tiistai 21. lokakuuta 2014

Souk Souk Beauty Box: lokakuu 2014

On jälleen kerran aika esitellä ihanan Souk Souk Little Green Beauty Boxin sisältö. Boksia ei valitettavasti voi tilata Suomeen, mutta sen tuotteet on useimmiten ostettavissa joistakin muista verkkokaupoista.


Betty Hula Champagne & Spice Shea Butter Body Moisturising Cream

Reilun kaupan raaka-aineita hyödyntävä vartalovoide tuntuu ylellisestä niin pakkaukseltaan kuin koostumukseltaan. Painava lasipurkki ja kermainen voide tuntuvat ja näyttävät kutsuvilta. Shea- ja kaakaovoiteen yhdistelmä kosteuttaa ja aloe vera hoitaa. Voide myös kuivuu yllättävän nopeasti näin rasvaiseksi tuotteeksi.

Ensinäkemän perusteella ennustin samppanjan ja mausteiden yhdistelmät olevan suorastaan vastustamaton. Valitettavasti jouduin toteamaan, että voiteen tuoksu ei miellytä nenääni sitten alkuunkaan. Siitä tulee mieleen lapsena minulla annettu, veteen liuoitettava kuumelääke. Sori, Betty!

http://www.bettyhula.co.uk


Betty Hula The Secret Wonder Oil

Tämän tuotteen kanssa minulla synkkaakin jo paremmin. Öljy koostuu mm. avokadoöljystä, hamppuöljystä, E-vitamiinista ja jojobaöljystä. Sitä suositellaan käytettäväksi ihon ongelmakohdissa tai yövoiteen sijasta. Olen kokeillut sitä jälkimmäisessä käytössä muutaman kerran ja pidän siitä! Öljy imeytyy sutjakkaan, mutta kosteuttaa ihoa kerrassaan loistavasti. Takuuna pehmeä iho aamulla!


Ville De Fleurs Shea Butter

Liukukannellinen pikkurasia on kerrassaan supersuloinen! Se on kooltaan ihanteellinen meikkipussiin. Sataprosenttista sheavoita voi käyttää mihin tahansa kuiviin kohtiin, mutta olen toistaiseksi rasvannut sillä huulia. Sheavoide tuntuu rasiassa hieman paksummalta ja jankimmalta kuin useammat muut huulirasvat, mutta sulautuu huulille nopeasti. Voide kosteuttaa huulia jättämättä kalvomaista pintaa. Voide on myös täysin hajuton ja mauton, mikä miellyttänee maku-/hajuherkkiä kosmetiikankuluttajia.

Verkkosivujensa perusteella Ville De Fleurs vaikuttaa söpöltä indie-brändiltä, jotka valmistavat ihonhoitotuotteiden lisäksi hieman meikkejä ja kynttilöitäkin. Tuotteita toimitetaan kaikkialle maailmaan, mutta korkeahkoilla kymmenen punnan postikuluilla. 

Tarjouskoodilla GreenSouk saa 10% alennuksen kaikista tuotteista, mikäli kiinnostuit!



Hifas da Terra Healing Serum

Näitä näytteitähän tuli roppakaupalla! Seerumia suositellaan sekä päivä-, että yövoiteen alle. Myönnettävä on, että olen tykästynyt tähän seerumiin. Se on kosteuttava, mutta jälleen imeytyy nopeasti. Lokakuun Souk Souk-boksin tuotteissa on selvästi jokin tehokosteutus lyhyellä imeytysajalla-teema! 



AFYNA Daily Purifying Cream Cleanser

Täyteläisen, kaakaovoita sisältävän putsarin luvataan puhdistaa, kosteuttaa ja suojata ihoa. Pakkauksessa ei sanota mitään meikinpuhdistuksesta, mutta toki kokeilin sitä siihenkin tarkoitukseen. Meikki kyllä lähtee tälläkin, mutta huomattavasti työläämmin, kuin esimerkiksi mahtavalla Green People'n putsarilla. 

Ihan kiva putsari, mutta ei aiheuta sen ihmeellisempiä värinöitä. 



Lucy's Lotions Vitamin E & Grapefruit Lip Balm

Ei ole luonnonkosmetiikan kauneusboksia ilman huulirasvaa! No, sehän mulla passaa, sillä rakastan huulirasvoja. Erityisesti sellaisia, jotka tuoksuvat herkullisen hedelmäisiltä, kuten tämä greippiä huokuva voide. Ei kosteuttavin kokeilemani huulirasva, mutta hyvä perusvoide kuitenkin. 



Iskeekö lokakuun paketti? Kiinnittikö jokin tuote erityisesti huomion tai oletteko kokeilleet joitain näistä merkeistä?

8 kommenttia:

  1. Oi, mitä aarteita! Betty Hulaan olen jälleen nimenä törmännyt, vähän kiinnostaisi kokeilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mullekin ainoa merkki, josta olin edes kuullut. Vähän harmittaa tuon vartalovoiteen haju, sillä tykkään sen koostumuksesta paljon! Se ei tosin ole voimakas tuoksu, että se ei leijaile pakonomaisesti nenään jos ei erityisemmin haistele, joten ehkä se silti kävis jalkojen rasvaukseen.

      Poista
  2. Luonnonkosmetiikkatuotteet ovat usein niin ihania pakkauksiltaan, kuten näissä tuotteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On ihanaa saada tällaisia söpöjä purkkeja ja rasioita :)!

      Poista
  3. Ihan outoja merkkejä, mutta oih mitä pakkauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkit eivät ole mullekaan tuttuja, mutta se onkin mielestäni tän boksin vahvuus, että tulee tutustuttua erilaisiin indie-merkkeihin! :)

      Poista