perjantai 19. joulukuuta 2014

Lovelula Beauty Box: joulukuu 2014 (+alekoodi!)

Nyt on vuorossa tämän vuoden viimeinen Lovelula-boksi! Joulukuun bokseilta tulee odotettua aina enemmän, ja nostattelin hieman toiveita värikosmetiikasta. Meikkejä ei valitettavasti tullut, mutta ihan kelpo valikoima ihonhoitoa kyllä jälleen kerran.

Tiesitkö, että Lovelula-boksin voi tilata Suomeen joko kolmen tai kuuden kuukauden erissä? Sinistä Pintaa-blogin hellin sai ensimmäisen boksinsa tässä kuussa, joten lisätietoja nimenomaan Suomeen tilaamisesta (toimituksen nopeus jne.) kannattaa kysellä suoraan häneltä.


Dr. Bronner's 18-in-1 Hemp Peppermint Pure-Castile Soap

Aloitetaanpa tästä kulttituotteesta. Kuten saippuan nimikin jo ehdottaa, tällä tuotteella on vähintään 18 eri käyttötarkoituksesta, vaihdellen suihkusaippuasta kodin pesemiseen. Minä en siis ole ottanut kaikkea irti siitä, sillä käytän sitä tylsästi vain yhteen käyttötarkoitukseen: meikkisiveltimieni pesuun. Minulla on ollut aiemmin ruusuntuoksuinen Dr. Bronner's, mutta taidan pitää enemmän tästä piparmintusta. Sillä saa siveltimiin raikkaan ja puhtaan tuoksun, joka on onneksi kuitenkin miedonko. 

Tämä saippua on kerrassaan ässä siveltimien puhdistamisessa. Hyvin pieni tippa riittää puhdistamaan useamman siveltimen täysin. Erityisen vaikuttavaa on se, miten nopeasti siveltimen syvimmissä syövereissä olevat meikkijämät lähtevät tällä saippua. Tämän tuotteen hankkimista ette kadu!

Dr. Bronner's 5,99£/~ 7,50€


JOIK White Chocolate Bath Truffle

Jes, vihdoinkin jotain JOIKilta! Itse päätuote ei tosin mennyt täysin nappiin, sillä en käy koskaan kylvyssä. Kylpytryffelit (hih!) ovat omiaan kuivalle iholle, sillä ne sisältävät ylellistä kaakaovoita. En ole siis vielä kokeillut sitä, mutta ehkä voisin hieroa sitä ihoon suihkussa. Jakakaa kokemuksianne, mikäli teillä on enemmän tietoa tästä tuotteesta!

Kylpytryffeleitä saa neljän pakkauksissa hintaan 11,90£/~ 15€


JOIK Facial Serum With Cranberry & Wheat Germ Oils- ja Shimmering Raspberry Body Lotion With Sweet Almond Oil-näytteet

Olen itse asiassa enemmän innoissani näistä kahdesta näytteestä, sillä rakastan seerumeita (kuten jaksan aina toitottaa...) ja vartalovoiteetkaan eivät ole koskaan pahaksi. Karpaloseerumi on öljypohjainen. sisältäen ainakin kvinoaöljyä (?!), vehnänalkioöljyä, karpaloöljyä ja passionhedelmäöljyä. Seerumin tuoksu on melko voimakas. Tuoksu ei ole sinänsä huono, mutta ei erityisen houkuttelevakaan minun nenääni. Luulen, että se on sekoitus karpaloa ja passionhedelmää. Käytin öljyä pari kertaa yövoiteen sijasta, ja niiden käyttökertojen perusteella ihoni näytti todella tasaiselta ja tuntui pehmeältä seuraavina aamuina. Asiansa osaavan oloinen seerumi.

Karpaloseerumi 20,50£ / ~25,80€

Vadelmavoide puolestaan tuoksuu makealta, mistä en myöskään erityisemmin välitä, mutta näistä kahdesta näytteestä pidin enemmän tämän tuoksusta. Voiteessa on pieniä valoa heijastavia hiukkasia, jotka tekevät ihosta hohtavan. Voisin kuvitella voitelevani sääret ja käsivarret tällä ennen juhlia.

Voiteen koostumus on melko juokseva. Ajattelin sen myös imeytyvän hitaasti manteliöljyn takia, mutta se imeytyikin sääriini melko tehokkaasti. Sopinee niille, jotka pitävät makeasta vadelman tuoksusta ja haluavat hieman erilaisen vartalovoiteen.

Vadelmavartalovoide 14£ / ~ 17,63€


Salcura Hand Hydrator

Salcura on merkkinä minulle täysin uusi tuttavuus. Ensivaikutelmani on myönteinen, sillä kyseessä on oikein kelpo käsivoide. Se on suunnattu kuivuuteen taipuvaiselle ja keskikuivalle iholle. Voiteen koostumus on kevyt ja se imeytyy todella tehokkaasti. Se ei jätä iholle yhtään nahkeaa pintaa, vaikka voidetta lorauttaisikin vahingossa tarvittua enemmän. Voiteen keveydestä johtuen se ei tosin varmaan sovi todella kuiville käsille.
Minun on kuitenkin jälleen kerran mainittava tuotteen tuoksu. Älkää käsittäkö väärin - minä pidän tämän tuoksusta. Se ei ole mikään tietty tuoksu, vaan yhdistelmä useampia. Olen jostain syystä haistavinani siinä kanelin, mutta voin olla väärässäkin. Pakkauksessa lukee, että voide on 'free from perfume'. Se tarkoittanee lisättyjä hajusteita, joten halusin mainita, että se ei tarkoita tuoksutonta tuotetta. Se lienee olennainen tieto erityisesti hajuherkille kuluttajille.

Salcura Hand Hydrator 11,99£ / ~ 15,10€



Fair Squared Vegan Lip Balm: Spearmint ja Pomegranate

Nämä kaksi ihanuutta ovat boksin superyllättäjät. Pelkistetyt, suorastaan tylsät ja harrastelijamaiset pakkaukset sisältävät taivaalliset, Hurraw!-tasoiset huulirasvat. Siis mitä ihmettä? Ja Reilun Kaupan tuotteita, vieläpä! Korkkasin ainoastaan vihermintun, jossa on sille ominainen raikas tuoksu. Se myös kihelmöi huulilla hieman, mistä pidän. Voiteen koostumus on ylellisen pehmeä ja erittäin kosteuttava. Se suorastaan sulaa huulille. En voisi pyytää huulirasvalta enempää.

Granaattiomenan taidan laittaa eteenpäin tai jemmata seuraavaa arvontapalkintoa varten.

Fair Squared Lip Balm 2,99£ / ~ 3,77€


Kuten aina, Lovelulan verkkokaupasta saa 20% alennusta boksin merkeistä joulukuun loppuun saakka koodilla BBDEC14.

Enää alle viikko jouluun! En malta odottaa vapaapäiviä!

6 kommenttia:

  1. Olen miettinyt tämän boksin tilaamista, mutta hinta on aika korkea Suomeen lähetettynä. Ja joulukuun boksista ehkä vain pari tuotetta olisi ollut minun makuuni. Dr. Bronners kuulostaa kokeilemisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä tuosta hinnasta. Se on ulkomaille tilattuna aika suolainen :/.

      Poista
  2. Ooh, Joikia haluaisin päästä kokeilemaan, mutta kun noita Tallinnan reissuja ei juuri tule tehtyä, niin tämä saa edelleen odottaa. Huulirasvat kuulostavat tosi lupaavilta! Täytyy laittaa taas korvan taakse nämä, jos tulee tilauksia tehdessä jossain vastaan.

    VastaaPoista
  3. nice products, look very interesting :)
    lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    VastaaPoista