sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Lovelula Beauty Box: joulukuu 2013 (Moa, One Love, MOX, AD skin synergy, Mitchell and Peach)

Tämän kuun Lovelula-boksin teemana on ilmeisesti talvi-ihon hoito. Kaikki tuotteet suihkugeeliä lukuunottamatta ovat ihonhoitoon liittyviä. En ole vielä tosin kokeillut näitä kunnolla (jos ollenkaan), sillä testaan tällä hetkellä Espan ihonhoitotuotteita, ja haluan tehdä sen käyttämättä muiden merkkien tuotteita samaan aikaan.

Tällaisen saaliin siis sain tämän kuun boksista.


Mitchel and Peach Shower Wash
Aloitetaan nyt tästä paholaisesta niin saan sen alta pois. Minullahan on siis jo sama deluxe-näyte tästä suihkugeelistä ja olen kirjoittanut siitä aiemmin täällä. En pidä edelleenkään sen tuoksusta.

Moa Green Balm
Tätä voidettahan voisi kutsua ihan legendaksi. En ollut sitä vain ennen itse koskaan kokeillut, vaikka ainoastan hyvää olin kuullut. Oli kiva saada edes tällainen pieni näyte siitä. Olen toistaiseksi käyttänyt sitä vain huulirasvana, jollaiseksi se sopii todella hyvin. Voiteen rasvapitoisuus, kosteutus ja koostumus ovat ainakin huulten hoitoa ajatellen kohdallaan. Se tuntuu hyvin miellyttävältä ja sulautuu ihoon silkkisesti.

One Love Organics Skin Saviour Balm
Ihmevoiteeksi kutsuttua Skin Saviour Balmia voi käyttää meikinpoistoon, kasvojen puhdistukseen, ihon kosteuttamiseen tai jopa hiusten muotoiluun (?!). Kyseessä on hyvin samantapainen voide kuin edellä mainittu Green Balm, mutta tämä One Love Organicsin voide tuoksuu herkullisesti sitruunalta, mistä tykkään kovasti. Käytin tätä kerran meikinpoistoon, mutta se ei mielestäni ole yhtä kätevää tai hygienistäkään verrattuna suosikkimeikinpoistomenetelmääni eli manteliöljyyn. Voide kyllä poisti meikin ihan kohtalaisesti, mutta jätti hieman rajausväriä ripsien tyviin. Minua erityisesti haittaa se, että koska minun piti pariinkin otteeseen mennä likasormineni takaisin purkkiin ottamaan lisää voidetta meikinpoistoa varten, itse tuote menee likaiseksi. Se on aika luotaantyöntävää ja en siksi aio käyttää voidetta siihen tarkoitukseen enää. Olen joitakin kertoja käyttänyt sitä kasvojen puhdistukseen meikittömälle iholle. Siinä tarkoituksessa voide toimii mielestäni hyvin - sitä vaan pitää kahmata purkista reilulla kädellä.

MOX Botanicals Yakima Valley Peppermint Lip Butter
Minä rakastan huulirasvoja. Minulla on niitä aivan tarpeettoman suuri kokoelma, mutta siitä huolimatta jaksan innostua uusista huulirasvoista. Olin kuullut tästä merkistä aiemmin, joten ilahduin nähdessäni sen boksissa. Valitettavasti itse voide oli pettymys. Liekö piparmintulla osuutta asiaan, mutta tämä rasva kuuluu juuri niihin tuotteisiin, jotka kuivattavat huulia enemmän kuin kosteuttavat. Tuote myös haisee ja maistuu epämiellyttävän esanssiselle piparmintulle.

AD skin synergy Nourishing Face Oil
Tämä yöhoidoksi tarkoitettu kasvoöljy on anti-aging ja se sisältää mm. C-vitamiinia. Plussaa kätevästä pumppupullosta, vaikka kyseessä onkin vain näyte. En ole vielä ehtinyt käyttää tätä ollenkaan.

Kimberley Sayer Face Cleanser ja Restore Cream
Nämä ovatkin kuvassa taka-alalla näkyvät pienet foliopakkausnäytteet. En ole kokeillut näitäkään vielä.

Kaiken kaikkiaan joulukuun boksissa tuli mielestäni ihan kelpo määrä tavaraa. Minusta olisi tosin ollut parempi, jos Lovelula olisi ottanut joulunodotuskauden huomioon korvaamalla yhden tuotteen vaikka juhlavalla kynsilakalla.

Oletteko te käyttäneet mitään näistä tuotteista? Miltä tämän kuun vaikutti teidän mielestänne?

2 kommenttia:

  1. Kaikki tuotteet ovat vieraita. Kateellisena aina luen näitä boksi-postauksia, kun Suomessa on tietääkseni vain pari. En tosin tilaa LivBoxiakaan enää, koska haluaisin juuri jotain tällaisia itselleni aivan uusia merkkejä. Jenkeissä vasta näitä bokseja onkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhhei, amerikkalaiset boksit vaikuttaa superihanilta!

      Poista