maanantai 1. joulukuuta 2014

Video: Kuukaudet suosikit - marraskuu 2014

Minun piti postata aiemmin tänään Youtubeen lataamani kuukauden suosikit tännekin samaan aikaan, mutta en millään ehtinyt ennen töihin lähtöä. Tässäpä se nyt tulee, jälleen kerran arvontamuistutuksella.

Hyvää joulunodotusaikaa kaikille!
Kiitos kun katsoit! Mikäli pidit videosta, tilaathan kanavan, jotta pysyt kärryillä lataamistani videoista! (Tai täällä Bloggerissa voit tietysti aina seurata blogiani. Postaan kaikki videoni tännekin.)

Osallistu arvontaan täällä tänään (1.12.) puoleenyöhön saakka.
~ * ~ * ~ * ~ 

Tuotteet ja mistä niitä saa
3 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tuo kulmakynäjutska. Minulla on tosin kaikenlaisia puuterimaisia kulmasettejä nyt niin monta, että yritän tätä vältellä samoin kuin edelleen tuota theBalmia. Tosi ihana silmämeikki, millä teit?

  Minä ja laitteeni ovat näköjään niin aataminaikaisia, että Instagrammiin ei pysty edes liittymään (!!) No ei se mitään, kerran 2010-luvun konstit ei onnistu, niin mennään 1990-luvun tyyliin. Laitoin Instagram-tilisi Firefoxin suosikkeihin, kyllä se sieltäkin löytyy :D Ihana pöllöpaita muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, postausidea sulle - voisit tehdä vaikka sellaisen vertailun kulmaseteistä!

   Danke! Tein meikin Shiron The Hobbit-kokoelman sävyllä Lingered in Twilight. Tein ton meikin ajatellen, että voisin tehdä siitäkin sellaisen vaihe vaiheelta-postauksen. En ole vielä ehtinyt tarkastelemaan kuvia tarkemmin, joten katotaan, että tuliko/tuleeko siitä mitään. Halusin kokeilla tuollaista vaihtoehtoista pikkujoulumeikkiä.

   Ai niin joo, kyllähän se Instan seuraaminen tosiaan käy noinkin! Unohdin, että sen näkee ilman tiliäkin! Sen pöllöpaidan bongasin kerran ruokakaupassa! Se on kieltämättä tosi söpö.

   Poista
  2. Hyvä postausidea! Tosin ensin pitäisi opetella käyttämään niitä settejä. Kuinkahan monta postausideaa säkin olet muuten mulle jo antanut ja kuinka monta olen toteuttanut... Täytyisi pitää listaa. :D

   Toivottavasti meikkikuvat onnistuivat! Tämän tutoriaalin haluaisin kyllä nähdä.

   Poista