisesti ykkösvaihteen puhdistustuotteeksi meikinpoistoon ja voi pojat miten hyvin se meikin poistaakin. Kaadan sitä vain hieman kämmenelle, levitän koko kasvoille, kostutan käsiä vesihanan alla ja hieron meikin pois kriittisistä paikoista, kuten silmistä ja kulmakarvoista. Kun tämä öljy sekoittuu veden kanssa, se alkaa vaahdota, mikä selittääkin tuotteen nimen. Tällä tuotteella saa puhdistettua meikin todella vaivattomasti ja perusteellisesti - ripsarin ja kajalin jämätkin saavat öljyn ansiosta kyytiä! Tämä matkakoko sisältää 35 milliä öljyä, jolla saa monta kertaa meikit pestyä, mutta sen loputtua voisin harkitakin kokonaisen pullon hankkimista.

Kokonaisuudessaan tämä setti on minusta on todella hyvä tapa tutusta kalliimpaan merkkiin. Vaikka en pitänytkään kaikista tuotteista, tykkäsin kuitenkin suurimmasta osasta ja uusia ostoshimotuksiakin on syntynyt...Tosin, minusta toisen noista kasvovoiteista voisi korvata jollain erityyppisellä tuotteella, kuten kasvovedellä, naamiolla tai kuorinnalla.

Millaisia kokemuksia teillä on Melvitasta? Jos ette ole kokeilleet mitään ko. merkiltä, niin kiinnostaisiko kokeilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti