tiistai 23. syyskuuta 2014

Neutraaleja ja värikkäitä sävyjä yhdistävät luomiväripaletit: kolme suosikkiani

Luomiväripaletti-sarjani saa lopun suosikkikategoriallani, eli suosikkipaleteillani, joissa yhdistyvät tasaisesti sekä neutraalit että värikkäämmät sävyt. Sarjan ensimmäinen osa neutraaleista paleteista ja kakkososa värikkäistä paleteista.Tykkään yhdistellä päivittäisessä silmämeikissäni värielementin neutraaliin kokonaisuuteen, minkä takia suosin juuri kyseisenlaisia paletteja. 


MUA Smokin Palette

Tämä ihanuus valloitti sydämeni viime syksynä. Olin silmäillyt Urban Decayn Smoked-palettia, kunnes tämä, sävyjen puolesta lähes täydellinen kopio, tuli kauppoihin. Jokaikisessa värissä on potkua ja paletissa on sekä mattaa että hohtoa. Ylärivin sävyillä saa tehtyä nakuista nakuimman meikin halutessaan, mutta kuten paletin nimikin vihjaa, se on parhaimmillaan sumuisissa lookeissa. Täydellinen myös syksyyn, siis. Palettiin sisältyvä musta rajauskynä on hyvin sottaava, mutta se ei vaivaisen kuuden punnan (vajaa 8e) hinnan takia haittaa!



Esimerkkeinä muutaman suosikkisävyni swatchit. Vasemmanpuoleiset neutraalit sävyt ovat mattoja. Jopa vaaleimman sävyn pigmentti on aika vaikuttava! Todelliset helmet ovat tietenkin upeat violetti ja sininen. Bravo!


Sleek I-Divine Vintage Romance 

Pahoitteluni, mikäli olette kyllästyneet todistamaan tämän paletin pakkosyöttöä joka tuutista viime aikoina. Paletin ennestään omistaneet bloggaajat ovat syksyn innostamina kaivelleet sen esille ja monet ovat hankkineet sen syksyn kunniaksi. En yhtään ihmettele sitä, sillä ihastuin tähänkin palettiin viime vuonna palavasti - se oli itse asiassa ensimmäinen Sleek-ostokseni.

Paletin hopea, kuparit ja kulta tekevät siitä täydellisen paletin pikkujoulukauteen. Alarivin violeteilla meikeistä saa rohkeamman ja omaperäisemmän halutessaan.


Erityismaininta on annettava upealle purppuranvioletille, joka on koko paletin suosikkisävyni. Myös paletin ainoassa mattasävyssä (oikealla) on hyvä, tasainen pigmentti.

Tein muuten videon Vintage Romancella tekemistäni sumusilmistä päälle viikko sitten. Klikkaa itsesi siihen tästä, mikäli kaipaat meikki-inspiraatiota!


Neve Cosmetics Makeup Delight

En voi mitenkään päättää juttusarjaani mainitsematta Neve Cosmeticsin upeaa ja aika huonosti tunnettua Makeup Delight-palettia. Neve Cosmetics on italialainen merkki, jolla on isohko valikoima  vegaaneillekin sopivaa värikosmetiikkaa, kuten esimerkiksi tämä paletti.



Paletissa on kymmenen mielettömän upeaa luomiväriä, jotka saa irroitettua paletista halutessaan. Niiden järjestystä voi vaihtaa tai vaikkapa sekoittaa toisen Neve Cosmeticsin paletin kanssa, mikäli sellaisen omistaa.

Olen kirjoittanut paletista jo aiemminkin tarkemmin kuvin, joten voitte lisätietoja kaivatessanne klikata siihen. Paletti maksaa 21,95 puntaa (n. 28€), mikä on mielestäni laatuun ja määrän nähden kohtuullinen hinta. 


Rrrrakastan paletin hohtavaa vaaleanpunaista (vasemmalla), sillä se näyttää upealta ihan yksinäänkin koko liikkuvalla luomella. Se on itse asiassa yksi suosikkiluomiväreistäni ikinä. Se on suuri tunnustus, se! Myös oikeanpuoleinen harmaa on vienyt sydämeni luomivaon varjostussävynä. Hellällä kädellä sillä saa luotua todella luonnollisen varjon.


Millaisista luomiväripaleteista te pidätte eniten?

10 kommenttia:

  1. Apuva, tahtoo Vintage Romancen ja tuon Neve Cosmeticsin :D
    Mulla on ehdottomasti eniten käytössä Isadoran Matte Chocolates. Siitä vain löytyy niin joka tilanteeseen sopivat neutraalit värit. Paletin vaalein on just eikä melkein oman ihoni sävyinen ja käytän sitä ihanihanihan joka päivä! Toisiksi vaaleimmalla saa "vähän jotain ilmettä"tai hentoihin varjostuksiin (myös kasvoille) ja tummempien sävyjen häivyttämiseen (lähes minkä vain värisen luomivärin), keskimmäistä sävyä voi hätätapauksessa käyttää kulmissa (kuten myös tumminta) sekä kasvojen varjostuksiin ja lämpimän ruskea tuo ihanasti silmien sinisyyden esille. Kaikista tummin ruskea taas on mainio rajauksiin ja kaikkia sävyjä yhdistämällä saa aikaan näyttävänkin smokey-meikin.

    -Tiltu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, että sekä VR ja Makeup Delight houkuttelevat. Molemmat ovat aivan superihania!

      Olen itsekin pistänyt merkille tuon Matte Chocolates-paletin, sillä se tosiaan näyttää monikäyttäiseltä ja herkulliselta. Muistan suosituksesi, niin ehkä saatan joskus hankkiakin sen :).

      Poista
  2. Voi nämä on kaikki niin ihania! Pitäisi vaan käyttää vähän enemmän, erityisesti tuota Neveä. Heiltä on muuten tullut uusi Duochrome-paletti.

    Minä pidän niin kaikista luomiväripaleteista, että vaikea sanoa mitään suosikkia. Voin kertoa, että glitterin kanssa en oikein tule vielä toimeen ja mattaluomivärien kylkeen kaipaan aina vähän kiiltoa, joten tällaiset sekoituspaletit ovat oikein hyviä käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä mitä mitä, multa on menny toi duochrome täysin ohi! Kiitos paljon vinkkauksesta, sillä se näyttää i-h-a-n-a-l-t-a!! Ootko muuten myös kuullut, että Sleekiltä on tullu kaks eye&cheek-palettia?!

      Poista
    2. Tässä juuri itsekin mietin, että pitäisiköhän taas Visaa vinguttaa tuon Duochromen takia.

      Sleekin uusista paleteista luin uutiskirjeestä ja tietenkin olin heti kärppänä paikalla nettikaupassa niitä katsastamassa. Luomivärit olivat kuitenkin vanhoista paleteista kopioitu, joten päätin, että jos nyt kerrankin jättäisin jonkun meikkituotteen väliin o_O Saa nähdä, kauan päätös pitää :D Siellä on muuten taas tänä viikonloppuna -15 % alet, että osaavatkin heikkoja houkutella...

      Poista
    3. Joo, miekin tajusin ton mun kommentin jälkeen, että palettien sävyt ei olekaan uusia, mikä oli aikamoinen pettymys. Toisaalta mulla ei ole ainoatakaan sen lämpimänsävyisen paletin tuotetta ja palkkapäivä ois niin kuin maanantaina.. .! :P

      Poista
    4. Sehän on sitten jo melkein kohtalo :D

      Poista
  3. Siis ääh toi Vintage Romance on niiin uskomattoman ihana... Lontoon reissulla kävin Bootsilla ja Superdrugilla hypistelemässä sitä varmaan miljoona kertaa mut en sit ostanu. Nyt kaduttaa ihan älyttömästi, pitääkö tässä tilausta ruveta väsäämään. :) Mut viimesenä iltana Superdrugista löyty joku Showstoppers paletti, ilmeisesti se on joku juhlajulkaisu koska kannessa lukee "2014. 50 years of Superdrug".Siihen on näköjää kerätty muiden palettien sävyjä, nimistä päätellen. Sitä en oo tosin ehtiny vielä käyttää, mut innolla odotan sitäkin. Mut silti miun pitää varmaan jossain vaiheessa hommata toi VR, sekä Garden of Eden. Ja Storm.. Jajajaja :D

    Arabian nights paletti on kyllä tällä hetkellä meikälaisen lemppari, tuntuu että muuhun ei aamuisin meikkaushetkillä enää tartukaan. Ainoa miinuspuoli paletissa on se, että siinä on vain yksi mattasävy. Mut muuten ihan uskomattoman ihana paletti.
    Oon kyllä ihan tosi tyytyväinen Sleekin tuotteisiin, loistava hinta-laatu-suhde.

    -pahvikirahvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa joo, olen muutaman kerran hypistellyt sitä Showstoppers-palettia, mutta olen vielä malttanut olla hankkimatta. Suosittelen VR:ää ja Garden of Edeniä kovasti! Molemmat sopivat erityisen hyvin niille, jotka tykkäävät violeteista ja liloista luomiväreistä :).

      Olen samaa mieltä Sleekistä - huippu hinta-laatu-suhde. Minunkin Sleek-kokoelma vaan kasvaa ja kasvaa...!

      Poista