lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lovelula Beauty Box: huhtikuu 2014 (REN, Jane Iredale, UNE...)

Olen taas kuun alussa saanut kuukausittaisen luonnonkosmetiikkapläjäyksen eli Lovelula-kauneusboksin. Tässä kuussa tulikin tuotteita monelta mielenkiintoiselta merkiltä. Lovelula on pelkkää luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa, joka toimittaa ilmaiseksi myös ulkomaille (ei tosin kauneusboksia, vaikka se tosin nykyään on tilattavissa ulkomaille lisäkustannuksin).


Olen kokeillut kaikkia tuotteita lukuunottamatta Santen suihkugeelinäytteitä (vasemmalla). Seuraavaksi sanon muutaman sanan siitä, että miltä ne vaikuttavat.

REN Rosa Centifolia Express Make-up Remover

Olin superinnoissani nähdessäni REN-tuotteen boksissa. Olen suuri REN-fani, mutta en raaski ostaa merkin tuotteita niin paljon kuin haluaisin. Rosa Centifolia on merkin uusin tuoteperhe, joka koostuu vain erilaisista puhdistustuotteista. Kuten tuotteen nimestä näettekin, boksissa tuli sarjan hellävarainen meikinpuhdistusmaito. 50 millin pakkauksessa on kätevä pumppu.

Itse putsari on hyvin hellävarainen, todellakin täysin tuoksuton ja kevyt. Se puhdistaa meikin hyvin ja sillä saa kyllä hangattua viimeisetkin ripsarin ja rajauskynän rippeet pois. Se ei kuitenkaan ole yhtä tehokas kuin esimerkiksi uudehko rakkauteni eli Melvitan Milky cleansing oil, joka on yksi parhaista kokeilemistani meikinpoistoaineista ikinä. Voisin kuvitella, että tämä REN:in putsari sopii erityisen hyvin herkkäihoisille ja hajusteille herkistyneille henkilöille.


UNE Absolute Black Eye Liner Kohl

UNE on ranskalainen sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki. Tämä rajauskynä on ensimmäinen kosketukseni koko merkkiin, vaikka olenkin silmäillyt sen tuotteissa netissä silloin tällöin.

Ensinnäkin haluan sanoa, että vertaillessani tämän kynän jälkeä muihin mustiin rajauskyniini, UNE:lla saa ehdottomasti mustinta jälkeä aikaan. Pigmentti tässä kynässä on siis todellakin paikallaan. Se on rakenteeltaan äärimmäisen pehmeä ja kermainen - sanoisin, että jopa haitaksi asti. En omasta mielestäni ole huonoimmasta päästä kajaleiden kanssa, mutta tämän kynän kanssa pitää olla varovainen sotkua välttääkseen.

Kynän pehmeys ei valitettavasti ole eduksi pidemmän päälle. Mustaa nimittäin siirtyy luomivakoon minulla viimeistään neljän tunnin sisällä. Harmi!


Figs & Rouge Mocha Orange Lip Balm

Olen aivan ihastunut tämän huulirasvan pakkaukseen! Se näyttää niin pirteältä, että vähemmästäkin tulee hyvälle tuulelle. Myös itse huulirasva on loistokamaa. Se on kosteuttava ja hoitava, ihan kuten huulirasvan suokin. Lovelula-boksissa on tullut nyt kolme kertaa peräkkäin huulirasva, mikä ei ole suotavaa, mutta onneksi sentään tämä huulirasva on hyvä! Ainoa pettymys on huulirasvan maku. Se ei nimittäin maistu millekään. Samaa huulirasvaa on eri makuina, joten tietenkin oletin sen maistuvan juuri mokka-appelsiinilta. No, onneksi se sentään kosteuttaa huulia.


Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream

Nyt on tehtävä tunnustus. Mokasin tämän tuotteen testauksen täysin. Laitoin sitä kasvoille ihan liikaa kerralla, ja se vain teki kasvoilleni ihan hirveät kuivat läiskät. En saanut pelastettua tilannetta edes taputtelemalla kasvoja talouspaperilla. Nyyh. En siis oikein voi sanoa muuta kuin että tätä voidetta ei tarvitse laittaa kuin ihan pieni määrä kerrallaan! Olen yleensä varovaisempi uusien tuotteiden kanssa, mutta avasin näytepussin jotenkin huonosti ja tuotetta valahti ulos hirveä määrä yhdellä kertaa. 

Santen suihkugeelejä en tosiaan olekaan vielä kokeillut.



Mitä mieltä te olette huhtikuun kauneusboksista?

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä tosi hyvältä! Kyllä minullekin tuo boxi kävisi :) Nuo Figs & Rougen tuotteet ovat jotenkin tosi omituisia. Minullakin oli merkiltä pari pikkupurkkia jotain yleisvoidetta. Toinen taisi olla sitrusta ja toinen granaattiomenaa. Olin lievästi järkyttynyt, kun molemmat sitten tuoksuivat ihan samalta ja kumpikaan ei tuoksunut läheskään siltä, mitä purkissä luki :o erittäin outoa. Nimet taitavat viitata enemmän voiteiden sisältöön kuin niiden tuoksuun, mutta olin kyllä aika pettynyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, no onpas hassua. Se on tosiaan hämäävää kun sitä kuvittelee että eri 'maut' tai tuoksut huomaa...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oli erityisen kiva saada kerrankin kolme täysikokoista tuotetta :).

      Poista