maanantai 21. huhtikuuta 2014

Hypetetyt tuotteet: ovatko ne maineensa veroisia? (osa II)

Ensimmäisessä osassa kirjoittelinkin GlamGlow'sta, Makeup Geekistä ja Urban Decaystä. Tässä osassa käsittelen myös kolmea tuotetta ja/tai tuoteryhmää, joista kauneusblogeissa ja Youtube-kanavilla kohistaan tai ollaan kohistu. Kuten postauksen ensimmäisessäkin osassa mainitsin, arvostelut pohjautuvat minun kokemuksiini. Ymmärrän toki, että minulle sopimattomat tuotteet voivat toimia joillakin muilla todella hyvin ja toisin päin.

1) Too Faced Shadow Insurance Anti-crease Eye Shadow Primer


Minulla on kaikin puolin monimutkainen suhde silmämeikinpohjustajiin. Toistaiseksi ainoakaan kokeilemani pohjustaja ei ole toiminut kerrostamatta, sisältäen Too Facedin pohjustajan. Olen kokeillut minimaalista määrää pohjustajaa luomilla kuin suurempiakin määriä kerrostamatta. Yksi kerros ei kerta kaikkiaan tunnu riittävän, ei tällä eikä muilla pohjustajilla. Joillakin pohjustajilla edes kerrostaminen ei auta. Olen päässyt sopuun tämän pohjustajan kanssa niin, että laitan sitä luomilleni kaksi kerrosta. Ensimmäisen levitän heti aamupesun jälkeen, jotta se ehtii imeytyä ennen toista kerrosta. Heti ensimmäisen kerroksen imeydyttyä levitän toisen kerroksen aloittaessani pohjameikin tekemisen. Silloin tämä pohjustaja toimii minulla kuin unelma, pitäen silmämeikin paikallaan täydellisesti ainakin 12 tuntia ja pidempäänkin.

En siis sanoisi, että tämä pohjustaja on aivan superhyvä, sillä mielestäni niin hyvän pohjustajan kanssa tulisi riittää yksi kerros tuotetta, olivatpa luomet miten hankalat tahansa. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että olen saavuttanut sen kanssa kompromissiratkaisun, joka todellakin pitää silmämeikin paikallaan - yhtä poikkeusta lukuunottamatta (ks. seuraava tuoteryhmä!).

2) NYX Jumbo Eye Pencil

Pohjustuksesta onkin luontevaa siirtyä seuraavaan tuoteryhmään. Tunnistattekin tämän ryhmän tuotteet kuvasta ja pelkästään ihan nimeltäkin, sillä aktiivinen värikosmetiikan seuraaja ei vaan ole voinut välttyä näiltä. Kyseessähän toki ovat luomivärikynät, joita on hehkutettu Youtubessa ja blogeissa jo ainakin pari viime vuotta. Erityistä suitsutusta osakseen saa valkoinen Milk, jota monet käyttävät erityisesti värikkäiden meikkien pohjana. Minulla on Milkin lisäksi myös kaunis Bronze.


Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, pigmentin puutteesta näitä kyniä ei ainakaan voi syyttää. Kynät tuntuvat miellyttäviltä, joskin hieman tahmaisilta. 


Harmikseni minun on todettava, että en saa mitenkään näitä värejä pysymään luomillani luomivakoon kasaantumatta. Olen kokeillut lukuisia kertoja, pohjustajilla ja ilman, mutta värit kasaantuvat ja suttaantuvat aina alle tunnissa rumasti luomien keskelle ja luomivakoon. Toiset kokeilemani vastaavanlaiset luomivärikynät, kuten Collection-merkin Work the colour-, ja Pixin Lid Last Shadow-kynät ovat keston kannalta huomattavasti parempia verrattuna NYX:iin.

Sanoisin siis, että nämä kynät eivät valitettavasti toimi minulla eivätkä sen takia ole mielestäni hypetyksen veroisia tuotteita.

3) Evolution of Smooth (EOS) Lip Balm

Näitä hauskoja soikean mallisia huulirasvoja hehkutettiin joka puolella jokin aika sitten. Ostin nämä viime kesänä Hongkongista nähtyäni niitä Kiinan suurimman kemikalioketjun, Sasan, liikkeessä. Pidän yleisesti ottaen mintusta ja sitruunasta, joten ostin maut Lemon Sorbet ja Sweet Mint. Näissä huulirasvoissa on myös aurinkosuojakerroin (15), mikä on aina hyväksi.

Jos menen mutkitta asiaan, niin minäkin tykkään suuren fanijoukon lisäksi näistä huulirasvoista. Ne ovat hyvin rasvaisia, mutta samalla ravitsevia ja tosiaankin pitävät huuleni erinomaisessa kunnossa. Erityinen suosikkini on minttuinen voide, joka kihelmöi huulia ihanasti. Monet minttutuotteet kuivattavat huulia, mutta en ole huomannut EOS:n aiheuttavan sitä.

Mielestäni näiden huulirasvojen kehut pitävät tosiaankin kutinsa, vaikka söpöstä pakkauksesta ei toki ole haittaa...


Teillä on muuten myös mahdollisuus päästä kokeilemaan NYX:iä ja EOS:ää. Minulla on avoin arvonta huhtikuun loppuun saakka, jossa voi voittaa mm. noita merkkejä sisältävän tuotepaketin.

Onko teillä kokemusta näistä tai muista kovasti hypetetyistä tuotteista?

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoiset arvostelut. Monesti tuntuu, että hypetyksen saaneen tuotteen suosio perustuu siihen, että ensin yksi kirjoittaa siitä hyvät arvostelut, ja lukijat innostuvat ja haluavat pitää tuotteesta, vaikka tarpeeseen löytyisi parempikin.

  Itse ainakin menen helposti halpaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se varmasti pitkälti meneekin, etenkin jos joku tunnettu bloggaaja kehuu tuotetta!

   Poista