tiistai 27. toukokuuta 2014

Kesän hehkua voidemaisilla poskipunilla


Voidemaiset poskipunat ovat suosikkejani. Niillä saa kauniin, luonnollisen hehkun, ne kestävät minulla pidempään kuin puuterimaiset punat ja ovat helppokäyttöisempiä kuin nestemäiset tuotteet. Halusin jakaa kanssanne neljä tämän hetken suosikkiani.

Soap & Glory Sexy Mother Blusher (Pinker Bell)

Soap & Glorylta tuli keväällä markkinoille kolme uutta voidemaista poskipunaa. Niistä yksi on tämä korallinpinkki sävy, Pinker Belle. Tuotetta on helppo sipaista poskille suoraan tuubista ja häivyttää vaikkapa sormin tai siveltimellä. Minä pidän erityisesti E.L.F:in Small Stipple Brush-siveltimestä tähän tarkoitukseen. Tämä puna kestää erityisen hyvin ja saa posket näyttämään pirtsakoilta. Pigmentti on juuri sopiva - sitä on riittävästi, mutta ei pelottavan paljon. 


essence Happy Holidays Blush Stick (Run, Run, Rudolph)!

En yleensä innostu punaisista poskipunista, mutta tässä on poikkeus. Tällä saa kauniit, mutta halutessaan hillityt pakkasposket! Pakkaus on tosin huomattavasti huteramman ja halvemman oloinen verrattuna Soap&Gloryyn, mutta pigmentti ja kesto tässä on kohdallaan. Tässä on Soap&Gloryyn verrattuna rasvaisempi koostumus, joten halutessaan punan voi kiinnittää joko ihan kivi-, tai meikkipuuterilla tai puuterimaisella poskipunalla. Kerrostaminen on meikkaamisessa muutenkin eduksi!


NYX Rouge Cream Blush (Glow)

Saanko esitellä: alla näette kaikkien aikojen eniten rakastamani voidemaisen poskipunan! Glow on mielestäni kaikille sopiva vaaleanpunainen. Se myös kuuluu niihin tuotteisiin, jotka sopivat yhteen minkä tahansa meikin kanssa. Kuvasta välittynee kuvan rasvaisuus, joten voi olla että se on ehkä liian voidemainen rasvoittuvalle iholle. Rasvaisuuden tai voidemaisuuden hyvä puoli on puolestaan se, että sitä voi käyttää myös huulilla.


E.L.F. Cream Blush (Vixen)

Viimeinen puna on koostumukseltaan joukon erilaisin. Se ei nimestään huolimatta tunnu voidemaiselta. Tuotteen koostumus on pakkauksessa pehmustemainen ja samettinen. Kuten kuvastakin näkyy, siihen jää sormenjälkiä. Iholle levittäessä puna muuttuu 'voiteesta' puuterimaisemmaksi. Se ei kuitenkaan silti tunnu aivan puuteripunalta, vaan jotain voiteen ja puuterin väliltä. Se säilyttää samettisen tuntunsa myös kasvoilla. Lisäksi rakastan tätä kaunista viininpunaista sävyä. Se ei ole yhtä pigmenttinen kuin pakkauksessa, mutta se ei haittaa minua. Kerrostamisella sillä saa todella kauniin värin kasvoille. Risuja on pakko antaa äärimmäisen kömpelöstä pakkauksesta. Se ei käy hyvin ilmi tästä kuvasta, mutta jostain syystä tämä tuote on haudattu aivan käsittämättömän isoon, neliskanttiseen pakkaukseen...


Lopuksi vielä kaikki värinäytteet samassa kuvassa, jotta saatte paremmin selvää, miten ne vertautuvat toisiinsa. Vasemmalta oikealle: S&G Sexy Mother Blusher (Pinker Belle), essence Happy Holidays Blush Stick (Run, Run, Rudolph!), NYX Rouge Cream Blush (Glow) ja E.L.F. Cream Blush (Vixen). Kaikki selvästi erilaisia sävyjä, joista vallan rakastan jokaista!


Pidättekö te voidemaisista poskipunista? 

18 kommenttia:

  1. Mulla ei tuu käytettyä poskipunia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ois puolestaan vaikea luopua poskipunasta! Kuuluu ehdottomasti mun meikkausrutiiniin.

      Poista
  2. Olisi ollut kiva nähdä nämä ihan käytössä. Näyttävät niin rajuilta kädelle vedettynä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, totta. Kokeilen joku päivä ottaa kuvia, kun ovat häivytettyinä kasvoilla. Mun valokuvaustaidot ja/tai kamera ei meinaa riittää oikeanlaisiin kuviin, mutta voisin haastaa itseni. Kiitos hyvästä ideasta!

      Poista
    2. Jopa ihan video laitosta ja häivytyksestä olisi mahtava! :)

      Poista
    3. Oo, ei kun paranee! Laitan idean muistiin ja lupaan toteuttaa sen :).

      Poista
  3. Uskaltauduin tänä keväänä vihdoin kokeilemaan voidemaisia poskipunia ja ihastuin. Pysyvyys niissä on tosiaan aivan loistava. Tuo elfin Vixen minultakin löytyisi, en ole tosin sitä vielä käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on peräti kolme noita E.L.F.'in poskipunia ja voisin muuten hankkia lisääkin, mutta se pakkaus...! Se vie ihan tarpeettoman paljon tilaa. Argghh.

      Poista
    2. Se on kyllä aika järkyttävä. Kun sen ekaa kertaa näin niin mietin, että mikä tämä nyt oikein on? Se poskipuna on tuolla keskellä tuollainen yksinäinen pikku läntti?!?

      Elf tuntuu rakastavan tätä pakkaustapaansa. Hamstrasin (köh) jkv tuotteita parin viikon takaisessa 50 % aleissa. Olen tässä niitä juuri muuten availlut ja esim. Hd-puuteri on ihan samanlaisessa älyttömän kokoisessa kuutiossa.

      Poista
    3. Mulla on sama puuteri ja se pakkaus on yksi syy miksi mulla on jäänyt se unholaan. Sen on pakko olla laatikon pohjalla kokonsa vuoksi, mutta en jaksa kaivella sitä joka kerta sieltä erikseen esille. Jos et ole vielä kokeillut sitä, niin pieni varoituksen sana: itse puuteri, vaikka kasvoilla onkin toimiva, on kovin lentävää. Saan sillä helposti sotkun aikaiseksi, erityisesti paidalle! Älä kokeile kiireessä :P.

      Nimim. Odottaen ELF:in aleostoksia...70% ale Clearance-osastolta ja 15 punnan arvoinen ylläripaketti päälle. Hah hah :D. Aion tehdä ELF-kokoelmavideon ensi kuussa, kun noita tuotteita on kertynyt, sellaisen 'parhaat ja huonoimmat'-tyyppisen.

      Poista
    4. P.S. Postausta sulta myös kehiin ostamistasi tuotteista!

      Poista
    5. (Arvaa sorruinko siihen Clearance-aleenkin, eihän tätä vuorta kehtaa esitellä :P )

      Kiitos varoituksesta puuterin suhteen, vähän sitä epäluuloisena tuossa jo katselinkin. Sen puuterivipan voi siirtää ihan jonnekin muualle nyt ainakin ensiksi.

      Videota odotellessa! Näistä on aina kiinnostava kuulla, mikä toimii ja mikä ei.

      Poista
    6. Eikä, mahtavaa :D. Minkä kaupanpäällissetin valitsit? Minä vedin varman päälle ja otin sen ekan (Night Owl?) mut kuvausten perusteella oli aika hankala valita.

      Poista
    7. Taisin ottaa sen keskimmäisen, näköjään Movie Star. Ajattelin kai, että täytyy sitä nyt vähän glitteriä elämässä olla. Täytyy varmaan tehdä joku kokoelma-elf-ostos-postaus: katsokaa tätä määrää ja järkyttykää! (mutta kun halvalla saa ja paljon kaikkea kivaa ja vielä vähän ilmaisiin postikuluihin ja ja...)

      Poista
    8. Juuri se :D. Ja sit asiaa ei yhtään se, että niitä tarjouksia syydetään sähköpostiin asti ettei niitä vaan varmasti pääse pakoon...o_O

      Poista
    9. Niinpä! Hulluus iskee vähemmästäkin.

      Poista
  4. Mä rakastan voidemaisten poskipunien lopputulosta, mutta harmikseni omistan niitä vain kaksi :/ NYXiltä mulla on tommonen samanlainen puikko kuin toi sun essence ja sit elfiltä yks HD poskipuna. Ei ne kyllä paljoa maksa mut tilaa on niin rajoitetusti :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen monesti harkinnut noita NYXin puikkoja, mutta vielä ei ole tarttunut niitä haaviin. Sanos muuta, tilaongelma lienee tuttu meille kaikille kosmetiikkahörhöille...Voi kun asuisi isossa talossa, jossa olisi kunnon meikkistudio... *kuolaa*

      Poista