maanantai 1. joulukuuta 2014

Arvontamuistutus! Aikaa osallistua puoleenyöhön saakka!

Ihan ensiksi haluan toivottaa kaikille ihanaa joulukuuta ja antoisaa adventtiaikaa! On erityisen mahtavaa nähdä blogit täynnä touhua ja kuhinaa. On joulukalentereita, arvontoja ja muita ekstrajuttuja. 

Muistutan ystävällisesti teitä lukijoita ja satunnaisia vierailijoita tänään puoliltaöin sulkeutuvasta arvonnastani. Klikatkaa tätä linkkiä päästäksenne arvontaohjeisiin. Arvonta on kaikille avoin ja siinä voi voittaa sekä värikosmetiikkaa että ihonhoitoa.

Minun joulunodotustani on ilostuttamassa No7-merkin joulukalenteri. Mikäli haluatte seurata mitä luukkujen takaa paljastuu, postaan päivän tuotteen joulupäivään saakka Instagram-tililläni (@aivojentuuletusprojekti; tsekkaa oikean marginaalin seurauslinkki).

Esimakua kalenterin ensimmäisestä luukusta tässä:

                                         

Superkaunis Skin Illuminator Radiance Boosting Beauty Fluid

Onko teillä joulukalenteri?

8 kommenttia:

 1. Hyvä kun muistutit, kävin äsken naputtelemassa oman kommenttini.
  Itsellä on avomieheltä saatu Hello Kitty-kalenteri jossa on suklaata ja pikkuleluja, aika osuva 23-vuotiaalle ;) Mutta toi joulukalenteristasi saatu heleyttäjä näyttää ihanalta, olen viime aikoina tykästynyt korostustuotteisiin entistä enemmän joten pitää katsella löytyisikö täältäpäin jotain vastaavaa.
  Vähän jäi kyllä se Benefitin joulukalenteri kummittelemaan mutta onneksi niitä ei saa Suomesta, hinta oli kyllä opiskelijalle ehkä himpun verran liian suuri. Lohdutukseksi tein eilen tilauksen MUA:lle, jossa oli Black Friday-viikonlopun takia kaikki tuotteet -20% (Romantic Efflorescence Palette, mitkä sävyt!)
  -pahvikirahvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä että ehdit osallistua vielä!

   Hei mullakin oli Hello Kitty-kalenteri viime vuonna! :D Ja silloin olin 24-v.! Tosin siinä oli vain suklaata.

   Aaaah, heleyttäjä! Sitä sanaa minä hain, mutta ei millään tullut mieleen! Kiitos! Niinpä, se näyttää just passelilta. Sävykin on mulle sopiva vaaleanpunaisen sijaan.

   Ooo nice, minäkin laitoin menemään pari Black Friday-tilausta. Tilasin pari Neve Cosmeticsin palettia. Toinen on täysin nude Elegantissimi ja toinen on aivan mielettömän upea Duochrome. Toisen tilauksen laitoin Silk Naturalsille, jossa tosin alennus oli vaivaiset 5%, mutta sain hinattua hintaa vielä vähän enemmän alaspäin mun keräämillä bonuspisteillä :D. Huomasin, että MUA:lta on tullut joitain uusia siveltimiä. Erityisesti ne kasvosiveltimet kiinnostais mua. Jos satuit tilaamaan mitään niistä, niin jätä kommentti mietteistäsi kunhan olet ehtinyt kokeilemaan! :)

   Poista
 2. Pelkkä suklaakalenteri löytyy sekin tuli ystävältä

  VastaaPoista
 3. Minulla on Dumle-kalenteri! Ostin ihan ite! Harmittelin työpaikan kahvipöydässä sitä, kun aina lapsena oli niitä saksalaisia suklaakalentereja ja nyt on kaikkea kivaa. Sitten totesin, että mikäs se minua estää hankkimasta joulukalenteria itselleni :D

  Ihana tuo korostusväri! Tartteeko tässä nyt liittyä Instaan ihan siitä ilosta, että pääsee näkemään mitä luukuista paljastuu? Se on vähän kuin itselläkin olisi kosmetiikkakalenteri, kun voi seurata muiden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Juuri niin! Kuka sanoo, että suklaakalenterit (tai muutkaan...) on vain lapsille?!

   Kuule, mie voin lähettää sulle päivän kuvan joka päivä jos haluat :D! Sen takia ei oo pakko liittyä Instagramiin, jos ei muuten sua huvita :).

   Poista
  2. Njoo, ei se nyt mikään suuri vaiva ole sinne Instagrammiin liittyä. Olisi siellä varmaan muutakin seurattavaa :) Täytyy tutustua asiaan

   Poista
 4. Ei löydy joulukalenteria itseltä...tosin molemmilla lapsilla on Haribon kalenterit =)
  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista