maanantai 15. syyskuuta 2014

Lovelula Beauty Box: syyskuu 2014 (+ alekoodi!)

Lovelulan syyskuun boksi. Huippu. Mahtava. Kuolattava. Siinäpä se tiivistettynä! Olen hehkuttanut näitä bokseja nyt muutaman viime kuukauden peräkkäin. Lovelula on selvästi laittanut suuremman vaihteen päälle, sillä jokainen boksi tuntuu harkitsevaisesti koostetulta ja niistä tulee fiilis, että firma välittää asiakkaistaan. Syyskuun paketti on tosin erityisen mahtava, sillä siinä tuli viisi täysikokoista tuotetta ja kaksi näytettä. Kumpikaan näyte ei edes ollut pieni pussinäyte, vaan ne ovat neljän millin purkeissa. 

Boksin teemana on Soil Associationin sertifioimat merkit. 

 Balm Balm Little Miracle Rosehip Serum (13,25£)

Tässä seerumissa yhdistyy niin moni pitämäni asia. Öljy, ruusu(nmarja), Balm Balm. Tuotteessa on myös jojobaöljyä. Se sopii sekä päivä-, että yökäyttöön ja voisin kuvitella, että normaaleille ja rasvoittuville ihotyypeille tämä seerumi saattaa riittää päivävoiteen sijasta. Itse laitan sen päälle vielä voidetta, mutta annan seerumin imeytyä tovin. Tuloksena on pehmeä ja tyytyväinen iho.


Bentley Organic Moisturising Hand Sanitiser (3,65£)

Tämä lienee paketin suurin yllättäjä. Ajatuksena käsidesi on aika tylsä tuote, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että tämä on ehdottomasti miellyttävin käyttämäni käsidesi. Pumppupullosta saa kevyttä ja täysin hajutonta vaahtoa, joka hierotaan käsiin ja ranteisiin. Pumppu auttaa annostelemaan juuri oikean määrän tuotetta ja mikä parasta - vaahto imeytyy käsiin huippuhyvin tekemättä ihosta lainkaan tahmeaa! Sujautin pullon heti käsilaukkuuni, jotta voin käyttää sitä aina tarvittaessa. Suosittelen!


herbfarmacy Mallow Beauty Balm (14,50£)

Tämä monitoimivoide on jo rakas, vanha tuttu. Mielipiteeni siitä ei ole muuttunut: se on ihana tehovoide silloin, kun mikään muu ei tunnu auttavan tai kun haluan erityisen pehmeät kasvot. Käytän sitä tosin vain yövoiteena, sillä päivävoiteeksi se on liian raskas. Tämä tuote kuuluu niihin, jotka eivät tunnu kuluvan. Jättänen siis uuden purkin odottamaan vaikka arvontaa.



Odylique by Essential Care Organic Lip Silk (5,50£)

Myös tämä tuote on yksi edesmenneitä suosikkejani. Superhyvä ja pirtsakan tuoksuinen huulirasva. Minulla on niin paljon huulirasvoja, että jätän tämänkin korkkaamatta seuraavaa arvontaa varten.


Skin Blossom Facial Toner (5,95£)

Vihdoinkin pääsin kokeilemaan Skin Blossomia! Olen halunnut kokeilla merkkiä jo jonkin aikaa, muta en vain ole saanut aikaiseksi. Kasvovesi ei tosin ole minulle ihanteellinen tuote, sillä en juurikaan pidä niistä. Ne eivät yleensä kuivata ihoani, mutta en huomaa niiden tekevän mitään muutakaan. Olen tämänkin hoitavuuden suhteen aika välinpitämätön, mutta käytän sitä poistamaan meikin rippeitä puhdistuksen jälkeen. Ihan ookoo.




Pai Avocado & Jojoba Day Cream (näyte)

Ai miten niin huomaa, että otin kuvan illalla juuri ennen postauksen julkaisua?!

Pai on myös merkki, jota olen halunnut kokeilla iät ajat, mutta en ole vain raaskinut ostaa merkiltä mitään. Sitten vieläpä kävi niin hyvä tuuri, että tuli näyte avokadovoiteesta - pidän ihan hirveästi kaikista avokadojutuista, niin lautasella kuin ihonhoidossakin. Kyseessä on päivävoiteeksi paksuhko voide, joka sopinee parhaiten meille kuivaihoisille. Tykkään tuotteesta, mutta samatyyppisistä voiteista Essential Caren avokadovoide hoitaa saman asian, mutta edullisemmin.


Pai Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator (näyte)

Hupifaktana sanon tähän väliin, että kukui on ilmeisesti malesialaisessa ja indonesialaisessa keittiössä usein käytetty pähkinä. Nimen lisäksi itse kuorintakin on hieman erikoinen. Sen koostumus on kuin kirkasta geeliä, jossa on pieniä vahapalloja eli jojobahelmiä. Kuorinta on erittäin hellävarainen eikä edes tunnu kuorinnalta. Siitä huolimatta se tekee jotain, sillä kasvoni tuntuvat kyllä pehmeämmiltä tämän(kin) kuorinnan jälkeen kuin ennen sitä. Tavallaan se siis toimii, mutta en ole varma, että miten syvällisesti. Pidän myös sellaisesta kunnollisesta kuorinnan tunteesta tiettyyn pisteeseen saakka. Ehkä se on vain lumevaikutus, mutta jotain tyydyttävää sellaisessa tuntuvammassa kasvojen hieronnassa on.


Tämän boksin voi myös ostaa yksittäisesti ryhtymättä tilaajaksi hintaan 19,95£ (n. 25€). Laskematta Pain näytteitä mukaan, boksin arvo on 42,85£ (~ 54€)!

Olen kaiken kaikkiaan supertyytyväinen koko pakettiin. Ei edes haittaa, että tuli pari tuttuakin tuotetta, sillä laitan ne mielelläni odottamaan arvontaa.

Herättääkö mikään tuote mielenkiintonne?

P.S.
Boksin merkeistä saa 20% alennusta syyskuun viimeiseen päivään mennessä koodilla BBSEP, mutta koodi ei valitettavasti toimi koko boksia ostaessa.

10 kommenttia:

  1. Kiva sisältö
    http://eekunelm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on mustakin!

      Kiitos blogisi linkistä! Teen vastavierailun :).

      Poista
  2. Mä innostuin tosta Balm Balmista heti! Ite käytän kuuriluontoisesti ruusunmarjaöljyä, sitä ihan pelkkää itseään, naamani hoitoon kun se on oikeen kunnolla huonossa kunnossa. Tekee kyl tosi hyvää ihan jo yhdessä yössäkin. Pidemmässä käytössä alkaa kyllä tukkia huokosia, mutta kuuriluontoisesti tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ruusunmarja on itse asiassa melko uusi juttu. Tykkään hirveästi kaikista ruusua sisältävistä tuotteista ja tää seerumi on osoittanut olevansa vähintään yhtä hyvä. Unohdin mainita postauksessa, että tän boksin merkeistä saa 20% alennusta syyskuun loppuun mennessä koodilla BBSEP mikäli kiinnostaa :).

      Poista
  3. Aikas kivan boksin taas sait! Toihan on muuten kätevä juttu, että tuotteet saa tilattua settinä erikseen. Interesting. Yritän tällä kertaa kuitenkin vielä vältellä houkutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui, että tässä boksissa sai rahoilleen vastinetta :).

      Poista
  4. Ihana sisältö! Tahtoo kanssa!:)

    Muuten halusit aikaisemmin kokemuksia John Mastersista. Ne shampoot ei nyt oikein ole toiminut minulla (kokeillut kolmea eri) ja hoitsikka latistaa (se sitrus) mutta ihan must ja lempparituote on Leave in Green Tea and Calendula Conditioning Mist! Love, love, love it! Se tekee mun hennoista pitkistä vaaleista hiuksista ihanan ilmavat, antaa kiiltoa ja vähentää pörröisyyttä! Laitan sitä suihkun jälkeen hiuksiin mutta se toimii omissa hiuksissa myös mietona kampausnesteenä.

    Kiitos koodista, meen tilaan uuden pullon sitä Leave in conditioning mistiä! :)

    T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sanna! Kiitos paljon päivityksestä! Harmittaa sun puolesta vaan, että noin monta tuotetta ei oo toiminut sulla, mutta onneksi olet löytänyt edes yhden hyvin :)! En olekaan kuullut tuosta mististä, joten aion tutkailla. Kiitti suosituksesta! Mulla on myös hennot hiukset, joten hyvä tietää et se toimii ainakin toisella ohuthiuksisella.

      Poista
  5. Moikka vielä!

    No täytyy muuttaa vielä mielipidettä siitä sitrus-hoitsikasta. Pesin tänään sillä ja kyllähän se toimii, kun laitoin koko tukkaan! Hiukset on ihanan kiiltävät ja terveen näköiset! Tosin hieman päänahka hilseilee (siitä vähän miinusta)mutta eiköhän sen kestä, kun en käytä joka kerta sitä...:) Kyllä pullo tulee käytettyä.

    Kokeile ihmeessä, se on mun nykyinen rakkauspakkaus! Todella ihana tuote! Selvittää hyvin suihkun jälkeen ja antaa volyymia ja kiiltoa tukkaan eikä ärsytä ollenkaan eli käytän sitä joka pesun jälkeen selvittämään mahd. takkupalloja! Tuoksu on sellainen yrttinen mutta se häviää hiuksista nopsaan. Tämän tuotteen jälkeen ei välttämättä tarvi ainakaan omaan tukkaan laittaa muuta ellei nyt pidä kiinnittää hiuksia muotoillessa. Toimii siis myös mietona kampausnesteenä ja välillä suihkinkin mistiä kuivaan tukkaan.

    Kyllä tuntuu, että sulffaanittomiin shampoihin siirtymisen jälkeen hiukset voi paremmin. :D Tosin pesen kyllä kerran viikkoon sulffaattishampoolla, koska käytän jonkin verran muotoilutuotteita. Mutta tuo sulffaattinen shampookin on hellävarainen No nothing-sarjan voluumishampoo eli päänahka kestää kyllä eikä kutise ja hilseile niin paljon kun pidän tuon rutiinin.

    Mukavaa viikonloppua! :)

    T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten hyvä, että hoitoaine toimii ainakin joissain olosuhteissa. Mulla myös jotkut tuotteet ovat alttiita nimenomaan annostelulle. Vahingossa jos laittaa jotain hiustuotetta liikaa, niin sitten on lättänä ja rasvaisennäköinen tukka päässä.

      Suosittelemasi hiussuihke kuulostaa ihan täydelliseltä! Kaipaan aina lisää tuuheutta, sillä mun onnettoman pehko on muuten vaan päätä pitkin kun volyymia omasta takaa ei oo sitten laisinkaan.

      Hyvä kuulla, että oot löytäny sun hiuksille sopivan rutiinin! :) :)

      Mahtavaa viikonloppua sullekin, Sanna!

      Poista