maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kurkistus kylppäriin: tämän hetken suihkutuotteeni

Alkuperäisen suunnitelman vastaisesti päätinkin tehdä kylppäripostauksen neljännen meikkikokoelmapostauksen sijaan. Alla siis tiedot minun käyttämistäni suihkutuotteista.

Aloitan suihkun aina hiustenpesulla, joten on luonnollista aloittaa tämä postaus tällä kuvalla. Kyllä, pesen hiukset joka päivä. Iiiiiiik, nyt kyllä tulee maailmanloppu ja kadotus!

Kaikki tuotteet ovat Superdrugin eli brittiläisen kemikalion oman merkin tuotteita. Vasemmalta oikealle: Pro Vitamin Colour Protect Colour Care Shampoo; Pro Vitamin Hair Defence Thermal Protect Conditioner; Pro Vitamin Full Volume Volumising Shampoo; Pro Vitamin Full Volume Volumising Conditioner

Käytän jotain näistä neljästä tuotteesta noin 90% prosenttia hiustenpesukerroista (tai siis suihkukerroista ;)). Nämä kaikki olivat ja ovat edelleen todella lompakkoystävällisiä tuotteita ja ne kelpaavat mulle mainiosti. Tykkään erityisesti tuosta tuuheuttavasta, violettietikettisestä shampoo&hoitoaine-duosta. Minun mielestäni ne hoitavat hiuksiani hyvin ja hiukseni ovat mielestäni hyväkuntoiset. Ehkä vähän kuivat silloin tällöin, mutta se johtuu siitä, että ole käyttänyt hiusnaamiota vähään aikaan. Niin, ja hiukseni ovat siis luonnostaan hieman kiharat tai sanoisinko enemmänkin laineikkaat, karheahkot ja ohuet.

Seuraavassa kuvassa ovat muut harvemmin käyttämäni hiustuotteet. Käytän näitä ehkä noin joka toinen viikkoa muistaessani.

Gielly Green Repair Shampoo (Amarya-boksissa saamani deluxe-näyte); Percy & Reed Colour & Shine Conditioner; The Body Shop Rainforest Volume Conditioner For Fine Hair; Superdrug Cherry & Fig Conditioner ja sen kanssa samaa sarjaa oleva shampoo

Tuo Percy & Reedin hoitoaine on suosikkihoitoaineeni, miksi käytän sitä säästellen. Se saa hiukseni tuntumaan todella erityisiltä ja se on paras apu kuivuuteen minun hiuksilleni. Vaikka olenkin Body Shop-fani, niin tästä tuuheuttavasta hoitoaineesta en erityisemmin pidä. Se on mielestäni liian raskas enkä huomaa kovinkaan suurta tuuheuttavaa vaikutusta.

Hiustenhoidon jälkeen on vuorossa tietenkin vartalonpesun aika. Alla kolme tällä hetkellä omistamaani suihkugeeliä. Minulla oli ennen useampia suihkugeelejä käytössä yhtä aikaa, mutta halusin vähentää turhaa kulutustani, ja nyt minulla on vain nämä kolme. Jos tarkkoja ollaan, niin eihän niitä oikeastaan tarvitsisi olla kuin yksi kerrallaan...

The Body Shop Strawberry Shower Gel; Mádara Refreshing Soap (Fresh Mint); Soap&Glory Foam Call Body Wash

Käytän näitä aikalailla vuorotellen. Sain TBS:n mansikkageelin lahjapakkauksen mukana, jonka puolestaan avomieheltäni joululahjaksi. Mansikka ei ole TBS:n tuotesarjoista tai 'mauista' suosikkini, mutta kyllä se ihan menee. Itse minulla tulee tartuttua vähän raikkaampiin tuoksuihin. Sain Mádaran minttuisen suihkugeelin puolestaan ensimmäisestä Amaryan boksistani. Se on suihkugeeliksi makuuni liian tyyris (£9), mutta sehän ei minua haittaa kun tuli tilauksen mukana. Se tuoksuu makeahkolle mintulle, mikä on minun nenässäni sangen miellyttävä tuoksu. Soap&Gloryn Foam Call puolestaan tuoksuu hedelmäiseltä. Ainakin vähän greippiä siinä on. Se on ehkä suosikkini näistä kolmesta suihkugeelistä, mutta Mádaran minttuisuus vetää lähelle. Nämä kaikki geelit vaahtoavat reippaasti, mikä on aina kivaa.

Viimeiseksi säästin kaksi kuorintatuotettani.Hahaa, itseasiassa vadelmavartalonkuorintapurnukassa ei olekaan alkuperäistuotetta, vaan tee-se-itse-kuorinta. Siinä on tummaa sokeria, joka on hellempi iholle kuin valkoinen sokeri, sekoitus manteli- ja kookosöljyä ja laventelituoksuöljyä. Rakastan laventelijuttuja!

Vasemmalla on The Body Shopin Peppermint Foot Scrub. Mielestäni erillinen kuorinta-aine jaloille ei ole tarpeellinen, mutta sain sen ilmaiseksi kanta-asiakaslahjana. Se tuntuu ihan kivalta kyllä jaloissa, mutta ei se mielestäni ole yhtään sen parempi kuin esim. oma vartalonkuorintani.

Tässäpä olikin viikon ensimmäinen postaus. Seuraava lieneekin sitten se neljäs meikkikokoelmapostaus. Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti