lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukut 15-21

Ihan näin alkuun taas pahoitteluni siitä, että en ole pystynyt päivittäin postaamaan joulukalenteriyllätyksiäni tänne! En vain yksinkertaisesti ole ollut kotona sellaisiin aikoihin, jolloin olisin voinut ottaa järkeviä kuvia.

Tässä taas siis yhteiskuva tällä viikolla saamistani joulukalenterituotteista.


Bamboo Smooth Kendil Oil (Dry Mist Oil) on kalenterin toistaiseksi ainoa hiustenhoitotuote. Se on siis pyyhekuiviin hiuksiin suihkutettava hoitoöljy. On kiva päästä kokeilemaan jotain tällaista, sillä itse käytän veteen liuotettua arganöljyä hiuksissani useamman kerran viikossa. Arganöljy huomattavasti pehmentää ja siloittaa hiuksiani, joten haluan tietää, että huomaanko minkäänlaista eroa sen ja tämän uuden öljyn välillä.

Q:Radiance The Fine Fragrance Body Spray tuoksuu purkin kuvauksen mukaan ruusulta ja bergamotilta. en ole varma, että tunnistanko kumpaakaan tuoksua tästä tuotteesta, mutta ihan miellyttävän raikkaalta se tuoksuu kuitenkin, melkein jopa unisex-tuoksulta. Eiköhän tälle ole käyttöä.

Sitten onkin vuorossa kulttituote, eli Dr. Lipp Original nipple balm for lips. En tiennytkään ennen, että se tehdään lanoliinista eli villavahasta. Vältän lanoliinia, sillä se usein kerätään teuraslampaiden villasta, joten laitan tämän tuotteen kiertoon.

Kuvassa huulirasvan takana vilkuilee dr. organicin Dead Sea Mineral Eye Rescue Rollerball-silmägeeli. Rakastan näitä kuulapäisiä geelituotteita, sillä niiden viileys tuntuu virkistävältä aamuisin. Se kosteuttaa ja ravitsee. Tää on mun uusi must-tuote!

Silmägeelin vieressä on ModelCo-ripsiväri. Harmillista kyllä, sen pakkauksessa ei lue mitään muuta kuin merkin nimi. Siinä ei edes ole tarkempaa ripsarin nimeä tai mitä sen pitäisi tehdä (eli tuuheuttaa, pidentää vai molempia). Olen käyttänyt sitä nyt pari kertaa ja toistaiseksi olen tykännyt. Mielestäni se sekä tuuheuttaa että pidentää.

Viimeisenä kuvassa on DHC:n Deep Cleansing Oil. Se on käytännössä sekoitus oliiviöljyä ja E-vitamiinia. Olen saattanut mainitakin, että tällainen rahastaminen huvittaa minua hieman. Täysikokoinen 200 millin pakkaus tätä puhdistusöljyä maksaa näemmä päälle 20 puntaa. Minä poistan meikkini manteliöljyllä, johon olen lisännyt myöskin E-vitamiinia ja appelsiinituoksuöljyä. Litran tonkka manteliöljyä maksoi minulle kuutisen euroa. En oikein ymmärrä, että miksi kukaan ostaisi noin kallista oliiviöljyä, kun meikinpoistoon ja ihon puhdistukseen voi käyttää halutessaan oikeastaan mitä tahansa ruokakaupasta saatavaa kasviöljyä paljon halvemmalla. Tämä minikoko tuli tosin ihan tarpeeseen, sillä se on kätevä matkustaessa, etenkin kun siinä annostelumekanismi, jolla saa kontrolloitua pullosta tulevaa öljyn määrää.

Enää kolme luukkua jäljellä! Iiiiik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti