keskiviikko 19. marraskuuta 2014

❤ Joulunodotusarvonta ❤ (päättynyt!)

Olen itselleni epätyypillisesti jo hieman joulumielellä, joten haluan järjestää arvonnan. Se on kiitos kaikille teille, jotka olette seuranneet blogiani sääännöllisesti tai epääännöllisesti, ehkä vierailleet vain pari kertaa, jättäneet yhden kommentin tai kenties ihastelleet ja kummastelleet kosmetiikan maailmaa kanssani kommentoimalla säännöllisesti. 

Kuten edellinen arvontani, tämäkin on pääasiallisesti syntynyt 'toisen roska on toisen aarre'-periaatteella. Suurin osa tuotteista on tullut kuukausittaisista tilausbokseista, enkä erinäisistä syistä halua säilyttää niitä. Luvassa on siis luonnonkosmetiikkapainotteinen palkinto. 

Huom! Kaikki tuotteet ovat käyttämättömiä! 


Tässä on palkinnon värikosmetiikkaosio. Makeup Revolutionin Iconic 3-paletin hankin itse nimenomaan tätä arvontaa varten. Halusin liittää siihen jotain, jonka olen harkitusti valinnut. Olen kehunut tätä Urban Decayn Naked 3-kopiota moneen otteeseen, joten se oli luonnollinen valinta. Inikan Organic Eyeliner sävyssä Black Caviar minulla on myös itselläni, joten laitan tämän kappaleen mielelläni eteenpäin. Essencen violetti Stays No Matter What-jumbokynä puolestaan sisältää karmiinia, mitä en tiennyt ostosvaiheessa. (En käytä karmiinia sisältäviä tuotteita).


E.L.F:in Natural Lash Collection-irtoripsisetillä saat loihdittua vaikkapa upeat bileripset!


Herbfarmacyn Mallow Beauty Balm minulla on myös. Se on pelastus talvi-ihon hoitoon. Hyvin rasvainen voide sopii ihon kaikkein kuivimpiin kohtiin. Minä tykkään käyttää sitä yövoiteena silloin, kun iho vaatii supertehokosteutusta. La Claree Oliv' Gentle Cleansing Milk on oiva putsari, jolla voi poistaa meikin tai sitä voi käyttää vaikka kakkosvaiheen puhdistukseen.


Montagne Jeunessen Passion Peel Off on granaattiomenaa sisältävä naamio. Urban Vedan Purifying Exfoliating Facial Polish on suunnattu rasvoittuvalle iholle, minkä vuoksi luulen sen soveltuvan jollekin toiselle minua paremmin.


Huuliakin pitää helliä! Essential Care Organic Lip Silk on erinomainen huulirasva. Haluan antaa sen eteenpäin, jotta muidenkin huulet voisivat hyötyä siitä. Palkintoon sisältyy myös kulttimaineesta nauttiva Dr. Lipp Original Nipple Balm For Lips


Vielä lopuksi hemmottelua pesuhetkiin. Balance Me:n Rose Otto Body Wash tuoksuu taivaalliselta, mikäli pitää ruusuista. Bodhi&Birchin Siam Ginger-suihkugeeli sopii inkiväärifaneille. John Masters Organicsin Citrus & Neroli Detangler-hoitoaine tekee hiuksista pehmeät. 


Arvonnan säännöt

Voit lunastaa korkeintaan kaksi arpaa. Yhden saat vastaamalla pariin kysymykseen jättämällä kommentin. Toisen arvan voi lunastaa seuraamalla blogiani joko Bloggerin, Googlen lukijaraadin tai Bloglovinin kautta (asianmukaiset tilauslinkit oikeassa marginaalissa). Huom! Kerrothan, että millä nimellä seuraat blogiani. Mikäli et seuraa blogiani minkään palvelun kautta, jätäthän kommenttiisi nimesi tai nimimerkkisi, jotta mahdollisen voiton kohdalle osuessa voin kuuluttaa nimesi/nimimerkkisi täällä!

Kysymykset:

1. Millaisista kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä blogipostauksista pidät eniten yleisesti ottaen, ei ainoastaan minun blogissani? Esimerkiksi pidätkö eniten tuotearvosteluista, värikosmetiikasta, ihonhoidosta, luonnonkosmetiikasta, päivän meikki-kuvista, tutoriaaleista jne.

2. Mistä on hyvä kosmetiikkablogi tehty? Mitkä ominaisuudet hyvässä blogissa ovat sinulle tärkeitä?

Arvonta on avoin maanantaihin 1.12.2014 asti. Suoritan arvonnan joulukuun toisena päivänä.

Arpaonnea kaikille!

102 kommenttia:

 1. 1. Millaisista kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä blogipostauksista pidät eniten yleisesti ottaen, ei ainoastaan minun blogissani? Esimerkiksi pidätkö eniten tuotearvosteluista, värikosmetiikasta, ihonhoidosta, luonnonkosmetiikasta, päivän meikki-kuvista, tutoriaaleista jne.

  Pidän kampaus- ja meikkitutoriaaleista ja -kuvista, joista saan inspiraatiota omaan tälläämiseeni. Lisäksi minua kiinnostavat erityisesti luonnonkosmetiikka ja muutenkin eettinen sekä eläinkokeeton kosmetiikka.
  Pidän enemmän kuvamuodossa olevista postauksista, vaikka joskus videoista näkee kampauksen/meikin tekniikan parhaiten.

  2. Mistä on hyvä kosmetiikkablogi tehty? Mitkä ominaisuudet hyvässä blogissa ovat sinulle tärkeitä?
  Blogissa tärkeintä on selkeä ulkoasu ja ulosanti, kirjoitusvirheet minimissään, lukijat huomioiva bloggaaja ja tietenkin se, että blogi käsittelee minua kiinnostavia aiheita.

  Btw mä seuraan tätä bloglovinin kautta, näkyykö se, vaikka kommentoin anonyymina? En ihan ymmärrä, mikä vaihtoehto pitäisi valita tuosta "Kommentti nimellä:"- pudotusvalikosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei olipa hyvä, että mainitsit tuon nimiasian. Unohdin täysin sanoa siitä mitään ohjeissa. Jätätkö tähän alle Bloglovin-nimesi.

   Kiitos paljon kysymyksiin vastaamisesta. Suuresti arpaonnea! :)

   Poista
  2. Ai joo jäi näköjään allekirjoituskin laittamatta ^^

   -Tiltu

   Poista
 2. seuraan blogiasi bloggerin kautta , nimellä Jenni Harju

  1. Pidän tuotearvosteluista sekä tutoriaaleista. Arvosteluista saa hyviä vinkkejä mitä tuotteita kannattaisi ostaa ja sopivatko ne omalle iholleni, tutoriaalit ovat myös suosikkejani koska saan ideoita omaan laittautumiseeni!

  2. Hyvä kosmetiikkablogi on tehty selkeästä ulkoasusta sekä kirjoitustavasta, isot ja tarkat kuvat eikä mitään pikselimössöjä, ja myös itse kirjoittajan tavasta voi jo huomata hänen oma kiinnostuksensa, eli toisinsanoen kirjoitus tulee luontevasti ja sitä on helppo lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi! Niistä on hyötyä blogin kehittämisessä.

   Suuresti arpaonnea! :)

   Poista
 3. Seuraan bloggerin kautta nimellä Mousse / Kivipuuteri.

  1) Tuotearvostelut ovat suosikkejani, tykkään lukea uutuuksista ja luonnonkosmetiikasta.
  2) Hyvässä kosmetiikkablogissa on selkeä ulkoasu, kuvat ja informatiivinen sisältö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi! Suuresti arpaonnea :)

   Poista
 4. 1. Luen blogeista varmaan eniten tuotearvosteluja ja -esittelyjä. Haalinta/ostospostaukset ovat myös kiinnostavia.

  2. Selkeys ja helppolukuisuus vetoavat myös minuun. Kuvien ei tarvitse välttämättä olla huippulaatuisia, kunhan niitä on sopivasti (toistuva liiallinen "turhien" kuvien määrä tai niiden puuttuminen kokonaan on mielestäni vain ärsyttävää). Hyvässä blogissa on tietysti myös itseäni kiinnostava aihe (kuten kosmetiikka) :)

  Ja bloggerin kautta seurailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksistasi! Olen ihan samaa mieltä tuosta kuva-asiasta. En itsekään välitä lähes identtisillä kuvilla hifistelystä.

   Suuresti arpaonnea! :)

   Poista
 5. 1. Millaisista kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä blogipostauksista pidät eniten yleisesti ottaen, ei ainoastaan minun blogissani?
  Meikki jutut kiinnostaa eniten. ja varsinkin sellaiset kukkaroystävälliset vinkit. Sele kosmetiikkaa on kiva lukea, mutta aina harmittaa kun ne maksaa niin pirusti.
  Meikkijutuissa minusta tärkeintä on nähdä tuotteet in action. En pidä esimerkiksi siitä, että esitellän huulipuna ja sitten on vain käteen vedetty viiva mutta OIKEITA meikkikuvia ei ole lainkaan. Olen jopa poistanut suosikeista blogeja tämän vuoksi. Meikkien postaus anonyymisti siten ettei bloggaaja halua kasvojaan näyttää ollenkaan on mielestäni tylsää!
  Itse olen aina kiinnostunut meikkien kestävyydestä. Erilaiset testit/ vertailut on hauskoja myös!
  Loppuneet/ suosikit jne on suosikkeja, mutta niissä pitää olla kunnon esittely tuotteista tai linkit aikaisempiin juttuihin.

  2. Mistä on hyvä kosmetiikkablogi tehty? Mitkä ominaisuudet hyvässä blogissa ovat sinulle tärkeitä?

  Hyvä kosmetiikka aiheinen blogi päivittyy säännöllisesti, siinä on hyvät kuvat, hyvää ytimekästä tekstiä ja puolueetonta testailua. Joskus on kiva lukea myös sitä kritiikkiä. :)

  Liityin googlen raatiin nim. marjo k joten kaksi arpaa! :)

  marjo.kiilavuo @ gmail.com

  ps. Huikee palkinto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Marjo, perusteellisista vastauksistasi! Noiden meikkikuvien kanssa mulla on skarpattavaa, joten onkin erityisen hyvä, että mainitsit sen.

   Suuresti arpaonnea! :)

   Poista
 6. Vau mikä palkinto! Seuraan Bloggerin kautta joten kaksi arpaa.

  1. Tykkään eniten tuotearvosteluista. Parasta on jos mukana on jotain ennen-jälkeen-kuvia jossa näkyy tuotteen teho/sävy/vaikutus tositoimissa.

  2. Hyvä kosmetiikkablogi sisältää paljon laadukkaita kuvia, hyvää ja rikasta tekstiä ilman kirjoitusvirheitä sekä siitä välittyy into aihepiiriin :)

  rokkikaisuli(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi, seuraamisesta ja osallistumisesta! Suuresti arpaonnea! :)

   Poista
 7. Oi mikä palkinto!

  Seuraan Bloggerin kautta :).

  Suosikkini vaihtelevat blogin mukaan, mutta yleisesti ottaen tuotearvostelut, loppuneet ja suosikit.. Myös erilaiset pohdinta -postaukset luen mielelläni. Ja toki uutuudet!

  Hyvä blogi muodostuu selkeistä kuvista ja tekstistä sekä bloggaajasta huokuvasta innostuksesta :). En pidä liian aikakauslehtimäisestä tai mainosmaisesta otteesta, vaan tiukankin aihepiiriin blogissa on hyvä olla henkilökohtaisuutta mukana. Tosin kovinkaan paljon ei itsestään välttämättä tarvitse kertoa kunhan teksti on muuten persoonallista :).

  sinistapintaa @ gmail . com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksista, seuraamisesta ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea :)!

   Poista
 8. Ihanan palkinnon olet koonnut! Seuraan bloggerin kautta eli kahdella arvalla mukana :)

  1. Pidän perusteellisista tuotearvosteluista, niin että bloggaaja on oikeasti käyttänyt tuotetta enemmän kuin vain kerran tai pari, ja osaa kertoa siitä muutakin kuin "ihan kiva, en tiedä ostaisinko". Pelkät LOTD-postaukset, joissa vaan luetellaan käytetyt meikkituotteet eivät niin inspiroi, tutoista sen sijaan tykkään kovasti. Olen kiinnostunut niin meikeistä kuin ihonhoidostakin, ja luonnonkosmetiikka on myös lähellä sydäntä. Erityisesti pidän näistä "kurkistus meikkipussiini", "suosikkituotteeni", "parhaat kauneusniksini" jne. tyylisistä listauksista. Ja tottakai vinkit kohtuuhintaisista, mutta toimivista huipputuotteista otan vastaan suurella innolla!
  2. Ehdottomasti bloggaajan oma persoonallinen ääni, kirjoitustyyli ja rehelliset (/kriittisetkin) mielipiteet. Hyvät kuvat ja siisti ulkoasu vaikuttavat myös paljon. Arvonnat ovat tietenkin aina erityisen ihania lukijoiden hemmotteluja ;)

  krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksista - niistä on hyötyä blogin kehittämisessä! Paljon arpaonnea :)!

   Poista
 9. Pidän ihonhoito vinkeistä ja vaihtuvista tuote arvosteluista ja kuvat on kans kivoja. Ja hinta on tärkeä.. salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea! :)

   Poista
 10. Ooh, mikä palkinto!

  1. Uutuuksista ja värikosmetiikasta on aina kiva lukea. Ostospostauksistakin tykkään, vaikka olenkin itse huono niitä tekemään. Muiden meikkikuvista saa itselle inspiraatiota!

  2. Annan yleensä aika paljon anteeksi blogin laadun suhteen, mutta kyllähän ne kuvat ovat erityisen tärkeitä. Pienistä kuvista kun ei tahdo edes nähdä, miltä ne purkit ja putelit näyttää. Jos blogi tuntuu olevan pelkkää mainostamista varten ja kaikki tuotteet ovat aina superhyviä, niin siitä en kauheasti välitä.

  Edelleen seuraan :D twinkledp@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityiskiitos sinulle, joka olet ehdottomasti ahkerin kommentoija mun blogissa ja näkemäni mukaan monissa muissakin! :)

   Poista
  2. Kiitoksia! Tänne on aina kiva tulla kommentoimaan :)

   Poista
 11. 1. Tuotetestauksista pidän eniten. Olen surkea meikkaaja, joten tutoriaalit ovat hyvä juttu myös.

  2. Ainakin kielen on oltava sujuvaa ja suhtkoht oikeaoppista, kappalejako on myös tärkeä, helpottaa lukemista! Monipuolisia postauksia lukee tietty mielellään.

  Lukijana bloggerin kautta! dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 12. Tuotearviot, haalinnat, loppuneet tuotteet-postaukset.
  Mieluiseni kosmeblogi on tehty yllämainituista asioista, selkeydestä, hyvästä kielestä ja laadukkaista kuvista & videoista (ja niitä kaikkia sinulla on.)
  Kahdella mukana.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Heli, vastauksista ja palautteesta! Kauniit sanasi lämmittävät mieltäni :). Suuresti arpaonnea :)!

   Poista
 13. 1. Millaisista kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä blogipostauksista pidät eniten yleisesti ottaen, ei ainoastaan minun blogissani? Esimerkiksi pidätkö eniten tuotearvosteluista, värikosmetiikasta, ihonhoidosta, luonnonkosmetiikasta, päivän meikki-kuvista, tutoriaaleista jne.
  Tuotearvosteluista, tutoriaaleista, haalinnoista... Kaikki käy! :)

  2. Mistä on hyvä kosmetiikkablogi tehty? Mitkä ominaisuudet hyvässä blogissa ovat sinulle tärkeitä?
  Hyvästä postaustahdista, selkeydestä, laadukkaista kuvista. Persoonallisuus ja selkä ulkoasu ovat minulle myös tärkeitä. :)

  Seuraan bloggerin kautta nimimerkillä Jennanen, eli olen kahdella arvalla mukana.
  Jeweliviar@gmail.com


  Olen muuten alaikäinen, mutta saanut vanhemmiltani luvan osallistua kilpailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi! Ja tosi hyvä juttu, että kysyit luvan vanhemmiltasi :). Suuresti arpaonnea <3

   Poista
 14. Tuotearviot,ostokset ja tutoriaalit/videot
  Laadukkaista kuvista ja monipuolisesta sisällöstä
  Luen bloggerin kautta nimimerkillä eekku80
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea! :)

   Poista
 15. 1. Pidän blogeissa luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista. Luonnonkosme on yleensä vähän kalliimpaa ja sekaan mahtuu yleensä huonojakin tuotteita. Siksi on kiva jos joku tekee esiseulontaa. Varsinkin luonnonkosme puolen meikeistä olisi kiva lukea enemmänkin.
  2. Blogissa on tärkeää on kuvien ja tekstin oikea suhde. Ja tietysti itseä kiinnostava sisältö. Myös otsikointi on tärkeää, jotta teksti tulee edes luettua.
  RipRap
  r_laitala@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi! Suuresti arpaonnea :)!

   Poista
 16. Moi, kahdella arvalla mukaan arvontaan. Liityin lukijaksi nyt ja seuraan (kauneus)blogeja tosi mielelläni.
  1. Kyllä tuotearvostelut kiinnostaa kaikkein eniten. Tietää sitten vähän kannattaako edes harkita ostavansa jotain kallista tuotetta. Jokaisella tietysti erilaiset mieltymykset, mutta kyllä blogeista yleensä tosi hyvän kuvan tuotteesta saa. :) Kaikkein eniten kiinnostaa kiinnostaa kyllä hyvät vinkit esim. uusista nettikaupoista, alennuksista jne.
  2. Hyvä blogi on monipuolinen ja "ajanhermoilla pysyvä". Siis esittelee uutuuksia jo ennen ennen ku luen itse niistä lehdistä. Sitten vielä se, että bloggaaja huomioi lukijansa toisinaan. :)

  Luen blogiasi tällä nimellä ja s-postiosoite on e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Tervetuloa myös seuraamaan blogia. Paljon arpaonnea!

   Poista
 17. 1. Hiustutoriaalit, kuukausisuosikkit emties ja tuotearvostelut. :)

  2.hyvä blogi on: kauniita kuvia personaalisesti ja hauskasti kirjoitettu ja rehellinen mielipide. :)

  Luoen sun blogia ChikitaPasaion nimellä ja tykkään sun videoita ja odotaan niitä aina innollaan. :)
  Sposti: signesuvinomm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tuesta ja kauniista sanoistasi. Ne eivät ole jääneet huomaamatta :). Suuresti arpaonnea!

   Poista
 18. Hei apua miksi en ole tilannut sun blogia aiemmin. :D Siis YouTubessa ja instassa seuraan ja luulin seuraavani myös sun blogia, mutta tainnut mennä ihan ohi! Nyt siis seuraan sua bloggerin kautta. :)

  1. Päivän meikkikuvat ehdottomasti, värikosmetiikka ja tuotearvostelut.

  2. Kosmetiikkablogissa arvostan kauniita ja tarkkoja kuvia ja hyvin kirjoitettua tekstiä. Simppeli sisältö niinkuin myös ulkoasu on plussaa.

  Sposti: sannaemilia.nummelin@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tänne bloginkin puolelle! Tää onkin mun pääasiallinen juttu, muut ovat lähinnä täydentävää lisämateriaalia. Kiitos vastauksista ja suuresti arpaonnea! :)

   Poista
 19. Moikka seuraan sua täällä bloggerin kautta ja myös YouTubessa
  1. Suosikkeja ovat kaikki jotka liittyy kauneuteen mutta mieluiten luen arvosteluja ja tutoriaaleja ja tietty meikkikokelmia
  2. Hyvä (kaunes) blogi on tehty tarkoista ja selkeistä kuvista
  Selkeät ja ei lyhyet eikä liian pitkät tekstit joissa selviää oma mielipide joka on rehellisesti sanottu (arvosteluissa)
  Nimi tääl taisi olla marzu tai marzu Hokkanen
  S-posti marikahokkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos tuestasi Youtubessa ja täällä! Paljon arpaonnea :)!

   Poista
 20. 1. Tutoriaalit ja tuotetestaukset,koska opiskelijalla ei ole varaa tehdä hutiostoksia ja blogeista saa sit vinkkejä:)
  2. Selkeät kuvat, rehelliset mielipiteet on iha ehdottomia, hyvä rento meininki ja minusta bloggaamisessa ylipäätään on tärkeää lukijoiden ja bloggaajan kommunikointi, minusta on epäkohteliasta jos bloggaaja ei vastaa lukijoiden kommentteihin. :)

  Liityin juuri lukijaksi, joten jos se lasketaan niin luen täällä nimimerkilla Riikka N ja varmuuden vuoksi sähköposti: Redandblack113@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, Riikka! Toki lasketaan! Uudet lukijat ovat aina tervetulleita. Olen myös täysin samaa mieltä tuosta kommunikointiasiasta. Sen takia vastaan kaikkiin kommentteihin - jos jää vastaamatta joskus, niin se on tahaton unohdus. Paljon arpaonnea sinulle :)!

   Poista
 21. 1. Pidän aina sinun kauneusboxiesittelyistäsi ja kaikki tuotetestaukset ovat myös ihania varsinkin uusiin merkkeihin tutustuminen. Myös kaikki luononkosmetiikkaan liittyvä on mukavaa luettavaa.
  2. Laadukas teksti ja kiinnostavat aiheet. Myös sopivanpituinen postaus niin jaksaa lukea mielenkiinnolla koko tekstin, mutta liian lyhyestä taas tulee pettynyt olo. Minusta on aina mukava katsella kuvia ja ne tuovat myös vaihtelua pitempäänkin postaukseen. Ja tietenkin rehelliset mielipiteet, koska ainakin mielestäni kosmetiikkablogeista on myös tarkoitus saada hyviä vinkkejä, sillä jos kirjoittajan mielipiteet ovat sponsoroidut ja tuote ei olekaan hyvä niin tuote on pettymys myös lukijalle. Jos hän siis sen tuotteen ostaa.

  En ole vielä lukija, mutta jos kelpaan mukaan arvontaan minut tavoittaa nimimerkillä Elzuuh ja sähköpostini on vauudenvuoksi elhf@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kelpaat totta kai arvontaan! Kaikki ovat tervetulleita :). Kiitos paljon perusteellisista vastauksistasi. Kaikkea hyvää ja paljon arpaonnea :)!

   Poista
 22. Ihana palkinto!

  1. Pidän tutorialeista ja erityisesti värikosmetiikasta. Etenkin sellaisista tuotteista, joita ei usein suomalaisissa blogeissa näe. Ja enemmän ehkä marketti-/halvemmasta kosmetiikasta, koska selektiiviset eivät ihan mun budjettiin mene.

  2. Hyvä kosmetiikkablogi on mielestäni tehty laadukkaista kuvista ja teksteistä. Huonoilla kuvilla olevia ei kauan jaksa katsella ja tekstin tulee olla sujuvaa luettavaa. Pienet kirjoitusvirheet eivät haittaa, mutta jos virheitä on melkein joka lauseessa tai teksti on virheiden takia vaikeaa ymmärtää niin se ei ole hyvä. Ja kun on kyse kosmetiikkablogista niin tuotteen arvostelun tulee myös mennä vähän enemmän yksityiskohtiin, eikä lifestyle-bloggaajien tapaan vain sanota, että tää oli ihku.

  Luen blogia tällä nimellä tai pelkällä meikin loppu nimellä, en ole varma kumpi, koska vaihdoin nimeä juuri ja uusi nimi ei ehkä taida näkyä ihan joka paikassa. :D

  meikinloppu@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla, että palkinto on mieluinen! Kiitos paljon vastauksistasi. Suuresti onnea arvontaan! :)

   Poista
 23. 1. Tuotearvostelut ja - vertailut kiinnostavat, samoin kuin luontaiskosmetiikka. Tutoriaalit ovat kivoja, samoin kuin muut yksinkertaiset vinkit ja niksit. En innostu pelkistä hintavan luokan tuotteiden esittelystä, vaan halpis/kohtuuhintaiset kiinnostavat eniten.

  2. Ehdottomasti rehelliset, suorat mielipiteet ja arvostelut ovat kaiken lähtökohta. Samoin laadukkaat kuvat, koska tottakai lukija haluaa aina nähdä vaikkapa kyseisillä meikeillä saadun lopputuloksen. Kuvien pitää siis olla tarpeeksi laadukkaita, että värivivahteet ja muut yksityiskohdat näkyvät. Yksinkertaiset ja selkeäohjeiset tutorialit tuovat suurta plussaa.

  Kahdella arvalla mukana, luen bloggerin kautta tällä nimimerkillä Hukkakukka. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon yksityiskohtaisista vastauksistasi! Niistä on hyötyä blogin kehittämisessä. Paljon onnea arvontaan! :)

   Poista
 24. Olen aina silloin tällöin vieraillut blogissasi, nyt aloin myös seuraamaan Bloglovinin kautta tällä samalla nimimerkillä :)
  1. Tuoteuutuuksien/ostoksien esittelyt ja arvostelut on aina kivoja. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa myös paljon. Meikkijutut on ihan jees, etenkin kaikki vähän erikoisemmat ja erilaisemmat meikit. Hiuspostaukset tulee myös aina luettua.
  2. Tarpeeksi suuret ja selkeät kuvat on tärkeitä. Hyvin kirjoitettu teksti ja siisti blogin ulkoasu ovat myös tärkeitä asioita. Persoonallisuus on tietenkin plussaa, pitää olla jotakin joka saa blogin pysymään kiinnostavana :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi, Cherrycloud! Tervetuloa myös seuraamaan Bloglovinin kautta. Paljon arpaonnea :)!

   Poista
 25. 1. Pidän erityisesti ihonhoitovinkeistä ja kaikki tuoteuutuuksien esittelyt ovat kivoja. Kaikki hiuksiin liittyvä myös plussaa.
  2. Blogissa tärkeää on tietenkin kiinnostavat aiheet, kiva & pirteä ulkoasu (samalla kuitenkin selkeys) ja paljon, paljon elävöittäviä, ihania kuvia :)
  Nimim. Murmeli (lonkero83@hotmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Onpa hyvä, että mainitsit ihonhoidon. Siitä minun pitäisikin varmaan kirjoittaa useammin. Suuresti arpaonnea! :)

   Poista
 26. 1. Haluaisin myös jotain miesten ihonhoitoon liittyvä tuotetestauksia ym. Meikkivinkkejä jne en kaipaa... ;)
  2. Hyvä blogi on kiinnostava ja antaa uutta tietoo eri tuotteista jne.
  Tämä lahja ois kiva antaa emännälle, ilahtuis varmasti! :)
  (ile-75@hotmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksista ja osallistumisesta! Erityisesti mun mieltä lämmittää tuo emäntä-sanan käyttö. Olen itäsuomalainen, enkä kokemukseni mukaan kuule sitä muualla Suomessa, joten kommentistasi tuli tosi kotoisa fiilis :D! Suuresti onnea arvontaan!

   Poista
 27. yhdellä arvalla mukana tuon aivan ihanan palkinnon arvonnassa, ihan mielettömän hieno
  1. Millaisista kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä blogipostauksista pidät eniten yleisesti ottaen, ei ainoastaan minun blogissani? Esimerkiksi pidätkö eniten tuotearvosteluista, värikosmetiikasta, ihonhoidosta, luonnonkosmetiikasta, päivän meikki-kuvista, tutoriaaleista jne.

  Olen kyllä niin kaikkiruokainen, että silloin on just parasta, kun on vähän kaikkea. Itse tarvitsen eniten juuri neuvoja ja vinkkejä meikkaamiseen ja varsinkin luomivärien käyttö on aina ollut itselle hankalaa, ja sen takia usein ne jää laittamatta. Ja vaikka meikkaan lähes päivittäin, niin jotenkin jämähdän aina niihin samoihin väreihin ja meikkeihin niin, että mitään vaihtelua ei ole. Ja ehdottomasti luonnonkosmetiikka(tai eläinkokeettomuus) on ensimmäinen ja tärkein kriteeri kosmetiikalle.

  2. Mistä on hyvä kosmetiikkablogi tehty? Mitkä ominaisuudet hyvässä blogissa ovat sinulle tärkeitä?

  Kyllä ne parhaimmat postaukset ovat niitä, joista itse bloggaajakin on eniten "innoissaan". Eli tekee vain omannäköistä ja sitä mistä itse tykkää, niin siitä se paras lopputulos tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos perusteellisista vastauksistasi! Erityisen mukavaa kuulla, että pidät kosmetiikan etiikkaa tärkeimpänä kriteerinä. Paljon arpaonnea! :)

   Poista
 28. Yhdellä arvalla
  1. Videoista jossa näytetään miten tehdään. Luonnonkosmetiikka myös kiinnostaa

  2. Päivityksiä viikottain. Erilaisia aiheita.
  riilii86@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon osallistumisesta! Huimasti arpaonnea sinulle :)!

   Poista
 29. 1. Pidän eniten uusien tuotteiden esittelyistä, sitä kauttaa saa aina itsellekin vinkkiä mitä kannattaisi testata :)
  2. Säännöllinen postaustahti, aito kirjoitustyyli ja suhteellisen virheetöntä tekstiä toivon näkeväni.
  Aihepiiri tietysti saa olla monipuolinen.

  Mukaan kahdella arvalla, olen lukijana Bloggerin kautta nimellä Maaria :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea sinulle, Maaria :)!

   Poista
 30. 1. Millaisista kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyvistä blogipostauksista pidät eniten yleisesti ottaen, ei ainoastaan minun blogissani? Esimerkiksi pidätkö eniten tuotearvosteluista, värikosmetiikasta, ihonhoidosta, luonnonkosmetiikasta, päivän meikki-kuvista, tutoriaaleista jne.

  Vastaus: Selkeät kuvat tuotteista ja tuotearvosteluja on kiva seurata. Osaa ostaa itsekkin se mukaan kun tietää jonkin tuotteen hyväksi.:) Ja meikki kuvat kiinnostaa suuresti ja hiustyylit myös.

  2. Mistä on hyvä kosmetiikkablogi tehty? Mitkä ominaisuudet hyvässä blogissa ovat sinulle tärkeitä?

  Ylös kirjotinkin sen että on selkeät kuvat ja huolella kirjotettu tuotearviointi.:)

  anu.lang@hotmail.com ja liityin lukijaksi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan blogiani! Kiitos vastauksistasi ja osallistumisesta. Suuresti onnea arvontaan! :)

   Poista
 31. Pidän tuotearvosteluista ja uusien tuotteiden kokeiluista mm ihonhoidon tuotteista.
  Hyvässä kosmetiikkablogeissa käsitellään eri tuotemerkkejä ja ilmaistaan suoraan, miltä jokin aine tuntuu eikä hyssytellä turhaan. Jää sitten meidän kokeilijan vastuulle todeta, mikä kullekin on oikea. Tämä ei missään nimessä tarkoita sinun blogiasi vaan yleisesti kaikkia blogeja .
  Seuraan blogiasi bloggerin kautta nimellä klaara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta - minustakin on lukijana tärkeää, että kirjoittajan kanta on ilmaistu selkeästi eikä sitä tarvitse arvailla. Kiitos vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea :).

   Poista
 32. Olen yhdellä arvalla mukana.

  Eniten pidän tuotearvosteluista, mutta mielestäni vaihtelu virkistää, joten olen melko kaikkiruokainen postausten suhteen. Arvostelut tuoteuutuuksista on tosi kivoja.

  Pidän blogeista, joissa on hyvälaatuisia kuvia ja rehellisiä mielipiteitä. Mielestäni kuvia ei voi koskaan olla liikaa, varsinkin jos ne ovat edes kohtuullisen selkeitä :)

  haaruhainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea sinulle :).

   Poista
 33. Bloggerin kautta luen! Kaksi arpaa, kiitos.

  Minusta on kiva löytää ihan uusia juttuja, tuoteuutuuksia. Ja se on aina mukava tunne, kun löytyy jokin ihan yksinkertainen vinkki ja jippo, joka toimii. Ekologisuudesta tykkään kosmetiikassakin ja sitä on hyvä pitää esillä. Ja ne rehelliset mielipiteet!

  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi - niistä on hyötyä blogia kehittäessä. Paljon onnea arvontaan! :)

   Poista
 34. 1. Tuotearvosteluista, joissa on paljon kuvia ja rehellinen mielipide tuotteesta.

  2. Tarpeeksi usein päivittyvä ja paljon kuvia sisältävä blogi toimii aina. Plussaa tageista, joskus haen esim. hiuspostauksia, joskus kosmetiikka jne.

  Osallistun yhdellä arvalla ja nimimerkillä Jenni. Sähköposti j3nnu(at)postiloota.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea sinulle :)!

   Poista
 35. 1. Pidän kaikkein eniten sellaisista tutoriaaleista eli miten joku juttu tehdään. En ole koskaan oppinut meikkaamaan.... HAH :D Ihan oikeasti joten sellaiset ovat likellä sydäntä. Että oppii edes mallista matkimalla jotain tekemään oikein.
  Ihon hoito ja tuotearvostelut ovat tärkeitä koska omaan jonkunsortin ongelmaihon ja on vaikeaa löytää tuotetta joka ei aiheuttaisi näppylöitä ja ihottumaa...

  2. On mukavaa lukea blogia jossa kirjoittaja on täysillä mukana. Osaa asiansa ja seisoo sanojensa takana.

  Yhdellä arvalla mukaan :o)

  irmeliina(at)netikka.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Toivottavasti arpaonni suosii sinua :).

   Poista
 36. Lukija PK Bloggerin kautta.
  1. Tuotearvostelut ja -esittelyt ovat mieleeni.
  2. Hyvät kuvat, säännölliset postaukset.

  Kaksi arpaa,
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon osallistumisesta! Arpaonnea sinulle :)!

   Poista
 37. Kiva arvonta, onneksi ehdin vielä mukaan! Seuraan siis bloggerin kautta julkisesti nimimerkillä "MS", joten kaksi arpaa kiittäen :)

  1. Tykkään eniten lukea tuotearvosteluita, niiden joukosta löytyy aina jotain uusia tuotevinkkejä itselle. Varsinkin luonnonkosmetiikka-aiheiset postaukset kiinnostavat, samoin uutuustuotteet; olivat ne sitten meikkejä tai ihonhoitotuotteita :)

  2. Postaustahtia oleellisempi asia mulle on aina ollut se, että blogi on omannäköinen ja tekstit ovat aitoja. Musta on ihanaa, kun bloggaajan innostus ja persoona paistavat tekstistä läpi :) Tuotearvosteluissa tykkään siitä, että niiden eteen on oikeasti nähty vaivaa.

  S-postini: beauty.highlights.blog@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon perusteellisista vastauksistasi! Olen ihan samaa mieltä tuotearvosteluista. En itsekään välitä siitä, jos arvosteltavaa tuotetta on kokeiltu vain pari kertaa. Toivottavasti arpaonni tärppää :)!

   Poista
 38. Yhdellä arvalla mukaan.
  1. Eniten tykkään tuotearvosteluista ja luonnonkosmetikka-postauksista.Yleensäkin olen enemmän kiinnostunut ihonhoidosta kuin meikkijutuista.
  2. Hyvän blogin tunnistaa siitä, että on laadukkaat kuvat, hyvin kirjoitetut ja säännölliset postaukset ja jotain omaa, mistä blogistin tunnistaa.
  -Lumikki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea :).

   Poista
 39. Yhdellä arvalla mukana.
  1. Mieluisimpia ovat vaihe vaiheelta kuvatut meikkaamiset. Niistä oppii aina itsekin jotain uutta.
  2. Hyvässä blogissa on sujuva teksti ja laadukkaat kuvat.

  johanna.putaansuu(a)nastanakin.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon osallistumisesta! Suuresti arpaonnea sinulle :).

   Poista
 40. 1. Tuote-esittelyt ja -arvostelut kiinnostavat, erityisesti ihonhoidon ja luonnonkosmetiikan osalta.
  2. Sujuvasti, selkeästi ja mielenkiintoisesti kirjoitettu teksti, säännölliset päivitykset sekä persoonallinen ote ovat blogissa ominaisuuksia, joita arvostan.

  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Eeva, kiitos vastauksista ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea :)!

   Poista
 41. 1. Pidän kosmetiikkapostauksista, joissa kerrotaan, mitä bloggaaja on tuotteesta pitänyt. Mielenkiintoapitää yllä myös kommetit, kenelle tuote olisi sopiva.

  2. Hyvässä kosmetiikkablogissa on kivoja kuvia ja helpostiluettavaa ja selkeää tekstiä.

  Yhdellä arvalla mukana.
  virpi.yv(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksista ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea! :)

   Poista
 42. 1. Tutoriaali ja tuotearviot ovat mieleistä luettavaa. Parasta on kun saa vinkkejä omiin ostoksiin ja meikkailuihin.

  2. Hyvä blogi on ulkoasultaan selkeä ja "kutsuva". Plussaa siitä jos kirjoittajan teksteistä käy ilmi perehtyneisyys ja mielenkiinto aiheeseen. Selkeät kuvat on hyvä juttu myös.

  Luen anonyymisti omien kirjanmerkkien kautta :)
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon osallistumisesta! Paljon arpaonnea sinulle :).

   Poista
 43. 1. Esittelyt ostoksista, uusien ja vanhojenkin tuotteiden esittelyt ja arviot.
  2. Aitoa ja rehellistä tekstiä toivon, paljon kuvia ja omia mielipiteitä tuotteista.
  Yhdellä arvalla mukaan,
  wafer@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Arpaonnea sinulle :).

   Poista
 44. Parhautta blogeissa on rehelliset arvostelut, tyhjät purkit ja ensimmäiset fiilikset.
  Tärkeitän on rehellisyys tuotteista, hyvä äidinkieli, laadukkaat kuvat ja ehjä paketti.
  Seuraan bloggerin kautta :)
  Lukutoukka789@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Suuresti arpaonnea sinulle :)!

   Poista
 45. 1. Eniten kiinnostaa tuotearvostelut. Pidän erityisesti tyhjien tuotteiden esittelyistä jolloin tuottetta on todella käytetty enemmän kuin kerran ja sitä kohtaan on syntynyt varmasti rehellinen mielipide. Etenkin edullisemmat tuotteet kiinnostavat, sillä olen itsekin opiskelijabudjetilla liikkeellä. Itse olen jostakin syystä arka tilaamaan tuotteita netistä/ulkomailta vaikka ne kiinnostavatkin, joten blogeista on mukava seurata myös kommentteja ja käyttökokemuksia niitä koskien.

  2. Hyvässä kosmetiikkablogissa on laadukkaat kuvat sekä kokonaisuudesta, että lähemmin meikin yksityiskohdista. Blogin ulkoasun tulisi mielestäni olla suhteellisen simppeli, ettei esim. liian räikeä tausta vie huomiota kuvilta. Toki myös hyvä ja rakenteeltaan selkeä kirjoitusasu on plussaa. Arvostan myös rehellisyyttä. Jos jokin tuote ei vaan miellytä, sen voi sanoa suoraan asiaa kaunistelematta.

  Yhdellä arvalla mukana :)
  roomar@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti hyödyllisistä ja perusteellisista vastauksistasi! :) Paljon arpaonnea sinulle!

