tiistai 13. toukokuuta 2014

Luonnonkosmetiikan kosteusvoiteet II: Green People Vita Min Fix 24-Hour Cream

Aloitin viime viikolla juttusarjan, jossa esittelen luonnonkosmetiikan kosteusvoiteita. Aloitin sarjan käytännössä valittamalla Dr Bragin voiteesta, joten tällä viikolla halusin kertoa jostain tykkäämästäni tuotteesta. Tässä se on: Green People'n Vita Min Fix 24-Hour Cream. Voide on Vegaaniliiton hyväksymä. Täysikokoinen, 50 millin tuote maksaa £15.95 Green People'n verkkokaupassa. 

Brittituote lupaa monia kosteusvoiteille tyypillisiä asioita:
  • kosteuttaa välittömästi rauhoittaen ihoa
  • ravitsee ihoa vitamiineilla, hivenaineilla ja antioksidanteilla
  • tekee ihosta samettisen pehmeän
  • sopii kaikille ihotyypeille



Tuotteen lupaukset eivät siis ole mitkään tähtitieteelliset, vaan juuri niitä asioita, joita melkeinpä miltä tahansa kosteusvoiteelta kaivataan. Mielestäni tämä voide osuu naulan kantaan lupaustensa suhteen, sillä se täyttää niistä jokaisen. Voin käyttää sitä sekä päivä-, että yövoiteena, mikä tekee siitä erinomaisen matkustaessa. Se kosteuttaa kuivaakin ihoa hyvin ja lupausten mukaan pehmentää ihoa. Siinä on hyvin mieto ja miellyttävä tuoksukin, mikä on virkistävää luonnonkosmetiikan saralla. Monissa luonnonkosmetiikan tuotteissa on mielestäni todella voimakas, jopa häiritsevä, maanläheinen tuoksu.

Loppukaneettina sanoisin, että kyseessä on oikein hyvä perusvoide kasvoille - yksi parhaista kokeilemistani. Uskon sen olevan tarpeeksi kosteuttava jopa hyvin kuivalle iholle, mutta en osaa sanoa sen sopivuudesta rasvoittuvalle iholle. Jos teillä on haussa toimiva voide sekä päivä-, että yökäyttöön, suosittelen tätä mielelläni.

Oletteko kokeilleet mitään Green People-merkiltä? 

9 kommenttia:

  1. Green peoplen nimeen olen kyllä törmännyt, mutta tuotteita en ole käyttänyt. Ihan kiinnostavan oloinen tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös yks niiden kajalkynä, joka on tosi hyvä. Tää voide on kaikin puolin kelvollinen kuten sanoin, mutta ehkä vähän tylsä, jos tykkää, että voiteissakin on 'sitä jotain', kuten herkullinen tuoksu tms.

      Poista
    2. Tuoksut ei ole onneksi minulle niin tärkeitä (T: nimim. Erisan-love). Oikeesti tulin sanomaan vielä, että tuolla nettikaupassahan on vaikka mitä! Apua! Taas uusi kauppa listaan :p

      Poista
    3. Niin on! Tutkiskelisin mieluusti enemmänkin näitä tuotteita :).

      Poista
    4. Sokoksellakin on näköjään muutama Green Peoplen tuote myynnissä, mutta esim vartalovoiteessa hinta on melkein 40 e verrattuna merkin oman kaupan reiluun kahteenkymppiin :O sitten vielä ihmetellään, miksi ihmiset tilaavat niin paljon ulkomaisista nettikaupoista tavaraa...

      Poista
    5. Kääk! Kylläpäs Suomen alv vai mikä lie vetää välistä...Ja ootpas ehtinyt tehdä perusteellista taustatyötä :D!

      Poista
    6. No Sokos on aina Googlen haussa ekana, että ihan niin perusteellista :D

      Poista
  2. Sain tästä 25ml:n purkin kaupanpäälliseksi jonkin tilauksen yhteydessä. Samaa mieltä sun kanssa, erittäin toimiva perusvoide kasvoille. Itse tosin käytin vain yökäytössä, koska mulla on sekaiho ja koin voiteen turhan rasvaiseksi meikin alla käytettäväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kokemuksestasi! Hyvä tietää miten tuotteet toimii erilaisilla ihotyypeillä.

      Poista