keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Lovelula Beauty Box: helmikuu 2015 (+alekoodi!)

Brittiläinen luonnonkosmetiikkaan, erityisesti ihonhoitoon, keskittyvä Lovelula Beauty Box jatkaa voittokulkuaan. Sen voi tilata Suomeen muutaman kuukauden erissä kerrallaan. 

Helmikuun boksi on mielestäni kerrassaan loistava. Se on monipuolinen, ja käyttöä minulla on jokaiselle tuotteelle.


Fair Squared Hand Cream

Oliiviöljyä, manteliöljyä ja hunajaa sisältävä Reilun Kaupan käsivoide on kosteuttaja vakavaan tarpeeseen. Sitä tarvitsee rasvaisuutensa takia vain pienen nokareen kerrallaan, mutta sopivasti annostellessa se imeytyy ihoon hyvin. Jos sitä tosin laittaa vahingossa liikaa, kädet voivat jäädä tahmeiksi. Veikkaisin erityisesti paljon käsiä työn takia pesevien pitävän tästä. Voide tuoksuu miedosti mantelille. Ihan kelpo voide, mutta tahmavaaran vuoksi ei suosikkini.

Täysikokoinen sadan millin puteli maksaa ainoastaan 4,50£/~6€.


Lovea Nature Body Wash (Guava)

Suuri 400 millin trooppiselta guavalta tuoksuva suihkugeeli oli miellyttävä yllätys. En erityisemmin innostu suihkugeeleistä, enkä myöskään guavan tuoksuisista tai makuisista jutuista. Tämä ei kuitenkaan ole yhtään hassumpi. Tuoksu on odotetusti makea, mutta siitä huolimatta virkistävällä tavalla tunkkaisuuden sijaan. Geelissä on myös aloe veraa kosteuttamassa ihoa. Suosittelen!

Hintaa suihkugeelillä on 6,49£/vajaa 9€.


Mádara Cranberry Juniper Hand & Body Soap

En ole vielä ottanut tätä karpaloista saippuaa käyttöön, sillä odotan tämän hetkisen saippuani loppumista. Sen tosin osan jo sanoa, että saippua tuoksuu ihanan marjaisalta.

Jostain syystä tätä saippuaa Lovelulan sivuilla ei ole juuri nyt, mutta sen voi hankkia myös esimerkiksi Sokoksen myymälöistä. Sitä ei ole näköjään saatavilla Sokoksen verkkokaupasta.


REN Keep Young And Beautiful Instant Firming Beauty Shot

Geelimäinen anti-age-seerumi, jonka luvataan siloittavan ihoa jättäen siitä nuorekkaamman näköisen.Vaikka en vielä kuulukaan anti-aging-tuotteiden kohderyhmään, serrumin ihoa tasoittava ominaisuus on helposti huomattavissa. Seerumi tuntuu iholla virkistävältä, mutta kosteuttajaksi tästä tuotteesta ei ole.

Täysikokoinen 30 millin pakkaus maksaa 36£/~49€.


Skin Blossom Reviving Eye Cream

Kirsikaksi kauneusboksikakun päälle halusin jättää paketin suosikkituotteeni, eli Skin Blossomin silmänympärysvoiteen. Luonnonkosmetiikan puolelta olen kokeillut ainakin MyChellen Fabulous Eye Creamiä ja Balance Me'n Wonder Eye Creamiä, jotka maksavat yli 20 euroa molemmat. Kasvoistani silmänympärysiho saattaa olla vaativin hoidettavani, sillä se kuivuu minulla todella helposti. Erityisesti peitevoide viimeistään paljastaa sen kuivahdettuaan silmieni alle jo viidessä minuutissa, mikäli en ole huolehtinut silmäpussieni rasvauksesta. Noita kahta kalliimpaa voidetta jouduin laittamaan sekä aamuin että illoin vähintään kaksi kerrosta, sillä muuten niistä ei ollut tarpeeksi hyötyä. Siitäkin huolimatta jouduin olemaan varovainen meikatessa.

Halleluja, mikä vaikutus tällä yli puolet edullisemmalla voiteella on ollut silmänympärysiholleni! Se ensinnäkin on koostumukseltaan rasvaisempi kuin muut kokeilemani vaihtoehdot, mutta miellyttävällä tavalla. Se ei kuitenkaan tunnu raskaalta. Toisekseen, pidän pakkauksen pumppupullosta. Sillä annostelu on helppoa ja hallitumpaa. Huomautettava tosin on, että yksi kokonainen pumppaus on ihan liikaa. Puolikas riittää rasvaamaan molempien silmien alukset. Kolmannekseen, tarvitsen tätä vain yhden ainoan kerroksen, ja ihoni on ravitumpi kuin aiemmin! Eron huomaa myös meikatessa - samat peitevoiteet eivät enää kuivahda silmien alle yhtä helposti kuin aiemmin. Todellinen voitto kotiin!

Tämän timantin voi tilata hintaan 5,95£/8€.


Mikäli jokin näistä tuotteista tai merkeistä kutkuttaa lompakon pohjaa, niin voitte koodilla BBFEB15 saada 20% alennuksen boksin merkeistä (Fair Squared, Lovea, Mádara, REN, Skin Blossom) helmikuun viimeiseen päivään saakka. 

9 kommenttia:

  1. Eilen, kun näin toisessa blogissa tän boxin, päätin, että toi Lovean suihkugeeli on saatava, vaikuttaa niin herkulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yllättävän virkistävä! Kannattaa kokeilla, jos sulla on uusi suihkugeeli hakusessa (tai vaikkapa jos ei olisikaan ;)).

      Poista
  2. Hieman oli erilaiset nää boksit, tuo suihkugeeli oli eri tuoksuinen, samoin käsivoide. Olisin kyllä huolinut myös tuon guavan, ainakin Korresin guava tuoksuu taivaalliselle!

    Mahtava kuulla, että tuo sy-voide on noin hyvä! Mulla juuri loppuukin kaksi sy-voidetta, joten pääsen pian testailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan sinäkin pääset voidetta testailemaan, niin kuulisin mieluusti sun kokemuksia siitä! :)

      Poista
  3. Vaikuttaa tosi hyvältä boksilta. Hienoa, että löytyi uusi silmänympärysvoidesuosikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Vaikka paljon hyviä tuotteita näistä bokseista saakin, niin harvoin kuitenkaan ihan näin heti suosikiksi singahtavia!

      Poista
  4. Hyvän oloinen boksi! Maltan tuskin oottaa et ens kuussa pääsen itsekin availemaan Love Lulaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo jee, mahtavaa, että Livboxia vähän kilpailutetaan näillä ulkomaisilla vaihtoehdoilla ;).

      Poista
  5. Tämä on ollut ihana boksi! Tilasin loppuvuodesta sen itselleni lahjaksi, kun LA oli joulukuussa. Ajattelin, että on aina kerran kuussa pieni kiva yllätys piristämässä univelkaisia päiviä :D Ja mahtavia bokseja on tullut (joulukuu-tammikuu-helmikuu). Nyt pohdin vaan että kehtaisinko jatkaa tilausta kun Suomeen tilaaminen on aika tyyristä...

    VastaaPoista