keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Lovelula Beauty Box - lokakuu 2014 (+alekoodi!)

Kirjoitushelvetistä päivää! Pahoitteluni blogin hiljaisemmasta päivittämisestä viime aikoina. Mulla on kovin stressaava elämänvaihe meneillään, sillä olen periaatteessa väikkärin loppumetreillä, mutta käytännössä siinä on vaikka miten paljon rustattavaa ja erityisesti korjailtavaa. Minun on myös pikkuhiljaa haettava muita töitä, sillä väikkärini rahoitus loppuu tämän vuoden puolella. Yrittäkää siis ymmärtää, mikäli postauksia ei tule kuin kerran viikossa vähän aikaa, mutta koetan parhaani!

Onneksi Suomeenkin tilattavissa oleva Lovelula-boksi saapui jälleen piristämään päivääni, tai enemmänkin koko lokakuuta. Se on jälleen kerran ajattelevaisesti koottu paketti.


Yes To Carrots Gentle Cleansing Wipes

Puhdistuspyyhkeet eivät ole koskaan olleet mun juttu, mikä vain vahvistui näiden pyyhkeiden myötä. Näitä pyyhkeitä ei ole tarkoitettu meikinpoistoon vaan ainoastaan meikittömien kasvojen puhdistamiseen. Kokeilin niitä aamun lisäksi iltaisin puhdistuksen toisessa vaiheessa. Minun ihoani ne valitettavasti kirvelevät, joten en aio jatkaa niiden käyttöä. Siinä on myös melko voimakas haju, vaikka pakkaus muuta väittääkin!


Inika Organic Eyeliner (Black Caviar)

Ilostuin kovasti Inikan läsnäolosta, sillä se on merkki, jota haluaisin kokeilla enemmän. En vain raaski ostaa sitä kuin alennuksesta, vaikka yleisesti ottaen pidänkin merkin tuotteista kovasti. Minulla on tämä rajauskynä jo ennestään - itse asiassa, kolmessa sävyssä, sisältäen myös tämän mustan - joten en aio avata tätä vaan säilytän sen arvontaa varten. Kyseessä on hyvä peruslaineri, joka tosin pehmeytensä takia saattaa siirtyä luomivakoon. Sen voi välttää sinetöimällä rajauksen luomivärillä. 


Green People Gentle Cleanse & Make-Up Remover

Joka boksissa on tähtituote, joka on selkeästi ylitse muiden. Lokakuussa se on tämä puhdistusvoide. Putsari poistaa, siis todellakin poistaa, ei siirrä, meikin täydellisesti. En voi painottaa tarpeeksi, että miten helposti ja siististi se poistaa meikin. Harkitsen vakavasti täysikokoisen tuotteen ostoa. Hintaa 50 millin pakkauksella on 11,95 puntaa (~ 15€) mikä on mielestäni kohtuullinen hinta näin hyvälle luonnonkosmetiikan putsarille. 


bodhi&birch Mint Thé Bath & Shower Therapy

En ole kokeillut tätä vielä, sillä minulla on paljon suihkugeelejä kokeiltavana ennestäänkin. Se tuoksuu tosin hyvin raikkaalta! Jos pidät mintusta, tämä on varma valinta.


Dr. Lipp Original Nipple Balm For Lips ja Green People Age Defy Skin Exfoliator

Dr. Lippin huulirasva, josta tuli pieni kolmen millin näyte, onkin jo ihan kulttikamaa. En sitä tosin ole kokeillut, koska se sisältää lanoliinia, jota yritän vältellä. Sekin siis menenee seuraavaan arvontapalkintoon. Toinen Green People-tuote on ikääntyvälle iholle suunnattu kuorinta. Vaikka en vielä kuulukaan tuotesarjan kohderyhmään, kuorinta tuntuu oikein kivalta - ei liian pehmeältä eikä karkealta - joten käytän näytteen loppuun mieluusti.


Boksiin oli vielä heitetty mukaan muutama pussinäytekin! 


Mikäli jokin paketissa mukana ollut merkki kiinnostaa sinua, kannattaa suunnata Lovelula-verkkokauppaan ennen lokakuun loppua. Merkeistä Yes To, Green People, Inika, bodhi&birch, Dr. Lipp ja John Masters Organics saa 20% alennusta koodilla BBOCT 31.10. mennessä!

Mikä on teidän tuomionne tämän kuun boksista? Tilaako kukaan teistä Lovelulaa tai oletteko harkitsetteko sen tilaamista?

11 kommenttia:

  1. Minäkin tilasin tuon boxin, ja aiemmin minulle jonkin aikaa tulikin Amaryan boxi. Tervetuloa kurkkaamaan minunkin blogiini.... :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja juttuja! Putsarit kiinnostaa aina, täytyy laittaa tuokin tuote taas siihen loputtomaan ostosvinkkilistaan :p OIkein paljon tsemppiä kirjoitusurakkaan! Kyllä se siitä vielä valmistuu!

    VastaaPoista
  3. Mua rupesi nyt kutkuttelemaan tän tilaus, lueskelen vielä ensin näitä sun postauksia kertaalleen.

    Olisiko sulla muuten mitään käryä, toimittaako boksin posti vai joku kuriirifirma? En nimittäin jaksa pelleillä noiden kuriirifirmojen kanssa. En ole päivisin kotona, enkä työpaikallenikaan voi tuota toimittaa (en ole siellä koko ajan, eikä välttämättä kukaan muukaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole tietoa tuosta asiasta valitettavasti, sori. Täällä Britanniassa se tulee postin kautta, joten ehkä toivoa on! Kannattaa kysäistä asiasta Dzinniltä, joka on myös tän boksin tilaaja ja käsittääkseni asuu Suomessa: http://dzinninajatuksia.blogspot.co.uk/2014/10/kuukauden-luomuboxi-lovelula-lokakuu-14.html

      Poista
    2. No niin, nyt selvisi, eli joo, posti toimittaa. Ajattelin vaan ilmoittaa sullekin jos joku muu lukija kyselee :).

      Poista
    3. Mahtava juttu! Joko laitoit boksin tilaukseen? ;)

      Kiitos paljon asian selvittämisestä ja että ilmoitit mullekin. Mainitsen asian seuraavassa Lovelula-postauksessani, sillä voi tosiaan olla, että askarruttaa muitakin.

      Poista
    4. Laitoin! En ole yli vuoteen tilannut LivBoxia, joten on kiva saada pitkästä aikaa ylläriboksi!

      Poista
    5. Jee! Oon ollu tosi tyytyväinen tähän boksiin. On jo vaikka miten monta todella hyvää tullut peräkkäin, joten toivottavasti se ei ole pettymys sullekaan :).

      Poista