lauantai 29. marraskuuta 2014

Arvostelu: Pacifica Take Me There Indian Coconut Nectar Gift Set

Hyvä ystäväni, jota en näe kovin usein, yllätti minut muutama viikko sitten synttärilahjalla. Synttärini tulivat ja menivät jo kuukausia sitten, mutta emme olleet nähneet aikoihin. Siksi olikin todellinen yllätys, kun hän kaivoi käsilaukustaan lahjapussin. Siitä arvatenkin paljastui tämä ihana setti, jonka avasin iloisesti hihkuen. Olin nimittäin halunnut kokeilla Pacifican tuotteita, sillä ne näyttävät kiinnostavilta, tuoksuvat houkuttelevilta, ja ovat eläinkokeettomuuden lisäksi vieläpä vegaanisia.

Mikä?

Setin teemana on viedä käyttäjä eksoottiseen tunnelmaan huumavalla kookostuoksulla. Setti koostuu vartalovoista, väriä antavasta huulirasvasta ja hajuvedestä.
Käyttötarkoitus ja tuotteet

Indian Coconut Nectar Body Butter on nimetty hieman harhaanjohtavasti. Mielestäni tuotteen koostumus ei vastaa vartalovoita vaan lähinnä perusvoidetta. Pidän siitä enemmän, sillä en ole suuri vartalovoiden ystävä. En tykkää paksuista voiteista iholla. Kyseessä on hyvä peruskosteuttaja, joka sopinee suurimmalle osalle kuluttajista. Jos iho kaipaa tehokosteutusta, tästä tuskin on siihen.

Tässä voiteessa, kuten koko setissä, on lämmin, makea ja maitomainen kookoksen tuoksu. Se tuoksuu selvästi ihollakin muutaman tunnin laiton jälkeen, mutta ei minun nenääni hyökkäävästi. Kookosta vierastavien kannattaa kuitenkin pysyä tästä erossa!


Indian Coconut Nectar Perfume on setin tähtituote. Tämäkin tuoksuu hyvin tunnistettavasti lämpimältä kookokselta ja ehkä hieman myös vaniljalta. En yleensä välitä lämpimistä tuoksuista, mutta on hyvä saada vähän vaihtelua käyttämiini tuoksuihin. Tuoksu on roll-on-pakkauksessa, mikä on myös kätevää. Kymmenen millin pullo riittää pitkäksi aikaa. Tuoksu kestää iholla erinomaisesti koko päivän, ainakin poikaystäväni mukaan. En siis koe tarvetta lisäillä tuoksua aamun ensimmäisen laittokerran jälkeen.


Color Quench All Natural Moisture Lip Tint on vienosti pronssin hohtoa huulille antava huulirasva. Se ei ole huippukosteuttava, joten kuivien talvihuulten pelastajaksi tästä ei ole. Se ei kuitenkaan kuivata huulia  ennestään, joten olen käyttänyt sitä huolettomina meikkipäivinä. Voisin kuvitella sen sopivan mainiosti yhteen ruskettuneen ihon kanssa kesällä. 

Tämän tuotteen takia settiä ei kannata ostaa tai jättää ostamatta - se kuuluu kategoriaan 'ihan kiva'. 


 Vasen swatchi on yksikerroksinen, oikea kaksikerroksinen. Väri on siis hyvin kevyt ja luonnollinen. 

Kenelle?

Setti on omiaan jollekulle, joka haluaa kerrostaa tuoksua vartalovoiteella ja parfyymilla. Eksoottisen lämmin tuoksu säilyy iholla pitkään. Mikäli vain yksi setin tuote kiinnostaa, se kannattanee hankkia erikseen.

Mistä ja kuinka paljon?

Setti on mielestäni kohtuuhintainen. Feelunique.com-verkkokaupassa vastaavat setit maksavat 18£ (~ 23€), kun taas hajuvedet erikseen maksavat 12£ (~ 15€) ja vartalovoit peräti 15£ (~ 19€). (Huom! Tällä hetkellä en näe juuri tätä settiä saatavilla, mutta ihan vähän aikaa sitten olen varmasti nähnyt sen siellä. Muun tuoksuisia settejä siellä on vielä.) Tuotteet erikseen saa iHerbistä totta kai edullisemmin (esim. hajuvesi maksaa 12$, eli n. 10€).

Oletko sinä jo kokeillut Pacificaa?

8 kommenttia:

 1. Tää merkki on jäänyt multa huomaamatta, joten sait mut kiinnostumaan :) Jotain suihkugeeliä ja vartalovoidetta voisin sarjasta kokeilla, kun seuraavan kerran FeelUniquesta tilailen. Juuri eilen ehdin tehdä tilauksen, mutta onneksi kerta ei varmasti ollut viimeinen! ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan haistaa Black Friday-aleostoksia ;). Haluan ihan ehdottomasti kokeilla joitain näitä muitakin Pacifican roll on-tuoksuja, sen verran hyvälaatuinen tämä yksilö on.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Olin todella yllättynyt. Hän osasi myös valita ihan just mulle sopivan jutunkin!

   Poista
 3. Nyt iski lahjakateus! Ihania juttuja! Pacificassa on brändinä jotain tosi houkuttelevaa, varmaankin ne Tyynenmeren fiilikset. Edelleen sitä yhtä palettia iHerbistä himoitsen, mutta se ei taida kuitenkaan olla ihan niin uniikki, että viitsisin sen ostaa. Jotan muutakin Pacificalta voisi toki kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella onnekas tän lahjan (ja ystävän) suhteen kyllä. Oli yllätys, että hän osasi valita vieläpä näin osuvan lahjan mulle, vaikka hän ei yhtään ole mikään kosmetiikkaihminen. Mua kiinnostaa tosi paljon keräillä noita tuoksuja enemmänkin.

   Poista