tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lovelula Beauty Box: heinäkuu 2014

Jiihaa! Tämän kuun Lovelula-boksi sai minut kiljahtelemaan riemusta. Vaikka nyt jo toista kertaa peräkkäin minulle on sattunut tulemaan ennalta tuttuja tuotteita - mikä ei tietenkään ole Lovelulan vika - tämä boksi on aivan mielettömän hyvä. Katsokaa nyt tätä tavarapaljoutta! 

Mikäli ette ole kuulleet Lovelulasta aiemmin, se on brittiläinen, ainoastaan eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa jälleenmyyvä verkkokauppa. Siellä on paljon valikoimaa ja ilmaiset toimituskulut, jopa ulkomaille! Yrityksellä on myös oma kuukausittainen kauneusboksipalvelu. Se on nykyään tilattavissa myös Britannian ulkopuolelle joko kolmeksi kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Kolmen kuukauden tilaus Britannian ulkopuolella asuvalle maksaa postikuluineen 52,50 puntaa eli noin 66 euroa. Kirpaiseva hinta, mutta ajattelin nyt kuitenkin tiedottaa tästä mahdollisuudesta, mikäli jotakuta teistä kiinnostaa.

Sitten itse ihanuuteen. Heinäkuussa tilaajia hemmoteltiin yhdellä täysikokoisella tuotteella, kolmella deluxe-näytteellä ja peräti seitsemällä pussinäytteellä. 


John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo & Citrus and Neroli Detangler

Nämä molemmat ovat minulle entuudestaan tutut. Pidän kovasti tästä hoitoaineesta, mutta shampoo on hieman liian kuivattava hiuksilleni. Minulla ei tosin tällä hetkellä ole matkakokoista shampoota, joten tämä sopii siihen ihan mainiosti.


MyChelle Fabulous Eye Cream 

Lähdin testaamaan tätä silmänympärysvoidetta skeptisin mielin, sillä sopiviksi ihotyypeiksi pakkauksessa mainitaan 'all/combination', kun taas minulla on kuiva iho. Yleensä kaikille ihotyypeille suunnatut tuotteet eivät ole minulle tarpeeksi kosteuttavia. Kokeiltuani tätä nyt sekä aamuisin että yötä vasten, kyseessä ei ole ollenkaan hassumpi tuote. Se ei ole kuivattava, mutta yötä vasten kaipaan voiteilta enemmän kosteutusta kuin mitä koen saavani MyChelleltä. Päiväkäytössä se on mielestäni yhtä hyvä, ellei jopa parempi, kuin suosimani Lumenen Sensitive Touch Rauhoittava Silmänympärysvoide. Jään mielelläni käyttämään tätä.


Nourish Golden Glow Illuminating Face Shimmer

Tämä oli varmaan paketin suurin yllättäjä. Kyseessä on näyte voidemaisesta korostustuotteesta, jota ohjeistetaan joko taputtelemaan kasvojen korkeisiin kohtiin, tai sekoittamaan meikki-, tai kosteusvoiteeseen antamaan hehkua koko kasvoille. Oli erityisen mukavaa saada tämä tuote, sillä minulla ei ole vastaavan väristä korostajaa kokoelmassani, enkä olisi varmaan tullut itse ostaneeksikaan. Juuri tällainen kullan hehku sopii täydellisesti kesämeikkiin.

En muuten huomannut tuota roskaa kuvatessa...


Tämä sävy on kerrassaan upea. Rakkautta ensisilmäyksellä!


Cowshed-vartalotuotteet

Cowshed on julkaissut sarjan uusia suihkugeelejä ja vartalovoiteita, joista paketissa tuli maistiaiset. Olipa anteliasta laittaa mukaan jopa seitsemän näytettä tavallisen parin sijaan!

En ole vielä kokeillut kaikkia, sillä säästän osan ensi viikon Amsterdamin matkalle. Ne, joita olen kokeillut, tuoksuvat jumalaisilta. Vartalovoiteet vaikuttavat kosteuttavilta, mutta hyvin imeytyviltä. Pistän vakavaan harkintaan yhden ostamisen.

Tämä suihkugeelitrio on kuin minua varten tehty, sillä nämä kolme ovat suosikkituoksujani kosmetiikassa: laventeli, ruusu ja sitruuna!


Uudet vartalovoiteet


Tällainen luonnonkosmetiikkapläjäys tällä kertaa!

Haluaisitteko kokeilla jotain boksin tuotetta?

12 kommenttia:

  1. Ihan mieletön tuo Nourishin hehkuva Face shimmer. Nourishilla muutenkin ihania tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, aivan superihana! Mulla ei ole mitään muuta kokemusta koko merkistä, mut nyt kyllä viimeistään tekee mieli kokeilla! Osaisitko suositella jotain?

      Poista
  2. Onpas kiva boksi ja tosi runsas! Pääsee kokeilemaan oikein kunnolla. Tuo shimmeri on kyllä koko setin kruunu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja vaikka se onkin vain näyte, niin tuollaisesta purkista silti riittää pieneksi ikuisuudeksi.

      Poista
  3. No on kyllä kiva boksi :)! Ihan tuohon hintaan en lähde tilaamaan heti , mutta kiitokset sulle , kun vinkkasit .. joku rikkaampi tarttunee tilaisuuteen ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri noin minäkin aattelin, että jos jollain on hirveä hinku tilata ja on varaa, niin ainakin tietää, että se on mahdollista. Jos asuisin Suomessa, niin en minäkään kyllä tuolla hinnalla varmaan tilais :/.

      Poista
  4. Moikka!

    Kiinnostuin itse John Masters Organics-sarjasta, sillä epäilen kovasti, että kuiva ja hilseilevä päänahka johtuu sulffaateista, sillä nyt kun olen käyttänyt sulffaanittomia shampoita, päänahka on ollut normaali. Anyways, löysin myös Lovelula-nettikaupan ja tilasinkin sieltä John Mastersin matkapakkauksen. Kerran olen kokeillut shampoota ja hoitista ja tosiaan hieman liikaa kuivattaa omaa päänahkaa (alkoi kutisemaan ja hilseilemään vähän) se shampoo mutta hoitis ihan mieletön! Love it! Kokeilujen jälkeen menee tilaukseen kyllä hoitis ainakin ja sitten shampoista kiinnostaisi se Evening Primrose tai jopa Unscented bare. Oletko itse kokeillut näitä? Olisikohan Evening Primrose sh päänahkalle parempi?

    Mikäli John Mastersista ei shampoota löydy tarkoituksiini, niin pitää kokeilla Santen eri hiustyypeille tarkoitettuja shampoita (niissä Family -versioissa on Sodium coc sulfate ja se saattaa ärsyttää). Oletko niitä kokeillut?

    En tiennytkään, että Lovelulalla on noita boxeja, pitääkin tsekata! :)

    Mukavaa syksyä!

    T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Mulla ei ole valitettavasti ole kokemusta muista John Masters Organicsin shampoista kuin tuosta lavender&rosamarysta (muistaakseni). Sori, en osaa sanoa mitään noista muista.

      Santelta olen kokeillut tuuheuttavaa shampoota (Henna Volume Shampoo). Se on sellainen 'ihan kiva' - luonnonkosmetiikaksi tuuheuttaa yllättävän hyvin, mutta sekin kuivatti mun hiuksia. Luonnonkosmetiikan puolelta olen eniten tykännyt Laveran Orange Milk-shampoosta. Ei tuuheuta, vaikka tuuheuttavana tuotteena markkinoidaankin, mutta hiuksista saa tosi mukavan tuntuiset. Sopisikohan se sulle?

      Sori, kun en osannut auttaa tän enempää! Jätä ihmeessä kommentti joskus, että oletko löytänyt mitään sopivaa shampoota!

      Aivan ihanaa syksyä myös sulle :)

      Poista
  5. Kiitos vastauksesta! En ole kokeillut Laveraa, mutta se sisältää sulffaatteja sodium coco sulfate ja luulen, että se ärsyttäis myös. JMO:lta tilasin unscented bare shampoon ja sen ihanan Neroli & Citrus hoitiksen ja lisäksi Green Tea & Calendula leave in conditioning mist-suihkeen, koska se on varmasti hyvä kun lähden lokakuussa Aasiaan. Kerron sitten, miltä shampoo vaikutti.:)

    Sanna

    P.S.Kiitti tuhannesti koodista Lovelulaan!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neroli&Citrus on kyl ihana :). Se on mun luottotuote matkoilla.

      Toivottavasti nyt tärppää hiustenhoidon suhteen! Ja aivan mahtavaa reissua! Olen tosi kade, sillä haluaisin ihan hirveästi matkustella Aasiassa enemmän. Olen käynyt vain Hongkongissa ja Macaussa, mutta tekisi mieli nähdä vaikka mitä upeita paikkoja.

      Poista