lauantai 13. heinäkuuta 2013

Juhlameikin ainekset

Taisinkin mainita, että olin menossa häihin tänä viikonloppuna. Häät olivat perjantaina Yorkshiressa, suloisessa maalaisromantiikkaa tihkuvassa East Riddlesden Hallissa. Häät olivat lämminhenkiset ja kursailemattomat. Menin sinne kumppanini avecina ja meidät kutsuttiin koko vihkimistilaisuuteen ja sen jälkeisiin menoihin. Me emme tosin tunteneet yhtään ketään muista vieraista, joten koko 12-tuntiset pippalot tuntuivat aika pitkiltä välillä sen takia, mutta häät itsessään oli järjestetty todella hyvin ajatusta paljon yksityiskohtiin käyttäen.

En valitettavasti ottanut kuvaa juhlameikistäni, mutta sen sijaan otin jälkikäteen kuvat käyttämistäni tuotteista.

Meikkaan aina silmäni ensin, joten aloitan silmämeikistä.


Pohjustan silmäni nykyään Too Faced Shadow Insurance-pohjustajalla. Ostin sen vasta noin pari viikkoa sitten, ja kyllä nyt on ihanaa kun ei tarvitse pelätä luomivärien olevan päin mäntyä muutaman tunnin päästä. Käytin ennen MUA:n Pro Primer-pohjustajaa, joka on kyllä saanut ympäri blogi- ja Youtube-maailmaa superhyviä arvosteluja, mutta minun luomillani se ei vaan jostain syystä toiminut.

Luomiväreistä ensimmäiseksi käytin B. Stunning Vibrant Eye Shimmer-luomiväriä sävyssä Golden Sand. Minulla on kolme väriä näitä purnukassa olevia voidemaisia luomivärejä. Käytän niitä lähinnä silmämeikin alla yleissävynä koko liikkuvana luomella. Olen myös huomannut niiden lisäävän silmämeikin kestävyyttä. Sen päälle levitin MUA:n Undressed-paletin kultaista sävyä (oikeanpuoleinen paletti), myöskin koko liikkuvalle luomelle saadakseni kullan hehkumaan luomillani oikein kunnolla. Sitten rajasin silmät ylhäältä ja alhaalta Too Faced Matte Eye Collection-paletin laivastonsinisellä London Fog-sävyllä (vasemmanpuoleinen paletti). Käytin London Fogia myös silmien ulkonurkissa luomaan varjostusta ja täten enemmän muotoa silmiin. Halusin lisätä laivastonsinistä lookiini vielä vähän enemmän ja rajasin silmät vielä Soap&Gloryn Blue My Mind-kajalilla, jonka jäljen pehmensin siveltimellä. Lopuksi tietysti taivutin ripset ja lisäsin B. Loud High Volume Mascaraa.

Silmämeikin jälkeen tein pohjameikin. Pohjustin ihon ennen silmämeikkiä Eve of St Agnesin Body Balm-voiteella, jonka sain kesäkuun BeautEco-boksissa. Se ehtii imeytyä kivasti sillä aikaa, kun teen silmämeikin.


Sekoitin The Body Shopin Honey Bronze-geeliä ja B. Flawless-meikkivoidetta suhteessa 1:4. Meikkivoiteen jälkeen levitin MUA Pro-Base-peitevoidepaletin oikeanpuoleisinta, vaaleanpunaista korjaavaa voidetta tummien silmänalusteni päälle. Laitoin sen jälkeen paletin keskimmäistä vaaleaa sävyä kirkastamaan ihoa. Käytin samaa voidetta myös vähän poskipäilläni korostamaan niitä luomalla niihin lisää valoa. Käytin paletin tumminta eli vasemmanpuoleisinta peitevoidetta arpien ja muiden ei-toivottujen epämääräisyyksien päällä.


Käytin The Body Shopin Honey Bronze-aurinkopuuteria korostamaan rusketustani vielä vähän lisää, eli laitoin sitä poskilleni, ohimoilleni ja nenälleni. Laitoin MUA:n voidemaista poskipunaa sävyssä Bittersweet ihan hieman poskillani myös luomaan vähän lisää kolmiulotteisuutta kasvoihini. Huolittelin kulmakarvani luottokaksikollani, eli E.L.F:in Eyebrow Kit sävyssä Light (oikealla) ja Medium (oikealla). Käytän Light-duon kulmavahaa ja sen päällä Medium-duon puuteria.


Viimeiseksi oli huulimeikin vuoro. Levitin huulilleni Ted Bakerin kynämäistä ja nimetontä marjaisanpunaista väriä, mutta vain kevyesti, sillä halusin meikin pääpainon olevan silmissä. Käytin The Body Shopin kirkasta/väritöntä huulikiiltoa hillitysti alahuulen keskellä luomaan 3D-efektiä.

Toivottavasti tämä postaus ei oo täysin hölmö ilman kuvaa varsinaisesta lopputuloksesta, mutta jos joku tästä jonkun inspiksen tai ajatuksen saa, niin kiva! Meikki pysyi hyvänä pitkään, ja etenkin silmämeikki pysyi aivan loistavasti lähes samanlaisena aamusta iltaan kolmeakymppiä hipovasta helteestä huolimatta. Huulimeikkiä tietysti joutui korjailemaan syöminkien ja juominkien alettua, mutta en jaksanut enää välittää siitä illan edetessä. Lisäsin välillä vain vaivihkaa huulikiiltoa.

Mulla on vielä toiset hääjuhlat tiedossa tässä kuussa, joten saatan mielenkiinnon vuoksi tehdä erilaisen meikin niihin. Kertokaa ihmeessä teidän juhlameikkisuosikit niin lookien kuin tuotteidenkin saralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti