maanantai 24. marraskuuta 2014

Video: Roskapuhetta! (marraskuu'14) + blogiarvonta!

Jokunen tuote on jälleen päässyt loppumaan, joten pika-arviot niistä tällä videolla. Muistutus myös blogiarvonnastani, joka on avoin 1.12. saakka.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!



Arvontaan tästä


~ * ~ * ~ * ~ 

Tuotteet ja mistä niitä voi ostaa






4 kommenttia:

  1. Juuri tänään ajattelinkin, että en ole sinulta näitä roskaposteja vähään aikaan nähnyt :D Body shopin mansikkasuihkugeelistä olin ihan samaa mieltä. Minulla oli sitä sentään vain sellainen minipullo ja sekin oli jo ällöydessään melkein liikaa.

    Lumenelta kannattaa tsekata vaikka ne luomiväriduot. Jotkut niistä on yllättävän hyviä. Isadoran huulipunista olen kanssa tykännyt. Suosikki on Vivid Pink, joka nimestään huolimatta ei ole mikään ärtsypinkki vaan sellainen kiiltävä ja sopivan sävyinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle toi suihkugeeli tuli sellaisessa mansikkasetissä, jonka sain lahjaksi. Siinä oli myös sellainen minivartalovoi, josta käytin n. puolet pitkin hampain, ennen kuin mun oli pakko vaan heittää se pois. Koko kämppä haisi siltä, jos erehtyi sitä iholle laittamaan!

      Oo, kiitti vinkeistä. Muistankin lukeneeni noista luomiväriduoista, että ovat hyviä, ja niitä näyttäisi olevan monen värisiäkin. Jes, kuhan on Black Friday'sta päästy, niin tässähän voi alkaa tehdä ostoslistaa pohjoismaisesta kosmetiikasta :D!

      Poista
    2. Kyllähän siinäkin shoppailtavaa riittää :D katselin muutn Silk Naturalsin sivuja. Pistävät puljun näköjään kiinni kiitospäiväksi, joten voi olla, että siellä ei paljon aleja harrastella. Ainakin viime vuonna oli vain tämä vuosipäiväale pelkästään, joka on nyt sen 8%. Se taitaa olla voimassa vielä tänään. Voin toki olla ihan väärässäkin :)

      Poista
    3. Dammit! Kiitos etsivän työstä kuitenkin. No, onhan noita muitakin kohteita himotuslistalla, ei hätää :D!

      Poista