maanantai 22. heinäkuuta 2013

Konserttilook + päivän meikki

Mainitsinkin viime postauksessa, että lauantaiseen kuoroni konserttiin aioin tehdä klassisen meikin: hillityn smokey eyen ja punaiset huulet. Otin siitä pari kuvaa puhelimellani, joista toisen poistin vahingossa. En tajunnut sitä tarpeeksi ajoissa, että olisin voinut ottaa toisen mokoman tilalle. Se oli parempi kuva, koska siinä näkyi jotain silmämeikistäkin. No, laitan nyt kuitenkin selviytyneen kuvan tänne.

Huom. Kuvassa huuleni näyttävät enemmän pinkeiltä kuin punaisilta. Buu. 

Lookissa käyttämäni tuotteet:

B. Prepared Face Primer
B. Flawless Complete Coverage Foundation (Rose Ivory)
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Gel For Face (jota sekoitin meikkivoiteeseeni)
MUA Pro Base Brighten & Conceal Kit in Porcelein - Beige
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder in 01 Light Matte
E.L.F. Brow Kit (Light ja Medium - käytän Light-setin vahaa ja Medium-setin puuteria)
Too Faced Shadow Insurance (silmämeikin pohjustaja)
Too Faced Matte Eye Collection
B. Precise Gel Eyeliner (musta)
B. Loud Volumising Mascara
MUA Lipliner pencil in Red Drama
MUA-huulipuna (ei nimeä)

Tässä vaiheessa on kiitettävä MUA:n huultenrajauskynää ja huulipunaa. Väritin huuleni ensin kokonaan rajauskynällä, levitin siveltimellä huulipunaa, laitoin ihan vähän kivipuuteria huulille luomivärisiveltimellä ja laitoin lisää punaa. Huulimeikkini kesti todella hyvin huomioon ottaen, että sekä rajauskynä että huulipuna maksoivat vain punnan kumpainenkin. Meikkini yleisesti ottaen joutui pärjäämään melko kovissa olosuhteissa, sillä teatterin lavalla on erittäin kuuma. Sitten kun vielä ajatellaan, että lauloin pari 45 minuutin settiä, niin kyllähän siinä voisi olettaa, että huulipuna haalistuisi. Mutta ei - puna näytti ainakin minun silmään ihan juuri sellaiselta konsertin jälkeen kuin se oli alunperin ollutkin! Olin täysin ällistynyt! Sen jälkeen lähdin parin kaverin kanssa baariin, jossa oli tietenkin myös ihan älyttömän tukalat oltavat lämpötilan kannalta. Olin bilettämässä noin viisi tuntia konsertin jälkeen, ja vielä kahdelta aamuyöllä (ja kolmen siiderin jälkeen...köhm) huulimeikkini ei ollut kokonaan kaikonnut. Huulipuna oli kyllä kulunut siihen mennessä pois, mutta rajauskynää oli vielä runsaasti jäljellä. Eihän se tosin mitenkään kauniilta siinä vaiheessa enää näyttänyt, mutta ihmettelin kuitenkin sitä, että sitä oli jäljellä vielä aika paljon kuitenkin!

Asiasta kolmanteen, eli tämän päivän meikkiini. Tein näin viikon alkuun ihan vain neutraalin silmämeikin rakastamallani Tarten Amazonian Escape Eye & Cheek-paletilla. Ne värit muuten todella kestävät hellettä! Tässä kuvassa meikkini ei ole missään mielessä freesi enää, sillä otin sen n. 11 tuntia meikkaamisen jälkeen. Kokonaisuuden nimissä laitoin kuluneen huulimeikin uudelleen. 

Vaikka alimmaisessa kuvassa näyttääkin siltä, että luomiväriä on kerääntynyt ikävästi luomien keskelle, siitä ei ole kuitenkaan kysymys! Se on vaan luomieni oma ryppy, joka siliää vain silloin kun nostan kulmakarvojani reilusta ylös. Inhoan raskaita luomia, argh...

Tämän päivän look on rento, helppo ja hyvin arkeen sopiva. Käytin siihen näitä tuotteita (sori, aika paljon toistoa edellisestä):

B. Flawless Complete Coverage Foundation 
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Gel For Face
MUA Pro Base Brighten & Conceal Kit
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder
E.L.F. Eyebrow kit x 2 
Tarte Amazonian Escape Eye & Cheek Palette (luomivärit ja poskipuna)
B. Precise Gel Eyeliner (musta)
B. Loud Volumising Mascara
Pixi Eye & Cheek tint (huulilla)
Pixi Lipgloss (nimetön Fake Awake-setin mukana tullut)

Kaulakoru on muuten Forever 21:sta. Se on mielestäni tosi söpö, sopii oikeastaan kaikkeen ja maksoikin vain £2.50. 

Tällaista tällä erää! Pian (ellei jo tänään) on tulossa pieni vaatepostaus. Siihen asti - heissan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti