perjantai 6. joulukuuta 2013

ESPA Skincare-tilaus

Kirjoitin ihan pari päivää sitten kosmetiikkajoulukalenteristani saamistani ESPAn tuotteista ja hulppeasta 15 punnan lahjakortista. Tottakai käytin lahjakortin mitä pikimmiten ja paketti myös tuli postissa kiitettävän nopeasti.

ESPAn verkkokaupassa saa valita joka tilaukseen neljä deluxe-näytettä, mikä on mielestäni todella hyvin. Näytteitä saa yleensä kaupasta kuin kaupasta korkeintaan pari, ne eivät aina ole itse valittavissa eivätkä varsinkaan riittoisia deluxe-näytteitä. Olen toistaiseksi todella vaikuttunut liikkeen toiminnasta (ja se toimittaa myös Suomeen).

Tilasin nämä tuotteet:


Lahjakortin käytin Hydrating Floral Spafresh Spritzer-kasvoveteen, joka on nimenomaan kuivalle iholle. Se maksoi £18,50, eli maksoin koko tilauksesta £3,50. Halusin täysikokoisen kasvoveden, koska minulla ei ole sellaista ollenkaan. Kaikkia muita ihonhoitotuotteita minulla on useita erilaisia (kuorintoja, naamioita, voiteita, seerumeita...you name it).

Mukaani valitsin seuraavat näytteet: 24-Hour Replenishing Moisturiser, Skin Radiance Mask, Replenishing Skin Treatment Oil ja 24-Hour Replenishing Eye Moisturiser.

Sain joulukalenterissa kuorinnan ja seerumin, joten nythän minulla on samalta merkiltä yövoidetta lukuunottamatta melkeinpä kaikki kasvojen ihonhoitoon tarvittavat tuotteet. Ajattelinkin siis, että käyttäisin vain ESPAn tuotteita esimerkiksi pari viikkoa, minkä pohjalta tekisin perusteellisen arvostelun. Miltäs kuulostaa?

Onko teillä kokemuksia ESPAn tuotteista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti