perjantai 26. syyskuuta 2014

Souk Souk Beauty Box: syyskuu 2014

Tämän kuun ainoastaan luonnonkosmetiikkaa sisältävän Souk Souk-kauneusboksin teemana on ihon hyvinvointi. Boksissa tuli pientä kivaa niin kasvoille, keholle, huulille kuin käsillekin. Ensin ajattelin paketin olevan hieman kuiva kokonaisuus, mutta tuotteita testatessani huomasin niiden olevan laatutavaraa. 


LJ Natural OMG Serum

Minua jälleen hemmotellaan luonnonkosmetiikan seerumilla. Tässä seerumissa on mangovoita, ruusunmarjaa ja avokadoa ja sitä suositellaan erityisesti kuivalle ja väsyneelle iholle iltaisin joko yksinään tai yövoiteen alle.

Levittäessä iholle tuote tuntuu öljyltä, mistä tykkään. Aamulla iho tuntuu sen jäljiltä myös pehmeältä ja hyvin kosteutetulta. Se tuottaa tuloksia, mutta jostain syystä seerumi tekee ihostani tahmean pitkäksi aikaa. Luulin ensin laittavani sitä liikaa, mutta ihoni jää tahmeaksi yhdenkin tipan jälkeen. Sen takia en erityisemmin välitä käyttää tätä tuotetta, vaikka se hoitaakin ihoani hyvin. Harmi.


Hurraw! Chai Spice Lip Balm

Viime kuussa sain Lovelula-boksissa Hurraw!'n sitruunahuulirasvan. Merkillä on vaikka millaisia huulirasvoja, joten halusinkin kokeilla jotain erikoisempaa makua. Olin tyytyväinen, että tähän boksiin olikin siis laitettu Chai Spice jonkin perinteisemmän maun/tuoksun sijaan. Tykkään siitä paljon! Huulirasva koostuu kaakaovoista ja -öljystä, ja sopii vegaaneillekin. Huulirasvan soikea muotoilu on kätevämpi kuin perinteinen pyöreä puikko.


The Earth Works Grapefruit Facial Exfoliator

Tämä kuorinta koostuu monesta pitämästäni raaka-aineesta: manteliöljystä, e-vitamiinista ja eteerisestä greippiöljystä. Tuotteen teho on juuri minulle passeli: kuorinta tuntuu mukavan puhdistavalta, terapeuttiselta ja sopivan tehokkaalta. Se ei kutita tai ole liian hellä, vaan 'kuorintahiukkaset' ovat makuuni juuri sopivan kokoiset. Kuorinta myös tuoksuu raikkaan hedelmäiseltä! Sitruunaisten tuoksujen ystävät varmasti pitävät tästä.


The Earth Works Coconut & Lime Body Butter

Oi että olen rakastunut tähän vartalovoihin! Se tuoksuu taivaalliselta - enemmän raikkaalta limeltä kuin kookokselta - eikä se ole useimpien vartaloivoiden tapaan paksua jankkia. Sitä pitää enemmänkin vähän sulatella sormenpäillä, jotta koostumuksesta tulee öljymäisempi. Se tekee siitä keskivertovoita helpomman ja minun mielestäni miellyttävämmän levittää iholle. Imeytymistä saa odotella jonkin aikaa, mutta ei yhtä kauan kuin tuhdimpia voiteita. Kookosöljyn, shea-, ja kaakaovoin yhdistelmä takaa tehokkaan kosteutustehon. Napakymppi!


Pure Thoughts Tangerine & Jojoba Whipped Shea Body Butter

Tämäkin tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä, mutta muuten minun kemiani eivät tämän tuotteen kanssa synkkaa. Tunnistan tosin, että kyseessä ei ole huono tuote, mutta kuten ehkä arvasittekin edellisen tuotteen kuvauksesta, en erityisemmin pidä vartalovoista. Tämä on juuri sellainen koostumukseltaan paksu, pienen iäisyyden imeytyvä kosteuttaja. Ei ole minun juttu, mutta voin kuvitella esim. Body Shopin vartalovoista pitävien tykkäävän myös tästä.


Speick Handcreme

Mukana tuli tällainen pieni pussinäyte. Vaikutti ihan käyttökelpoiselta, mutta en osaa sen enempää sanoa, kun kyseessä on vain pieni näyte.


Souk Souk-boksi on valitettavasti tilattavissa vain Britanniassa asuville, mutta boksin tuotteita voi tilata Suomeen näistä linkeistä (eivät ole sponsoroituja, haluan vain auttaa jos jotakuta kiinnostaa!):

The Earth Works (Lovelula - ilmaiset postikulut)
Hurraw! (myös Lovelula)
Pure Thoughts
LJ Natural

Pidän Souk Souk-boksista juuri siksi, että olen sitä kautta tutustunut moniin pienempiin luonnonkosmetiikan merkkeihin.

Oletteko te tehneet tuote-, tai merkkilöytöjä luonnonkosmetiikan saralla viime aikoina?

5 kommenttia:

  1. Ooh niin kivoja juttuja, varsinkin nuo Earth Worksit! Olen nyt muutaman päivän käyttänyt enemmän sitä S5:n seerumia ja olen tykännyt siitä tosi paljon, hajuineen kaikkineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin ihan havahduin, että mikäs tää tämmönen merkki kuin Earth Works on. Kokeilisin näiden perusteella mieluusti muitakin merkin tuotteita!

      Oliko se niin, et sulla on parikin noita S5-seerumeita? Kummasta oot tykänny enemmän vai tykkäätkö molemmista?

      Poista
    2. Mulla on vaan se kuivalle iholle/arville tms tarkoitettu versio. Niitä muitakin voisi kyllä kokeilla!

      Poista
  2. Mä oon joskus saanut jonkun tuhdimman seerumin imeytymään vähän paremmin joko levittämällä sitä ihan heti kasvovden jälkeen vielä kostealle iholle tai sekoittamalla seerumia kasvoveteen.

    Tiltu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää! Kiitos vinkistä, jonka pistän tänä iltana heti kokeiluun :).

      Poista