maanantai 10. marraskuuta 2014

Video: Top 5 kasvopaletit

Tämä tyttö rrrrakastaa kasvopaletteja! Niinpä halusin tehdä kokoelmapostauksen viidestä kasvopalettisuosikistani. Kiitos kun katsoit! Jos pidit videosta, tilaa kanava :)! 

Aiheeseen liittyviä blogipostauksiani:
~ * ~ * ~ * ~ 

Tuotteet ja mistä niitä saa

7 kommenttia:

 1. Ihania! 2/5 löytyy, haluaa loputkin! Olen itseasiassa käyttänyt viime aikoina yksittäisiä korostus- ym. tuotteita ihan vaan sen takia, että ne ovat kätevästi siinä kylppärin hyllyllä saatavilla ja paletteja joutuisi hakemaan siitä muutaman askeleen päästä eteisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, palettien säilyttäminen on joskus ongelmallisempaa kuin yksittäisten tuotteiden...mutku ne on niin ihania <3!

   Poista
  2. P.S. Mun Makeup Revolution tilaus saapui tänään! Tilasin kolme blush stickiä, niitä uusia, pari kulmatuotetta, yhden Wow lip crayonin ja yhden nuden 'eye brightener'-rajauskynän. En malta oottaa, että pääsen koklaamaan noita poskipunapuikkoja.

   Poista
 2. Sleek paletin varjostusväri näyttää todella hyvältä. Vaikka paletit ovat käteviä, niin suosin enemmän yksittäisiä tuotteita. Paleteissa yleensä tulee värejä, joita en käytä, joten mieluummin sitten ostan värit erikseen. No, paitsi luomiväreissä koen paletin kätevämmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella osuva varjostusväri. Ovat osanneet arvioida sävyn oikein.

   Mieltymyksensä kullakin :). Kyllä mullakin tulee käytettyä yksittäisiäkin tuotteita. Riippuu aina vähän mielialasta!

   Poista
 3. Paletit on kyllä meikälaisen heikkous... Varsinki luomiväripaletit, niitä on tälläkin hetkellä liikaa ja haaveilen monista (mm. Sleekin kaikki, Makeup Revolutionin Salvation Give them nightmares, Eyes like angels, MUA:n Winter Forest Matte ja Elysium jjajaja. :D) Listaa voisi jatkaa loputtomiin..

  Toi Silk Naturalsin trio vaikuttaa tosi kivalta, ihanan värinen toi poskipuna. En vaan osaa käyttää kovin "räikeitä" poskipunia ja tossa vaikuttaa olevan melko hyvä pigmenttikin.
  Ääh, alan kohta laittamaan sinulle kosmetiikkalaskut koska saat minut kohta ostamaan kaikki, ei hyvä tämä ;)

  -pahvikirahvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no, jos se yhtään lohduttaa niin kosmetiikkalaskujen sijaan ainakin tarjoan ymmärrystä kaikkia näitä kosmetiikkahimotuksia kohtaan! Muakin Makeup Revolutionilta himottais se Give them nightmares, niin kauniita violetin sävyjä siinä on. Olen tosin vielä onnistunut välttämään sortumista, jotenkin ;). Minäkin olen pistänyt silmälle, että MUA:lta on pitkähköstä aikaa tullut kivoja juttuja nyt tässä syksyllä. Mulla onkin toi Winter Forest Matte-paletti. Pitäiskö siitä tehdä postaus? En oo vielä päättäny. Meillä on selvästi samanlainen maku!

   Joo se Silk Naturalsin trio on ihan ässä. Sillä saa kuulaan ja hempeän lopputuloksen E.L.F:in pienellä stippling brushilla, mutta sormilla sitä tulee helpommin yliannosteltua. Silk Naturalsilta tekis mieli tilata lisää kaikkia ihanuuksia. Niiltä on ilmeisesti tällä viikolla tulossa tai ehkä jo tullut uusi talvikokoelma, vink vink ;).

   Poista