   Poista
 46. 1. Itse pidän kaikista haalinnoista ja tuotearvosteluista. Haalinnoissa ongelmana on vain se, että silloin itsekin rupeaa himoitsemaan jotain tiettyä tuotetta joka ei aina ole hyvä juttu ;) Parhaimpia tuotearvosteluita ovat ne, jossa tuotteesta annetaan kattava tieto (Hinta, mahdollinen inci, mistä saa jne) mutta tärkeää on myös se, että tuotetta on testattu. Jos bloggaaja arvostelee tuotetta on hölmöä jos mielipide annetaan ensi käyttökerran jälkeen, jolloin lukijalle syntyy sellainen kuva että postaukseen ei ole mahdollisesti panostettu.
  2. Ehdottomasti hyvät, laadukkaat kuvat sekä maltillisissa mitoissa pidetty tekstipätkä. Liian pitkiä ei välttämättä jaksa lähteä lukemaan. Myös monipuolisuus on blogeissa plussaa, on mukavaa lukea markettimerkeistä, selektiivisestä kosmetiikasta mutta myös indiemerkit kiinnostavat.
  Itse olen myös huomannut että "naseva" nimi kosmetiikkablogille iskee, mitä mieleenpainuvampi, sen todennäköisemmin saatan käydä kurkkaamassa.

  Seuraan bloglovinin kautta, nimimerkillä Veera T.
  s-posti on homekurkku@gmail.com
  -pahvikirahvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon yksityiskohtaisista vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea sinulle :)!

   Poista
 47. 1. Värikosmetiikkajutut ovat yleensä mielenkiintoisimpia lukea, ja myös tutoriaalit vähän erikoisemmista meikeistä. Toki luen kaikenlaisia postauksia, mutta varsinkin värikkäät meikkijutut tulee kahlattua tarkkaan. Tuotearvostelut on kivoja myös, mutta niiden pitää olla hyvin tehtyjä - perusteellisia eikä mitään mainoshöpinöitä.

  2. Hyvä kosmetiikkablogi on huumorintajuinen, värikäs ja monipuolinen. Kuviin pitää ehdottomasti panostaa ja kirjoitusasun on oltava selkeä ja suht virheetön. Olen sellainen kiukutteleva lukija - jos uuteen blogiin törmätessäni ensimmäinen huomio liittyy surkeaan teksiin tai kuviin, klikkaan punaista ruksia samantein. Käytän ennemmin aikaani hyvien blogien seuraamiseen ^__^

  Seuraan Googlen kautta nimimerkillä Sinny O.
  Sähköposti päätyy perille osoitteella sinny.o.92@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon yksityiskohtaisista vastauksistasi! Tokihan se on ymmärrettävää, että itse kukin lukee mieluummin huolella hoidettua blogia :). Paljon arpaonnea!

   Poista
 48. 1. Tutoriaalit ja ihonhoitoon liittyvät postaukset ovat kivoja. Lisäksi tuotevinkit.

  2. Avoimuus, iloisuus ja huumori =)

  Seuraan
  HeliAO
  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea sinulle! :)

   Poista
 49. Tulikohan mun kommentti? Se tutnui vain katoavan tuhkatuuleen? No, jos tulee tuplana, niin pahoittelut. Koitan muistaa, mitä äsken kirjoitin.

  1. Tykkään kun kirjoitetaan monipuolisesti erilaisia postauksia, etteivät kaikki toista vain saaa kaavaa. Eniten tykkään värikosmetiikasta, kynsilakoista ja meikkikuvista, jos valita pitää. Tykkään, jos bloggaaja vinkkaa lukijoilleen jonkin hyväksi havaitsemansa tuotteen ja kertoo vielä mistä sitä voisi ostaa. Ja toistne meikkikuvista on ihana inspiroitua itse. :)

  2. Tärkeintä taitaa olal tällä hetkellä se, että blogissa on jotain persoonaa, että se erottuu tästä olemassa olevasta suuresta blogimäärästä jotenkin. Tottakai on tärkeää, että blogissa on siisti ulkoasu, teksti on sujuvaa ja kuvat ovat hyvälaatuisia. Mutta eniten kuulutan sen persoonan perään, jolla vähän erottua muista ja joka tekee kirjoittajasta inhimillisen.

  Niniane nimimerkillä aloin seurailla sua Googlen kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nähnyt toista kommenttia sinulta, joten hyvä että laitoit toisen kerran!

   Kiitos paljon yksityiskohtaisista vastauksistasi ja osallistumisesta! Paljon arpaonnea :).

   Poista
 50. 1. Minun suosikkipostauksiani ovat kuukauden loppuneet. Siinä saa mielenkiintoisen läpileikkauksen siitä minkälaisia tuotteita bloggaaja käyttää. Ja tottakai tuotetta on helpompi arvioida, kun putelin on käyttänyt loppuun. En juurikaan meikkaa, joten värikosmetiikka ja kynsijutut eivät kiinnosta mua kovinkaan paljon, vaan olen kiinnostuneempi ihonhoidosta ja suihkutuotteista.

  2. Ensinnäkin bloggaajan pitäisi osata kirjoittaa sujuvasti. Blogin ulkoasun pitäisi olla selkeä eli fontista pitäisi saada selkoa ja kuvista myös. Olisi myös mukavaa, jos blogi päivittyisi säännöllisesti. Luen aika monenlaisia kosmetiikkablogeja, niin kauneusalalla ammatikseen toimivien kuin harrastajienkin kirjoittamia. Minulla ei ole sinänsä mitään vaatimusta bloggaajan ammattitaitoa kohtaan (kunhan ei ihan mitään puutaheinää kirjoittele), sillä ajattelen että jokaisella blogilla on paikkansa ja saan lukijana eri blogeista eri asioita. Bloggaajan persoona saisi tulla jotenkin sieltä rivien välistä esiin, se jotenkin tekee blogin omanlaisekseen, vaikka bloggaaja ei toisikaan henkilökohtaisia asioitaan blogiin.

  Osallistun kahdella arvalla. Seuraan blogia Bloggerin kautta nimimerkillä Marikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon perusteellisista vastauksistasi! Niistä on paljon hyötyä tulevaisuudessa. Paljon arpaonnea sinulle :)!

   Poista