lauantai 24. toukokuuta 2014

SoukSouk Little Green Beauty Box: toukokuu 2014

Näinhän siinä kävi. Päädyin tilaamaan toista kauneusboksia Love Lulan lisäksi. Lopetin Love Me Beauty-boksin tilauksen pari kuukautta sitten, mutta mieleni jo halajasi kokeilemaan toista luonnonkosmetiikkaboksia. Saanen siis esitellä: SoukSouk Little Green Beauty Box. Viisi eläinystävällistä luonnonkosmetiikkatuotetta ja pieni lifestyle-lehti joka kuukausi hintaan £12.95. Selvennyksenä sanottakoon, että se on saatavilla vain täällä Britanniassa. Sori! Kuten olen ennenkin sanonut, haluan kuitenkin esitellä boksieni sisältöjä siksi, että ehkä niissä on kuitenkin teitä kiinnostavia tuotteita. Useimmat niistä lienevät saatavilla Suomeenkin tavalla tai toisella tänä ihmeellisenä internetin aikakautena.

Olen ehtinyt testata boksin sisältöä sen verran, että voin kertoa mielipiteeni niistä.


SpaRitual Nail Lacquer (Firefly)

Aivan ihana väri, kestävä koostumus ja peittävä pigmentti. Rakastan, rakastan, rakastan. Lakan väri näkyy todenmukaisempana muuten ylemmässä kuvassa - sori alimmaisen kuvan huonosta valotuksesta! Sen mitä nyt olen kokeillut, niin mielestäni tämän lakan kestävyys on parempi kuin vaikkapa Zoyan lakkojen. SpaRitualin tuotteet ovat Vegaaniliiton hyväksymät ja niissä on loikkaava pupu-logo.


Mistral Verbena Petit French Soap

En ensin paketin avattuani ollut ihan hirveän innoissani saippuasta, sillä en käytä saippuaa oikeastaan ikinä. Onneksi annoin sille kuitenkin mahdollisuuden, sillä se tuoksuu niin ihanan sitrukselta, erityisesti limeltä. Saippua on osoittautunut mukavan kermaiseksi ihan puhdistajaksi ja jopa kosteuttajaksikin. Se ei ole kuivattanut ihoani lainkaan, vaan ehkä jopa kosteuttanut sitä. Tätä lisää! 


SpaRitual Handprint Hand Serum

Kerta se on ensimmäinenkin, sillä en ole kuullut käsiseerumeista aiemmin. Se on juurikin seerumainen koostumukseltaan, eli hyvin ohut ja ns. limainen - toivottavasti ymmärrätte, mitä tarkoitan! Myös tämä tuoksuu aivan limeltä, joten minun nenääni tämä boksi hemmottelee. Tällä saa käsiin siis ihanan tuoksun ja sileän tunnun, mutta sen jälkeen pitäisi laittaa vielä käsivoidetta. En ole jaksanut käyttää tätä niin perusteellisesti...


Mistral Verbena Rich Body Lotion

Tämä vartalovoide tuoksuu samalta kuin boksin saippua. Voide on kosteuttava ja hieman rasvaisen tuntuinen, mutta se imeytyy yllättävän nopeasti! Kaikin puolin miellyttävä tuote.


Essential Care Organic Avocado Replenishing Cream

Tästä on jo tulossa kovaa vauhtia yksi suosikkikasvovoiteistani. Aion kirjoittaa siitä oman postauksen, joten saatte lisätietoja pian. Tämä kuivalle iholle suunnattu avokadovoide on koostumukseltaan hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä, mutta tarpeeksi kosteuttava jättäen ihosta ihanan pehmeän. Sopii sekä päivä-, että yökäyttöön.



Olen todella tyytyväinen ensimmäiseen SoukSouk-boksiini. Pidän jokaisesta tuotteesta, kaikille on käyttöä ja joitakin tuotteita haluaisin lisää: Essential Care-voidetta haluaisin täysikokoisen pakkauksen ja tekisi mieli tutustua muihinkin SpaRitualin kynsilakkoihin.

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Näitä boksipostauksia on tosi kiva lukea, vaikkei itse boksia voisikaan tilata. Jotain uusia vinkkejä voi tosiaan aina saada ja näkeepähän taas itselle uusia merkkejä.

    Tosi hyvännäköinen setti! Käsiseerumi vaikuttaa siltä, että taas on keksimällä keksitty uusi must have-tuote, jolla voi rahastaa. Tosin kiinnostaisi kyllä tietää, että miten tuo todella kuivaihoisilla toimisi voiteiden alla. Auttaisiko se kosteutuksessa niin merkittävästi enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mullekin tuli ensin mieleen, että kuka muka tarvitsee jotain käsiseerumia. Kasvoseerumit ymmärrän, sillä kasvojen ihossa voi olla paljon erilaisia ongelmia, joita käsissä puolestaan ei ole. En tiedä, en usko että tulen käyttämään käsiseerumia tämän näytteen jälkeen, mutta onpahan kokeiltu...

      Kiva kuulla, että boksipostaukset ei haittaa. Mietin aina, että kiinnostaakohan ketään lukea boksista, joka ei kuitenkaan ole suurimmalle osalle lukijoista (jos kenellekään) saatavilla.

      Poista