torstai 24. huhtikuuta 2014

Mitä pakkaan matkalle mukaan?

Kun luette tätä, olen Berliinissä. Tämä on siis ajastettu postaus. Olin kerrankin tarpeeksi järjestelmällinen, jotta sain kirjoitettua muutaman postauksen ennen reissua!

Niinpä ajattelin esitellä teille, että mitä kosmetiikkaa pakkasin mukaan. Matkustan pelkillä käsimatkatavaroilla, joten valitsin hyvin rajatun määrän nestemäisiä tuotteita, mikä oli aikamoinen haaste!

Meikkipohjaksi tällä logiikalla valitsin Lily Lolon mineraalipohjan kuin myös saman merkin peitevärin. Karmivien silmänalusten peittoon otin kaveriksi tosin Pixin Correction Concentrate-peitevoiteen, joka toimii hienosti Lily Lolon peitevoiteen kanssa. Väriä kasvoille tuomaan pakkasin myös Pixin Bronze Bloom Trion, jossa on myös todella hyvä ja suuri peili.


Silmämeikin on oltava helppo ja nopea, joten ainoa oikea ratkaisu oli pakata mukaan kestäviä luomiväriäkyniä. Olen tällä hetkellä vallan rakastunut näihin Pixin Lid Last Shadow Pen-kyniin! Ne kestävät aivan mielettömän hyvin ollenkaan suttaamatta, jopa ilman pohjustajaa. Kirjaimellisesti maailman helpoin tapa tehdä nopea silmämeikki. Olen kuitenkin sen verran vainoharhainen ja tapoihini kangistunut, että minun oli vain pakko ottaa mukaan theBalmin Put A Lid On It-silmämeikinpohjustaja. Käytän vaaleaa taupe-sävyä (Mocha Mauve) koko liikkuvalla luomella, ja teen utuiset rajaukset tummemmalla Brun Beam-sävyllä. Viimeistelen Cosmetics á la Carten Divine Lash-ripsarilla. Kulmat teen monelle tutulla Lumenen Eyebrow Shaping Waxillä. 


Meikkipohja ei synny ilman siveltimiä. Mineraalimeikkipohjaa varten pakkasin Lily Lolon kabukisiveltimen, kun taas puuterisen peitevärin levitän e.l.f.'in Blush Brush-siveltimellä. Se on mielestäni aivan liian pieni poskipunaa varten, mutta täydellinen esimerkiksi silmänalusille. Aurinkopuuteria varten pakkasin suosikkikabukini, eli The Body Shopin Bronzing Brush-siveltimen. Poskipunan levitän e.l.f.'in Complexion Brush-siveltimellä. En tiedä tarvitsenko MUA:n E3-luomivärisivellintä, mutta se voi olla kätevä silmämeikin häivytyksessä.  


Erityisesti huulimeikkiosaston jätin tarkoituksella kevyeksi. Erisävyisiä punia ja kiiltojahan voisi ottaa mukaan omat vaikka jopa päivälle, mutta ajattelin nyt kuitenkin pärjätä näillä. Huulirasvana toimii Figs & Rouge Mocha Orange, huulikiiltona NYX:in Butter Gloss (Eclair) ja huulipunana Soap&Gloryn ihastuttavan tuoksuinen, matta Super-Colour FabuLipstick (Blush Pink).


Seuraavaksi ihonhoitoon. Puhdistukseen aion käyttää Melvitan Milky cleansing oil-puhdistusöljyä ja Rose Extraordinary Water-kasvovettä (lue arvosteluni täältä ja täältä). Päädyin Green Peoplen Vita Min Fix 24-Hour Cream-voiteeseen, sillä se sopii hyvin sekä päivä-, että yökäyttöön. Silmänympärysiho kaipaa aina lisäkosteutusta, johon käytän Lumenen Sensitive Touch Comforting Eye Creamiä. Käsiäni hoitaa Dermosilin hyasinttinen käsivoide.


Viimeisenä hiukset. Sain Naturisimo-haalinnassani kylkiäisenä John Masters Organicsin shampoon ja hoitoaineen, jotka ovat juuri passelit matkustukseen. Olen kokeillut molempia, ja shampoo on valitettavasti aika kuivattava minun jo ennestään kuiville hiuksilleni. Hoitoaine puolestaan tasaa tilannetta, samoin syvästi rakastamani BiOrganicsin Salon Secret Elixir Hair Perfecting Oil-seerumi. Hiukseni eivät voi enää olla ilman sitä, joten se on vaan pakko ottaa mukaan. Muotoiluun tarvitsen Percy & Reedin Wonder Balm-hiusvoiteen. 


Tiukkaa teki ahtaa kaikki nesteet litran pussiin, mutta kyllä ne sinne jotenkin menivät!

Mitkä tuotteet te pakkaatte aina mukaan?

2 kommenttia:

  1. Uaah, ihan hiljattain lisäsin nuo Pixin kasvopaletit ostoslistalle ja nyt ainakin haluan ne, tuo tässä postauksessa oleva on ihana <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Bronze Bloom Trio on aivan paras! Olen ihan koukussa siihen. Todella helppokäyttöiset sävyt, sillä uskon tuo aurinkopuuterin sopivan todella vaaleallekin iholle. Suosittelen!

      Poista