tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukalenterin kolmas luukku

Tämä luukku on kaiken rakkauden ansainnut. On ensinnäkin aivan mahtavaa, että siinä tuli kaksi tuotetta. (Jos haluatte nähdä miltä joulukalenterini näyttää, klikkaa tätä.)

Kyseessä on nimittäin Espan Refining Skin Polish ja Optimal Skin ProSerum.


Nämä deluxe-kokoiset näytteet tulivat kauniissa rasiassa, mikä oli kiva yllätys! Jos olette tarkkoina, voitte nähdä mysteerisen kortin pilkistävän näytteiden takaa. Uskokaa tai älkää, mutta se on 15 punnan arvoinen lahjakortti Espan nettikauppaan. Kärsimättömänä kosmetiikka-addiktina tein ostokseni heti aamulla. Tilasin 18.50 punnan arvoisen, kuivalle iholle tarkoitetun kasvoveden. En yleensä käytä kasvovettä, mutta olen ollut surullinen käytettyäni Muradin kasvoveden deluxe-näytteen loppuun hiljattain, ja olen kaivannut kosteuttavaa kasvovettä sen jälkeen. Tilaamani kasvovesi on tarkoitettu nimenomaan kuivalle iholle, joten toivon sen antavan iholleni lisäkosteutusta. Kaikkiin Espan tilauksiin saa lisätä myös neljä näytettä, joiden valitseminen oli ehkä jopa jännittävämpää kuin itse lahjakortin arvon käyttäminen.

En pysty käsittämään miten hyvän diilin Espa on heittänyt You Beauty-joulukalenteriin! Olen vielä noin 12 tunninkin päästä ihan taivaissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti